I am unwritten

..you can't read my mind

Känns ovärt att sitta och skriva om min dag eftersom den inte började förrens vid 12!! Yesbox people, ni läste rätt. Jag sov till klockan 12 och sen kom mamma in och väckte mig. Hmm, liite för länge kan jag tycka. Men men, nu är det som det är och det går inte att göra nått åt;)

Har börjat fundera på varför jag läser engelska C..jag menar; jag fasar för att gå dit varje gång, när jag är där vill jag bara därifrån och dessutom känner jag inte att jag lär mig något! Men nu är det ju bara mindre än en termin kvar så jag får väl försöka stå ut med skiten.

Nu ska det försökas fixa lite med PA:t inför imorgon, tänkte ta med mig datorn och skriva lite medans flickorna små har italienska:) Tänkte ändra på headern återigen också, hur fult är det inte med texten igentligen liksom?? Mmm, just det. Men annars är det nog bra, bilderna är fina och så..:P

There's a lot that you don't notice
When you read between the lines
The future's out of focus
When you're blinded by the light

Goodnight and Goodbye

Give me a call

..I miss you

Allt snurrar runt i huvudet just nu..så mycket tankar som vill komma ut. Men dom får vara kvar där inne iaf ett tag till:)
Har börjat fundera på att köpa ett halsband till, ni vet ett sånt där som jag har med ett H för Higuain och ett hjärta bakom! Men den här gången med ett R, som i Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo och Raul Albiol (y) killarna är för söta asså;) mmm, tror det är det jag behöver..

Ögonlocken vill inte hålla sig öppna så mycket längre så det blir nog att stänga av all gudomlig musik och släcka lampan för att sussa lite:) imorgon blir det iaf sovmorgon! Finally!!!! Sen taggar vi (?) för en ny vecka med roliga lektioner (?) och trevligt (!) folk;) höhö

Goodnight and Goodbye

Heartache on the dancefloor

..baby dance with me

Dagen har bjudit på marken. Kallt som fn var det, men lite varmare blev man av att ta en varmchoklad på Hälls:) Dock blev man lite rädd när morfar ramlade för han inte såg trappsteget!! Tur att det stod en människa vid disken, annars hade han typ kört huvudet genom glaset! Hmm
Annars har jag inte så mkt att berätta om min dag. höhö

Borde göra lite PA, det är ju inte såååå länge kvar nu tills det ska vara klart. Men igentligen så vet jag inte så mkt vad jag ska göra..det som är kvar är typ att översätta fraser och det behöver jag människors hjälp med! Men lite jobb blir det nog imorgon iaf..får se då.

HAr funderat lite på att köpa en skiva, det finns ju så otroligt många jag vill ha!! Funderar på några stycken, bland annat Jason Castro debutplatta! Sen finns det ju några som börjar bli som Beyonces; att jag viljat ha dom i tusen år utan att jag köpt dom! Men jag vet inte..måste tänka på ekonomin och jag vill verkligen se Avatar! Har nog kanske fått med Martina, hon erbjöd sig igår, Thank you:) Aja, iaf..nästa månad är det ju dags att lägga pengar på en liten speciell skiva;) På tal om det så är det precis en vecka kvar idag! TAGGA!! höhö, eller nåt;)
 
I smile but it's only faking
Cause inside I'm breaking

Goodnight and Goodbye

This is how you remind me

..of what I really am

Tänkte ta en minut i livet att ägna åt tävlingen som drar igång om precis en vecka imorgon; Melodifestivalen! Scenen är nämligen klar (eller ah, jag är ganska sen så den har nog varit klar ett tag nu:P) och jag tänkte visa upp den för alla glada människor:) eller asså, ni får ju titta även om ni inte är glada..hihiDen är designad att vara lite klubbkänsla efftersom Melodifestivalen faktiskt är Sveriges största fest! Och det ser ut att finnas många möjligheter people! Sååå, om vi har tur så utnyttjas dessa och vi får en skitbra tävling (men det brukar den ju bli iaf).. Tja!

Imorgon drar jag in en stund till stan för att gå på marken, min morfar ringde förut och frågade om vi skulle med och eftersom vi glömde nogaten(?) igår så sa jag självklart ja! höhö, så så ligger det till just nu..

Nu blir det nog äntligen lite sömn i mitt liv i några timmar till så jag blir gladis;)
Goodnight and Goodbye 

Jesus really tried for me

...

Sitter i sängen och bara myser med hörlurar i öronen! Den människan som kom på laptops och trådlöst bredband borde få nobelpris! Trött är jag så ujujuj, funderar på att totalt dissa Let's Dance, så himla bra är det ju inte liksom. Meeen, Eddie brukar ju vara där så..hmm, får tänka över mina beslut.

Glömde berätta förut att jag har fått reda på att det finns en himmel på jorden! Den finns i Madrid och är två våningar hög! Yesbox, självklart pratar jag om Real Madrid-shoppen!! Mmmm, där skulle man vilja vara!! suck

Kan säga också att jag me rän gärna vill gå och se Avatar!! Men eftersom ingen verkar vilja se den med mig så frågade jag mamma..vet inte helt hundra om hon var på eller inte;) haha, ah..fast vänta nu ljög jag!! Jag fick gå med Evelina när hon skulle se den med Alex om jag ville! Ja, och sitta där som tredje hjulet;P höhö, men men.

Am I crazy or falling in love?
Is it really just another crush?

Måste säga också att det är på grejer som nattinnebandyn som man upptäcker hur mycket man gillar piltar!! Alla är så himla speciella och på nåt sett gulliga! hehe, även om vissa blir taggade till tusen (bästa när jag var domare och han i Karro IF kommenterade Elin, haha..ett av tecknen på att piltar är ett gulligt folkslag!) Liten tår i ögat känner man när man tänker på att det är så kort tid kvar:'( förhoppningsvis överlever vi, men jag kan inte lova nåt!!

Everyday I dream about my life
I want it so bad, now I'm ready to start

Goodnight and Goodbye

Tengo la camisa negra

Okej, orkar jag ta hela natten?? Troligen inte eftersom jag typ har glömt halva;) men vi kör på så får vi se vart det sluter (y)
Dagen (igår) började med kör med övning inför Haiti-galan. HATAR när människorna gör om stämmorna så vi får sjunga nåt jätte konstigt istället för det vi är vana vid! Inte okej alls faktiskt..
Sen blev det svenska med en liten föreläsning, lunch, sagostund + fikastund, och latin. Orkar inte köra igenom varje lektion..
Sen skulle vi leta stävlar till Evelina, men det blev inte riktigt så. Istället gick vi runt på hindersmässan för att leta efter en Real Madrid-kalender, men icke. Hur skumt är det inte att det inte finns en enda som har en?? Skärpning!! Aja, Stackars Evelina får leta stövlar idag istället..Men sen bar det av till la casa de Evelina för att träffa hennes hundar och marsvin (som klagade på mitt pianospel!!) haha, ah kul var det;)
Nattinnebandy sen och uj så taggade vi var! Jag att bara och längtade efter en säng, haha;D aja, kvarten kom vi till iaf från den svåraste gruppen! Inte illa pinkat, och vi förlorade ju faktiskt mot Mina så det är väl typ okej. Jag och Martina var kvar sen och kollade finalen och lite på killarna, sen lämnade jag Martinis med Sara och tog bussen hem and the rest is history;) höhö, eller i mina drömmar eftersom jag la mig och sov ett tag..

Hur blir denna dagen då?? Stallet tror jag..ibland längtar jag efter en lägenhet i stan så man kan sova hela dagen lång, men inte då. Men men, jag överlever nog..det gör jag alltid:)

it's sick that you're in my head 24/7 and that I wish you would be here with me all the time..

Goodnight and Goodbye

What happends in my life

..is none of your business

Hola! Hoppas alla mår bra idag. Jag mår helt okej iaf. Dagen började bra med en trevlig bussförare som log snällt mot mig. Nån som har tänkt på hur avgörande det kan vara att möta en trevlig bussförare på morgonen?? Hmm, det är nåt att tänka på:)
Högläsning blev det på svenskan idag, gick bättre än jag trodde det skulle gå. Kom på också att man måste gå på en föreläsning. Girls, vi måste tänka ut när snart!
Innebandyträning blev det sen, uj vad taggade vi är..not. Eller nu ljuger jag lite, Elin och Markus var taggade, vi andra..not so much. Men..vi taggar nog till oss imorgon. Brukar vi liksom inte vara helt otaggade och sen gå och prestera på topp?? Jo, typ lite;)
Sen var det info-möte i aulan som gick helt okej. Varför var inte alla så taggade när vi skulle välja?? Kan vara för att dom taggade fanns på Rudbeck:) Haha ah, och vaaarför har inte Karro en så sjukt snygg rektor?? Mmmm, om jag vetat att det fanns något så snyggt på Rudbeck så skulle jag inte gått på Karro nu;) höhö

Imorgon blir det Nattinnebandy!! Innan blir det...?? Martina pratade om hindersmässa och sen hem till henne..låter bra tror jag:) Kanske skulle följa med Evelina och köpa stövlar. Haha, ah och hon erbjöd att jag kunde åka till henne innan (y) trevlig trevligt när man vet att man har vänner som ställer upp:)

Men nu ska jag nog ta och se om jag kan hämta en skjorta till åt Martina inför imorgon och sen blir det nog sängen. Tröttheten har hunnit ifatt mig och jag hoppas den försvinner tills imorgon. Måste också maila Andreas om Haiti-konserten:)

Goodnight and Goodbye

When I've got time

..I will show you my everything

Okej, skrev inget igår..dåligt av mig!!
Men iaf, det blev lite skola och lite hockey, precis som planerat:) På spanskan satt jag och kolla lite klipp på Higuain och hittade ett på när Real-killarna skulle önska God Jul, så sjukt roliga är dom så jag dör! Så mycket kärlek så jag tror jag svämmar över!! (lägger in klippet längst ner:P)
På latin lektionen sen pratade Violeta om att dom skulle ha ett möte om budgeten och att hon skulle tycka det vore jätte kul att åka till Rom med oss!! Ohlala liksom, Violeta; jag åker gääääärna till Rom med dig också;P alltså ärligt, jag gör det..
Sen blev det köp av mat och åka till Martina där tiden mellan skolan och Hockeyn spenderades. Alltid trevligt med en liten stund med tjejerna:) Sen blev det då Hockey och jag måste säga att jag är lite kär i effekterna i början:))) annars va jag så trött så det blev lite segt. Men men, fick ju finally se honom igen och mmmmums;P

Dagen då? Lite seg..matten gick förvånande snabbt!! Sen fika med girlsen, Martina & Agnes och det blev bara jag och Evelina kvar. Trevlig tjej det där måste jag säga:) Spanska sen och jag måste erkänna att jag fattar mer nu när Evelina sitter med oss än jag har gjort innan hon kom (y)  Engelska, åke tråk. But life happends sometimes.

Kan passsa på att ge ett litet musiktips!! Sheris skiva "First sign", riktigt riktigt bra! Speciellet "Fearless", yesbox, nu vet ni det också;)
Men nu till mitt Real-klipp. Alltås kan man annat än älska dom på riktigt?? Håll ett extra öga på Ronaldo feat. Káka (hihihi), Albiol (när blev han så där gullig och bara rolig???) och självklart Higuain feat. (Ezequiel) Garay (y) som sagt, jag dör av all kärlek!!;P hihinu blev det mycket, men jag hoppas och tror ni överlevde:)
Goodnight and Goodbye

A magic moment

I've been trying so hard to find my own way
The road I'm supposed to walk on
I couldn't see it was there right infront of me
Just  a little step away from home

After a while I can see the glory I'm shining in
And I didn't had to search so hard to find
My magic moment

Imorgon blir det hockey once again, låter konstigt när det kommer från Emma kanske..som jag har klagat över den här sporten, men men. Jag ska dit iaf;) Och sen har jag sett lite bilder och hört lite rykten om att det kommer finnas en anledning att gå på hockey i framtiden. Höhö, ah vi får se..
Kom på en liten sak förut..att jag är helt dum i huvudet!! Jag har en varm jacka hemma som jag kan ha en T-shirt på mig under utan att frysa. Trots det så har jag en jacka på mig som jag fryser i hela tiden. Inte smart! Men imorgon blir det andra bullar..tror jag. Ska nog ha på mig den varma jackan:) hihi

Goodnight and Goodbye


Closer then ever

..I hope for the impossible

IIiiiiiiihhhhhh, hoppas hoppas hoppas!!!! Om det inträffar svimmar jag och dör eller nåt liknande!! Eller så händer nåt annat och så lägger jag mig ner på golvet och stört bööööööölar!!!!!!!!
Okej..kanske ska ta det från början;) Låt oss börja med att ta hela dagen i snabb takt; Vaknade, sur och arg (men det gick snart över..), jag och mamma gjorde en deal så hon städade här hemma och jag gjorde heela stallet själv! MUSIK kan jag säga blev min räddning (meen som jag har skrivit förr så är det lite mysigt att kunna gå runt och leva in sig i musikens fantastiska värld, oh vad det vore mysigt och fun att leva i den världen för evigt!!), kommer hem och käkar lite + tittar lite på TV, fundera lite mer på hockeyn och prata med mamma om det hela liksom vad hon känner (hon verkade inte över lycklig kan jag säga, hon blev lite orolig igår när jag berättade om min vecka och mina konstiga rubbningar:P) och jag är fortfarande osäker med det pekar mot ett JA;) man måste ju se om det finns nån anledning att flytta dit;P Sen när jag beger mig in på mitt rum så kollar jag telefonen och ser det!! Smset!! Från Mina om en tävling. På ginza.se. Vinsten? En resa till Madrid för att kolla på El Clasico! Jag dööööööö! Gissa om jag slängde mig på datorn och började tävla!! I want!! So bad!! I could die for it!! Suck!! 

Aja, men det var nog allt för idag..vi ses (om inte jag ser dig först:P)
Goodnight and Goodbye 

Don't look back

Take a breath, take it deep
"Calm yourself" he says to me
If you play, you play for keeps
Take the gun, and count to three
I'm sweating now, moving slow
No time to think, my time to go

Idag är det fredag igen om nån hade missat det. Helt ärligt är det oklart om jag missat det eller inte. Huvudet hinner inte riktigt med. Den har inte riktigt gjort det den här veckan. Ta bara när mina två lärare skulle förklara/fråga mig om något och jag stod där som ett frågetecken. Emma är i obalans! Men helt ärligt orkar jag inte bry mig just nu.

Dagen har iaf bestått utav latin och matte. Inte mina bästa lärare precis. Jag menar ämnen (där ser ni att min hjärna är ur funktion). Latin gick typ okej, förutom att det var en människa i kapitlet som pratade som jag vet inte vad! Men men, så är det, Violeta får väl försöka förklara på måndag:) Matten var väl inget särskilt heller. Förstod tillslut vad det var vi gjorde:P
Fick också veta att Ösk spelar ikväll, men det visste jag ju..en helt annan vecka och jag hade suttit på behrn nu, men nu är det som det är. Martina la upp en länk till Svenskafans på sin blogg där det var en intervju med Porokara, gjorde mig lugnare kan jag säga:) lite kul var det också när det stod längst ner att Roni skulle spela på "Behrnabeu";) så jag liksom!! hihi

Fick också veta att det är Hockey på måndag..mot VÄXJÖ!! Hmmm, det tar emot att säga det, men det var ju inte så tokigt med hockey (om man bortser slagsmålet som var mitt framför ögonen på mig!!) och det är ju liksom mot Växjö! Blir till att fundera på saken, och kolla om det är okej för mina kompisar att jag hänger med, och om pengapåsen tillåter;)

Sitter och tittar på Let's Dance nu, och jag gör det inte för att se dansarna! Nix, det är Devin och Eddie jag kollar på;) så gulliga..båda två:P Lite gladare blir man när man ser glada människor (y)

Goodnight and Goodbye

So hear I am

..still holding on

För dom som inte redan har hört det (:P) så blev jag kall på insidan igår under hockeyn. Detta resulterade i liite sömn inatt och att jag har gått runt i skolan med en enda sak i tankarna: SÄNGEN!! Tänk att bara få lägga sig ner och sova ett tag liksom..mmm
Iaf..kör imorse igen, lite kul med ljuden vi fick göra och som jag kanska snabbt kom på att jag inte kunde;) höhö, men men, jagf sjöng på där ändå..och kan du sluta stirra!!
Yes, svenska sen med uppläsning av dikt (kände mig duktig som inte började skratta..) och ah, lite sååånt.
Klasstid och latin sen. Det är ett under att jag klarade mig igenom latin lektionen!! Vet inte hur många gånger jag var tvungen att skaka hjärnan innifrån för att den skulle funka!!..gå och gör nåt annat än att störa!!

Ska försöka överleva maten nu och kanske nåt på TV, får se hur jag klarar mig;)
Goodnight and Goodbye

License to kill

Okej, orkar inte skriva ett helt långt inlägg med tanken om att det blir tidigt imorgon i bakhuvudet..men lite bjuder jag på iaf:)
Dagen i skolan var ganska kort, kollade lite på universitet och kom fram till att Örebro inte är så tokigt iaf..Aja, svenskan gick sådär, och där tog det slut;)
Träffade Mina efteråt och det blev en hel del walk och en hel massa flum;) men då är allt som vanligt med andra ord..Hockeyn sen var faktiskt helt okej, kan tänkas bli en till gång, har inte bestämmt mig ännu.
Resten are history (typ), eller så berätter jag det när/om vi träffas..

Goodnight and Goodbye 


I wait for you

..right now it feels just lika a movie

Jupps, har blivit liiite mer taggad inför morgondagen/kvällen. Mina har bestämt sig för att följa med, and I like:) Har varit så fokuserad på allt negativt så jag helt glömt bort det positiva..not good!! men det blir ändring på det nu, blir lite att Tagga nu då. Och det är ju inte helt fel, får ju se lite fotbolls människor, inte helt fel;)
OCH, har fixat sällskap imorgon efter skolan, Mina, så jag slipper vara all alone;)

Nä, nu blire nog att försöka slita sig från Spotify och säga Hola till den myspysiga sängen:)

Goodnight and Goodbye

If I close my eyes

..I only see more pain

Går direkt in på dagen. Matte, precis som vanligt; Birgittas historier om sig själv, genomgång och räkna själv.
Hål timme som spenderades på Hälls med tre trevliga flickor. Lunch sen då en stol försvann mystiskt;D
Spanskan se då jag jobbade på och Barbro sa faktiskt "Vad mkt du har skrivit" (y) För att fortsätta på spanskan så undrar jag om Barbro var hög på nåt eller så:D Haha, nä asså hon är lite gullig, men hon behöver ju inte var helt till sig..ska inte berätta vad som hände för då känner jag mig så ego;)
Engelska sen då jag fick veta 5 minuter innan uppsatsen vad jag behövde träna på, kul liksom (not) men men, hoppas det gick något bra iaf.

Nu till andra saker. Kan först säga att alla som vill slippa mitt klagande hoppar över den här delen!!!!
Låt mig lite kort bara prata om hockey. Imorgon blir det premiär för emma vid hockeyrinken;) Om jag säger så här (så kanske alla förstår hur jag tycker) att efter att det varit prat om hockey ett tag så kom jag in i nån depp period! Jag klara inte alltså!! Fattar inte hur jag ska överleva en hel match, hoppas bara verkligen att Mina följer med så jag slipper känna mig så lonely (alltså inte för att jag inte gillar att umgås med tjejerna, för I love it, men iinte på hockey). Har iaf bestämt att inte åka hem innan för tå kommer jag tagga ur och skicka ett sms till nån utav tjejerna och säga att jag inte kommer och den här gången så ska jag gå!!
Okej, nu har jag klagat nog;)

Har några saker till på hjärtat men jag tror jag behåller dom för mig själv, blir nog bara fel att delge det eftersom jag inte tror att andra kommer känna som jag gör..
Goodnight and Goodbye

I admit

..I fell for you so badly

Jaaa, dagrna kommer och dagarna går. Denna dag är snart över och jag ska nu sammanfatta den i ett litet inlägg. Vaknade klockan 5 imorse, not okey, tänkte att om jag verkligen ansträngde mig för att inte somna om så kunde jag njuta av den så sjukt sköna sängen i en timme till..självklart hjälpte det inte ett dugg, njöt inte det minsta kan jag meddela. Iaf, gick upp, åkte till skolan, träffade Cicci & Martina och sedan Sofia. Engelska, där jag inte fick prata om min uppsats = jag kommer göra exakt samma fel imorgon och har inte en enda chans att höja mitt betyg. suck. Ett litet ljus i vardagen på engelskan kom dock:) Vi skulle göra något slags grupparbete och jag fick halvt panik! Meeen, jag hamnade i en ganska nice grupp så so far so good..Spanskan sen var väl okej, lite flum "Mis ojos son azules" Haha, jag dör på mig själv;D
Hål kom sen där PA blev gjort och Evelina hjälpte mig med att fixa MSN (y) Latin var lite chill, gjorde inte så mycket faktiskt. Betygsprat och jag trodde ärligt på ett G, men istället fick jag ett VG+ "Du är så himla duktig på vissa saker, men på en del är det lite sämre så jag kan inte ge ett MVG just nu. Men du har ju terminen på dig" Ah och sen förklarade hon vad vi skulle göra och ville klargöra för mig att det bara var att fråga om det var nåt jag funderade över så skulle vi fixa det. Haha, jag tycker ärligt hon är lite gullig;) men men

Upps, nu blev det en hel massa om min skoldag att det blir ett långt inlägg eftersom jag har en del kvar att berätta. Lyssnade på lite speciella låtar förut och uj vad jag gillar:) Trummor på det viset är så sjukt grymt så det är inte sant!! Hmm
Aja, fick ett mail från tjejen om Madrid och vad kan man säga? Det har visat sig att programmet jag vill gå ges på både spanska och engelska så jag får ta mig en funderare. Inte en chans att jag klarar en halv kurs på spanska!! Men jag vill så gärna åka!! Kärlek liksom..<3

Men njej, nu är det väl slut? Mmm, få vara det tror jag;)
Eller förresten!! Lägger in en bild på Turkiets bidrag i ESC 2010, han i mitten var ju inte ful precis..;) lite fint ser det ut att vara på vänstrakanten tambien;PGoodnight and Goodbye 

Don't close me out

Jaha, då har det börjat..tiden utan Higuain. Alltså Perez, glöm din dröm!! Människan är borta en match och dom förlorar!! Tänk vad som händer om han blir utbytt! Det kommer gå åt skogen! Hmm, en gång till Perez; GLÖM DIN DRÖM!!

Aja, dagen har varit som alltid. Städ så man blir sjukt trött, dock lite rikare vilket gillas;) Lite stall, men tur har man som har en mamma som gör klart där..kom på också att måndagarna inte kommer bli så mycket roligare. Fortfarande att gå upp tidigt som man bara inte orkar! Fortfarande ett långt hål efter lunch där bibblan kommer vara överfull! Hur orkar men?? Nån som vet??...får försöka tänka positivt eller nåt.

Har funderat en hel del på hockeyn också..hade helt bestämt mig för att antingen att gå på just hockeyn eller bio med Mina (New Moon once again;P), men nu har det typ visat sig att jag typ måste hem och ta hand om både hundar & hästar..hmf. Funderar på att åka hem och göra det och sen åka tiibaka in till stan. Det tåls att tänka på.

Aja, hare gött;)
Goodnight and Goodbye

Live to win

..if not, your losing

Skrev inget igår, inspirationen var inte på topp. Men iaf, träffade Violeta och vi kollade lite på projektarbetet + pratade lite ESC allmänt. trevligt trevligt. Vi fick klart fraserna så nu ska jag bara sortera lite, hitta låtar till alla länder och få fram de sista recepten och sen är det klart! Inte illa Emma;)
Fick beröm också för att jag hade planerat och utnyttjat min tid på ett bra sätt, vilket gillas (y) Fick en massa gjort här hemma också, handlade typ på record fart, åt lunch lite snabbt, gjorde klart hela stallet all alone åkte hem och pustade ut:) inte fullt lika mkt har hunnits med idag..lite städning för att fixa lite pengar, dock väntar ännu mer imorgon eftersom min gulliga morfar var ivägen!! Hmf
 
Har kommit på också att musik är det absolut bästa som finns på denna jord. Det botar allt..sjukdom, ledsamhet, ensamhet, ja allt du kan komma på kan jag lova dig kan botas med musiken. Yesbox, har läst Andreas Carlssons bok. Har också tittat in på Made in Sweden och lyssnat en hel del på lite (väldigt) bra låtar. Har kommit på att det är det jag vill göra i framtiden, Musik med stort M. Men jag tvekar fortfarande. Flickor, Fotboll, Hemma..känns lite svårt att lämna allt det där, all the good things in life. Har ju till den 15 april på mig att tänka och jag kan lova att ni kommer hitta fler inlägg där jag grummlar på det här..men iaf, ska försöka hitta en asbra verision av "wait for you" med Nelly Furtado, om jag lyckas så dyker den upp i spellistan (y) håll utkik, för den är så sjukt bra så den är helt klart värd en lyssning!!

"What good is life
Without a song
What will be there
When all is gone
But a melody
That sweet melody
It sang to me

If you can dream it
You can be it
And my fear had no say
At the end of the day
I trust the music to show me the way
I just know
If you can dream it
You can be it
So I'm dreaming away"

Goodnight and Goodbye

Waking up in Vegas

Stockholm hela dagen!! Dali-utställning och shopping:)
Utställningen var faktiskt intressant, speciellt med tanke på att våran lilla grupp var typ dubbelt så stor när visningen var slut som när den började;) Sen var det ju lite små chill att människan säger "Den här postern gjorde Dalí 1969 till Eurovision Song Contest i Madrid" HAHA, jag kände hur allas blickar riktades mot mig;D När vi sen går fram och tittar så står det ett lite små stort "REAL" på den också..hihi
Har kommit fram till två saker efter den här resan; Första är att jag aldrig vill bo i Stockholm! Åker gärna dit för bio, teater, konserter och liknande, men bo där är nog inte riktigt min grej. Det är lite för stort och har lite för många affärer för min smak...Det andra är att, hmmmmm, det glömde jag medans jag skrev det första..;)
Ett köp blev det dock under dagen - Andreas Carlssons bok! Lästa typ förorden och första kapitlet på tåget. Kan ju säga att boken inte bara handlar om Andreas utan också om att följa sina drömmar no matter what! Kanske kan hjälpa mig inför valen som står och knackar på dörren..

Hittade en bild på Higuain igår och jag kände bara en sak..den människan är perfektion!! Det jag har hört om hans personlighet och det jag har sett, GULL, och utseendet är bara så, MUMS;) Kan inte säga så mycket mer..lägger in bilden så ni får se hur adorable han är..hmmmm, suck. Kärlek.  


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Ska sova lite nu tror jag..ta hand om er själva och era nära och kära tills vi ses nästa gång:)

Goodnight and Goodbye


Until you break

...it's just another story

Dagen har varit noll intressant. Svenskan bjöd på planering och skriva klart dikt. Kul att se att vi får en hel del tid under våren till teater/film/novell. Antar att det inte blir teater eller film eftersom jag och mina kompisar inte har riktigt samma intressen har jag upptäckt, så det blir nog en novell. Efter så blev det bara bajs med innebandyn. Ingen visste om det skulle vara nån träning eller inte och eftersom Martina inte skulle hinna vara med så sket vi i det, istället fick jag åka till mammas jobb och vänta i typ 2½ timme. kul. not.

Just nu känner jag mig så sjukt otaggad på allting. Nattinnebandyn. Bloggen. Facebook. Fotboll. Skolan. Stockholm. Livet. Funderar på att lägga mig ner och somna och sova för alltid! Älskar att sova, DET är jag inte otaggad på. Då kan man vara som man vill och göra som man vill. Det kallar jag livet.

I know I'm not smart or something like that
I know I'm not beautiful or brave or something you want.
But I'm a person and I have feelings to
And I will break if you won't see me as for who I am

Goodnight and Goodbye 

Love hurts

Fick just veta:(
Higuain är skadad, nån muskelskada eller nåt..blir borta 3 veckor. Under de 3 veckorna hinner Real förlora typ 3 gånger = ingen chans att vinna ligan..inte bra!!
Får lägga allt hopp på Ronaldo och dom andra som gör mål, Ramos kanske kan göra ett också;)

Men iaf, krya på dig..<3

I'm on my way..

..home sweet home

YES!! Då var 50-poängarna klara!! Ihi, så sjukt skööönt:D Eximinationen eller vad den hette gick apa, försökte le lite så hon trodde jag ver delaktig och så, men grejen var att jag satt och funderade över egna val. Kom på hur jag skulle göra bara för i nästa stund ändra mig och så fortsatte det fram och tillbaka..jag dör på livet. Det är för fn inte så lätt att bara välja. Hm..aja, jag hoppas att det löser sig.
Annars har dagen varit helt okej. Matten var, ja, matte. Inget mer att säga om det. Spanskan bjöd på skratt, och tydligen tycker Barbro att jag har konstiga idéer. Hmm, bara för att jag tycker att Amable är ett fint ord och skulle vilje döpa ett av mina barn till det. Inte för att jag vill ha barn, men iaf..
Engelskan var också helt okej. Lite flum och lite så, fun:) Fick veta att Sofia tagit körkort, så Grattis!! 

Efter skolan gick jag en stund på stan och letade efter present till morfar som blir 86 idag, Grattis!!<3
Hittade inget av det jag letade efter så det blev en godisskål full med godis + en trisslott:) Han sov när vi kom så vi lämnade det vid hans bord, I hope he like..

Dåliga nyheter har jag också, men dom vet alla ändå så..Ingen mer Porokara:( hur överlever man?? Hmm, ska nog banne mig göra den där facebook-gruppen. suck. dom kan inte göra sånt! eller??
Sen kan jag informera om att jag slutar med mina eurovisionrapportar..händer en hel del nu och jag orkar inte hålla på, är ni intresserade så tror jag ni hittar infon iaf;)

Men nu är det Hollywoodfruar som gäller, skit i Anna Anka, det är Maria som gäller!! Så sjukt rolig, min nya idol;)

Goodnight and Goodbye

It's all up to you

..and a bit up to me;)

Sista lååånga måndagen done!! Gissa om det är skönt!! Huhu..bara tisdag kvar med filosofin som jag för övrigt boorde plugga till, men helt ärligt så orkar jag inte med det just nu. Måste ta engelskan också, uppsats nästa vecka!! Sen måste jag försöka skriva klart det vi skulle ha gjort på lektionen, haha, blev lite prat om annat..lite gamla minnen och sånt, lite flum;D kul kul

Så, har berättat lite om engelska, spanskan bestod för en gångs skull utav plugg istället för flum. Kände mig väldigt duktig:) Hål sen som bestod av PA plugg och leta present till morfar. Tråkigt nog var kuddarna med texten "världens bästa morfar" slut:( så jag köpte en tröstpresent till mig, eller som jag har valt att kalla det en "bara-för-att" sak; ett halsband med ett hjärta och ett H framför. Kändes som att det bara fanns där framför mig och skrek "Köp mig, Köp mig!!" Hahah, mm..kännes bra. ska använda det ooofta. Gull<3
Psykologin bestod utav att titta på "A beautiful mind" så nu kan jag faktiskt säga att jag har sett hela:) Rätt okej faktiskt, riktigt bra skådespel! Hann med tidiga bussen också, me like..

Kollade lite i katalogen över program på Örebrouniversitet. Vill verkligen stanna i Örebro! Jag vet att det kan låta lite töntigt, men så är det. Återigen prat om Behrn Center och jag börjar faktiskt bli taggad!! Haha:D men dyrt som skrutt är det ju..men men;)

Nä, nu ska jag kolla klart på 90210 och lite så:)
Goodnight and Goodbye

Where do you go when your lonely

Uj, söndagskväll..vem kunde tro det??
Ser först på facebook att det brinner på ett ställe, tänker inte mer på det. Åker ner till stallet och märker att det har typ frysitsönder i rören så det sprutar vatten från taket!! Hämtar morfar och efter att flyttat fram och tillbaka på busen + hösilage så stänger vi i alla fall tillslut av pumpen så nu finns det inget vatten alls i stallet. Där var det tur att vi redan under dagen fixat med vatten i hinkar till alla hästarna. Kommer hem, får veta att stället som brann var hos en av min systers gamla klasskompisar och deras hästar hade försvunnit!! Dessutom så behövde dom stallplats när det väl hittat hästarna, vilket vi ju inte kunde erbjuda eftersom rören gått sönder..hmm.
Dessutom så har jag inte läst engelskan som jag sa att jag skulle, som jag lovade mig själv att göra!! Inget PA är gjort heller..blä och fy!!

Men människor..allt är ju inte skit här i världen och min söndagkväll har ju även bjudit på lite bra saker:)
Real vann sin match med mål av Higuain<3 I SNÖN!! fast här var det ju inte helt bra, jag såg inte:( Snö på bernabeu och jag såg inte:'(Aja, fortsätt med det bra.. fick lite bra låttips av Agnes och Martina, bådas låtar visade sig vara riktigt bra. Men inte tillräkligt för att få bort mig från Ricky Martin;) Men sen får jag en låtlista av Evelina, kan ju säga så här; hittills har jag inte hittat en enda dålig och jag har inte lyssnat på Ricky Martin på ett bra tag, inte heller känner jag nån lust att göra det!! JAG TROR JAG ÄR BOTAD!!! hehe, eller nåt;)

Hmm, känner på mig att det var nåt mer..men aja skit samma
Goodnight and Goodbye

Replay

..got me singing nanana everyday

Söndag = Måndag imorgon!! Meen, förhoppningsvis sista låånga måndagen:) Borde läsa lite engelska, och det var ju tydligen nåt att läsa i filosfin också..kanske ska vänta med det tills imorgon?? Hmm
Dagen har bestått utav stall och städning!! Yesbox, kan inte bli bättre..ehm, joooooo;) men det är sånt man får leva med.

Fick ett litet finfint mail från Sara igår..Behöver inte göra behov-uppgiften!!! THANK YOU!! Pusta ut..Harmoni. Hakuna Matata. Och så vidare..
Kvällen ska i alla fall bestå utav PA tänkte jag. Måste boka möte med Violeta för jag måste prata med henne om en grej, men innan det så måste jag göra liiite mer än det jag gjort sen sist vi sågs för att inte bli dödad eller nåt ännu värre..Har börjat med videoklippet, blir skit dåligt!! Haha, ah..vi får nog se hur det blir med den saken;) Började göra en video med Higuain istället..:D

Ikväll är det match, följa på datorn!! Hoppas på 3 poäng..come on guys!! mmmmmmm lalalalalalalala
Höhö, nej men ah..lite flum på den här sidan datorn;)

Okej, ska sluta innan alla dör på mig;)
Goodnight and Goodbye 

Bailamos

..I lay my life in your hands

Då var det bara jag och mamma igen, Ia åkte för ett tag sen:( Och inte hann jag få alla låtar jag ville heller..men "Shake it" kom med iaf så det är ju tummen upp:)
Dagen började ganska så bra, mamma lät mig ligga kvar i sängen när alla andra gick upp, och det gillas efter att hon meddelat att termometern stod på -29!!! Hmm, aja..är glad att täcket är varmt.

Har typ kommit på hur jag ska göra med PA:t. Violeta tyckte att jag skulle visa ett klipp från ESC när jag presenterade muntligt och ujujuj vad jag har haft problem med att välja!! Meeeen, jag tänkte att jag kanske kunde göra ett eget klipp med bilder från ESC och spela typ "Shake it" i bakrunden (eftersom det lite var den låten som fick in mig på Eurovision hållet..). Ska fundera lite på det och se hur det går..

Haha, måste bara få lägga in världens bästa citat från igår; "Åh, Rabih är så himla gullig" HAHAHAHAAH:D Bääääääästa, skrattade mig i sängs kan jag säga;)

men iaf..ha det topp och dopp
Goodnight and Goodbye 

Tonight we're gonna face the music

Fredag, kul att komma till skolan 1 timme för tidigt för att man inte använder hjärnan och tänker till..Meen, duktig var jag iaf och fixade studieplanen, hade min religion (så ovärt att vara där) och sen köpa tågbiljetter. 348kr blev det fram och tillbaka utan sittplatser. Kul. Not. Speciellt inte eftersom vi ska gå på museet i typ 1 timme och sen får vi göra vad vi vill. Varför ska vi behöva vänta så länge innan vi får åka hem? Det är som att Barbro tvingar oss gå på stan en stund ju!! Och nu verkar det ju som om hon inte ens ska med!! Lite otaggat det där.
Mina var lite snäll sen och körde hem mig. Vet att det är en bra lång omväg, men det var hennes idé så det var bara att tacka och ta emot:) Känns bra att ha så snälla vänner..

Haha, har kollat lite på årets starfält i melodifestivalen och om man kollar lite på statistiken så är det Peter Jöback med sin låt Hollow som kommer representera Sverige i Oslo. Han är sista artisten i sista deltävlingen och hans låt är delvis skriven av Fredrik Kämpe, ett vinnande koncept de senast två åren;)

Tänkte lägga upp den här videon igår, men eftersom det blev film och nya avsnittet av Glee så blev det inte så. Men jag tänkte lägga upp det nu istället:) Det handlar till mestadels om Higuain och hur bra han är <3 Åhh, "Super-pipita", så gull. Och igår blev jag glad för han hade sagt i en intervju hur bra han trivdes i Real och han ville sluta sin karriär där och typ planerade en lång tid där eller nåt..men sen säger Martina att han är på väg till England:'( My heart breaks.. men här får ni videon iaf, sorry att den är på spanska, men man kan ju alltid titta på H;)Goodnight and Goodbye

I'll do the time

Eurovisionrapport: Sista wildcardet utdelat till Pauline (i Melodifestivalen alltså..), låten heter Sucker for love och hon kommer tävla i andra semifinalen i Sandviken den 13 februari:)

Jupps, då var skolan igång och första dagen is done!! Det började bra med en proppfull buss, och jag skojar inte..det var typ en tjej som fick stå i trappan där framme, Sjukt!!
Latin blev det sen med film där vi fick se hur kristna blev uppätna av lejon, så hemskt..:( fick titta bort lite där. Sen frågade Violeta alla om deras projektarbeten och när hon frågat alla utom mig så var typ lektionen slut och jag drog en suck av lättnad. Meeen, självklart så drar människan över lite också och frågar mig med..hmf. Haha och ah..missförstånd, kan jag säga, är inte roliga;)
Svenskan sen var typ rolig. Skriva om Rödluvan & Vargen till en dikt med Agnes och Martina:D Haha, bäst blir den;)

Vad händer ikväll då?? Kanske en film, köpte ju "Sex & the City The movie" i måndags..och jag ska försöka bli av med mitt nya beroende av låten "She bangs";) Haha, hur fn ska det gå till?? :D

Goodnight and Goodbye 


Talk to me, tell me your name

..no one ever looked so fine

Haha, hur kan man bara så där börja gilla Ricky Martin när man aldrig gjort det förrut?? Heel sjukt, men nu har jag iaf gått och blivit besatt av "She bangs" och så är det med det..
Dagens har varit precis som vanligt, bara väldigt kall. Ni vet ju hur jag har en förmåga att bli lite små röd om kinderna och så..idag var för fn ena kinden nästan lila!! Ohh, iiiiiiiilla..

Imorgon är det dags, SKOLA!! Både skojs och hate..hate för man måste gå upp tidigt på morgonen = inte sitta uppe halva natten och lyssna på musik = my life..skojs, för jag har inte träffat människor på jag vet inte hur länge och sista terminen på karro:( let's make it the best ever!!
Men jag känner på mig att den här terminen kommer bli bäst! En månad och sen börjar ju Melodifestivalen (och jag & Mina ska ju till Conventum där någon gång i mars<3), innan det så är det ju nattinnebandyn! Fotbollen börjar samma dag som man kan söka till universitet/högskolan. Och efter det så är det uppladdning inför ESC och mitt i allt ska projektarbetet vara klart:) Och, ah, när sen ESC väl är över så är det helt plötsligt bara 5 dagar kvar till studenten och så var gymnasiet avklarat..

Blev plötsligt lite stressad och bör nog göra lite PA..så ha det så bra som ni kan och så ses vi när vi ses

Well if lady luck gets on my side
We're gonna rock this town alive

Goodnight and Goodbye 

I can by you

..but I can't make you love me

Okej..dagen har inte bjudit på lika mkt skit som jag trodde. Våran granne kom och fixade pumpen..den hade tydligen gått sönder eller nåt så det hade inte frysit i backen. hmf
Så istället fick vi gå hem och så visade jag lite roliga klipp på youtube för Ia:) Människan hade ju helt missat Sean Banan!! Stackare:( meeen..nu har hon sett;) En del på JB blev det också..haha, bland annat Bounce, såå rolig. hihi

Haha, jag har ju glömt berättat..mormor och morfar fick julkort från tyskarna och tysk-ronaldos flickvän stod typ med!!:o OMG!! Tänk om hon följer med hit i sommar!! Nån som vill åka bort med mig då?? Vart som helst, det spelar inte så stor roll, bara jag slipper vara här.. Jag vill väl inte se dom vara gulliga mot varandra liksom!! Nej, fy och blä;)

Hm, har inte så mycket att skriva. Så jag skiter i det;)

Ha det bäst
Goodnight and Goodbye

Bring me to life

Skit Skit Skit

Fick svar på vilka stipendier jag kunde söka och satte glatt igång, men bajs vad det ska vara krångligt!! På en så måste man vara antagen till en skola för att kunna söka, på flera så kommer jag inte ens in på hemsidan och jag vet inte vad!! KRÅNGEL!! I hate..
Och som att det inte var nog så har det typ frysit i backen så det finns inget vatten i stallet..mm, najs. Så nu ska jag ner och bära hinkar fram och tillbaka, fram och tillbaka..suck

Enda ljuset på den här dagen är Beyonce, OneRepublic och the knowledge att det är bästa programmet ikväll kl 8:)
Goodnight and Goodbye

We still collide

...

En trip till Marieberg har dagen bjudit på:) Och jag var duktig och inhandlade lite..faktiskt. Inte för mkt, men inte heller för lite..precis lagom.
Kom precis på i denna stund att vi hade lite engelska läxa över lovet, jaa..det är bra emma. Tror inte att böckerna är hemma så jag får väl göra det i helgen efter att ha hämtat the books i skåpet;) För nu är det inte långt kvar..är det bara jag eller har lovet varit liite för kort?? Hmm
Meen vårterminen går förhoppningsvis fort, det är ju Melodifestival och ESC som gäller nästan fram till studentdagen!! Iiiiiiiihh:D

När jag endå är igång lite och pratar om Melodifestivalen så låt mig berätta min absolut smarta och fantastiska idé!! Men kolla, förra året så vann ju Ryback ESC; en gullig svärmorsdröm som man bara vill ta i kinden. Nu till 2010 behöver Europa nåt liknande, fast bättre..en snygg svärmorsdröm som tjejerna som sjunger en mäktig ballad så alla flickhjärtan smällter. Vem tänker ni på?? That's right; DARIN!! Oh my gosh, I'm good;) hehe

Och people, det här med vargjakten! Jag döör:( Hur kan man tillåta att de blir skjutna? BYT REGERING!! dom har väl lika mkt rätt att leva som vi har! Jag håller helt och fullt med den där människan som skrev att man borde lägga pengar på att förbättra boskapens stängsel istället för att skjuta de få vargarna vi har i Sverige! Ja, jag blir upprörd! Finns det inget man kan göra?? Name it and I do it..

Goodnight and Goodbye


You'll find me crying on the bench

Eftersom jag måste göra nåt annat samtidigt som jag tittar på grabbarna för att inte dö av nervositet så tar jag och bloggar lite:)

Matchen går sämst..det blir nog svårare att ta hem det här än jag trodde:( Osasuna är verkligen på hugget, vilket Real inte verkar vara. Men jag kan ju säga att publiken på Reyno de Navarra verkar vara mer åt ÖSK hållet än Camp Nou hållet! Haha, dom busvisslar så fort nån realspelare rör bollen. Hmm, konstigt att jag tycker det verkar trevligt..aja, men det var mer känslan jag var ute efter, den där riktiga forbollskänslan:) På tal om det, när börjar ÖSK matcherna igen?? Läängtar..
Haha, nu gjorde dom nåt bildspel eller nåt som passade perfekt till låten jag lyssnar på;) kul kul

Har varit lite duktig idag iaf:) Skickade in psykologin (blev sääämst, men inne är den iaf) och skrev och frågade om den här Behov uppgiften..Sen gjorde jag också lite projektarbete. Letade lite låttexter och det verkar bli bra:)

The tide is high but I'm holding on
I'm gonna be your
numba 1

Nä, nu får ni ta och skärpa er grabbar!! Fixa en seger nu då..allt ligger ju framför er, skjut in den nedrans bollen bara!! Ska det vara så svårt?? Ni är ju för fn de bästa spelarna i världen!
Hm, själv ska jag ta och göra en makeover i Mp3:n och hoppas..hoppas på ett mål från kungarna;)

Goodnight and Goodbye

I'm so over it

..in case your wondering

Taggad till tusen!! Taggad att packa väskorna och dra till Madrid och kolla på grabbarna (kan bli svårt eftersom dom inte spelar på Bernabeu ikväll..:P) och jag är Taggad på Melodifestival/Eurovision:) Ska kanske ta och göra lite projektarbete..
Men iaf, som jag skrev igår så är det fotboll ikväll..årets första. And people, det kan bli en bra start på året!! En vinst ikväll och de är i topp..Barcelona spelade 1-1 så en seger gör att Barca och Real får samma poäng, men eftersom Real har världens bästa målvakt, Casillas, och världens två bästa målgörare, Higuain & Ronaldo, så har Real bättre målskillnad och går om catalanerna i tabellen;)

Och ah, vad ska man säga om Melodifestivalen?? Det börjar snart..tror det var 6 februari det drar igång:) Meeen, om det var imorgon eller på tisdag eller när sjutton det var (får nog kolla upp det..) så är det "Melodifestivalen 2010 - vägen till Oslo" Mmmmmm, så braaa:) Kollade upp lite också, och det fattas ju en joker!!:o kanske får man veta den då..men om den kommer sjunga den låten jag tror det är så kommer det nog gå braaaa. Hm, vilken kanske inte är så bra eftersom jag tkr Darin ska vinna..meeen, jag har tänkt lite och jag tror att det finns en liten chans att jokern blir Erik och det gillar vi ju (alltså 2006 Erik, inte årets Erik..);)
Och Mp3:n har börjat spela Eurovision låtar..hmm, aja. Det var inte det jag skulle skriva..Meeeeen, people, jag och Darin är lite synkade. Kolla in hans profil lite och där man skulle skriva de man såg upp till musikaliskt så skrev han Michael Jackson (kanske inte så förvånande..) och OneRepublic, ååhh<3 kanske är hans låt lite OneRepublic inspirerad..I wish, då ska han banne mig till Oslo!! Hehe, lägger in en liten bild på människan..från Örebro faktiskt, and I was there;) meen det är inte min bild..Ha det bäst, då blir livet som en fest;)
Goodnight and GoodbyeSorry, I hope I'm not to late

Life is just a party so come as you are..

Tog mig lite tid för att göra några små ändringar här på bloggen. Blev faktiskt ganska nöjd med headern OCH jag har lagt upp en "I-pod" så nu slipper ni alla mina youtube inlägg;) Ah..eller typ, kan ju inte lova att det inte kommer nåt med Higuain;)
Men jag tycker verkligen ni ska lyssna och se videon på första låten,tryck bara play så ska ni se att det går..låten är iaf Kardinal Offishall feat. Keri Hilson med en liten typ "remix" av Atomic Kittens låt. Ah, ni märker vilken det är, skiiiiiiiit bra iaf:)

Nu ska jag hitta på nåt annat att göra..peace out
Goodnight and Goodbye


When you need me

..I'll be there

Tjo alla glada, eller ledsna. Men jag hoppas ni är glada för man mår så mycket bättre av att vara glad:)
Om du är ledsen så ger jag bara ett litet tips..Titta på 17 again. Det var nog det bästa köpet jag gjort, så sjukt roliiig:D Det blir nog att titta på den igen inom en snar framtid..

Annars så har jag idag fått min lutfisk!! Som jag har gått och väntat på det;) Haha, så nu vet ni det.
Och, ah..när jag tänker på lutfisk så kommer jag och tänka på att människor av någon underlig anledning känner till en massa om mig. What's that?? Aja, haha det är ju kul..eller nåt.

Imorgon blire kul:) Första matchen för 2010, I can't wait!!!! Hoppas grabbarna är taggade för jag är det;) Osasuna står för motståndet, svårt eller lätt?? Ah, Osasuna ligger på en 13:e plats medans Real är på en andra plats med två poäng upp till ledning. Det ska väl gå?? Jodå, med lite vilja så;) Och det kanske blir en match med alla tre; Higuain, Ramos och Ronaldo. Mmm, man kan ju hoppas att de får spela samtidigt..risken finns att Ronaldo och Higuain få avbyta varandra:( Meeen de finns med alla tre på listan iaf..

Nu blire nåt annat..ha det gott
Goodnight and Goodbye

Hoping isn't always good enough

2010 is here people!! Är vi glada eller ledsna?? hmm, bra fråga emma..

Dagen har i princip bestått utav nada, åt lite hos mormor och morfar. haha, jag lovar att jag har världens roligaste morfar!! Han berättade historier om när han byggde universitetet, kan ju säga så här mycket; jag vill nog inte gå på det universitetet iaf;) Haha, nä, men jag lovade morfar att iaf titta på något program som går där, han blir så ledsen när vi pratar om att jag kanske ska flytta..

Aja, har blivit en heeel del film det här jullovet!! Igår tittade vi på Marley & Me och uj så sorglig den var..Drömde till och med att Busen höll på att dö:'( så sorgligt så jag var fortfarande nedstämd när jag vaknade. Och det har förföljt mig hela dagen:( Vet ju att det kommer hända någon gång och eftersom alla hästar fyller år 1 januari så blev han ju faktiskt 20 idag!! plutten...

Nu ska jag ta och kolla in hur det gått för bönderna i de tidigare avsnitten av Bonde söker fru...oj, hoppas skolan börjar snart, att titta på det är väl kanske lite extremt!! Hmm, aja..ha det bra så länge och jag hoppas alla har haft en bra första dag på det nya året:)

Goodnight and GoodbyeRSS 2.0