Hoping isn't always good enough

2010 is here people!! Är vi glada eller ledsna?? hmm, bra fråga emma..

Dagen har i princip bestått utav nada, åt lite hos mormor och morfar. haha, jag lovar att jag har världens roligaste morfar!! Han berättade historier om när han byggde universitetet, kan ju säga så här mycket; jag vill nog inte gå på det universitetet iaf;) Haha, nä, men jag lovade morfar att iaf titta på något program som går där, han blir så ledsen när vi pratar om att jag kanske ska flytta..

Aja, har blivit en heeel del film det här jullovet!! Igår tittade vi på Marley & Me och uj så sorglig den var..Drömde till och med att Busen höll på att dö:'( så sorgligt så jag var fortfarande nedstämd när jag vaknade. Och det har förföljt mig hela dagen:( Vet ju att det kommer hända någon gång och eftersom alla hästar fyller år 1 januari så blev han ju faktiskt 20 idag!! plutten...

Nu ska jag ta och kolla in hur det gått för bönderna i de tidigare avsnitten av Bonde söker fru...oj, hoppas skolan börjar snart, att titta på det är väl kanske lite extremt!! Hmm, aja..ha det bra så länge och jag hoppas alla har haft en bra första dag på det nya året:)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0