I'm only gonna break your heart

...I tell you from the start

Har letat lite klänningar till studenten nu och har hittat några, men asså..jag vet inte. Jag passar ju liksom inte riktigt i klänning. Men men, det lutar mot att jag måste, så varför inte börja leta?? Lägger upp dom så kanske nån där ute kan hkälpa mig en smula att se om nån kan vara nåt ;)



#1



#2 (känns lite Anna Bergendahl = lite Mello = heeeelt okej :P )

Hittade några andra också, dock inte vita och jag vet inte om jag vågar trotsa vissa personer i min gulliga lilla klass. Asså, att ta studenten är ett stort mysterium..ska det inte va nåt kul?? Själv får jag bara sjukt mycket ångest :( men på ett eller annat sätt ska jag lösa det, I promise (y)

Goodnight and Goodbye


I'm here for your entertainment

..can you handle what I'm about to do

har varit lite effektiv idag och handlat skor :) Lyckades hitta exakt lika som min gamla (y) och sen blev det ett par skor som jag planerar ha i Madrid och på studenten!! Yesbox, så nu hoppas jag att jag hittar en klänning eller nåt som är vit (allt för att göra klassen glad :P) men med lite mörkblått i..



Nån som sett en klänning som passar dessa??

Köpte en film också, "En shopaholics bekännelser". Känner att jag måste tagga film lite nu när jag bestämt mig för att söka till filmprogrammet. Det lät ju väldigt bra måste jag säga när jag lyssnade på dom. Ett perfekt program för dom som är lite osäkra på vad dom vill, ett program som känns lite safe + att man får 3 terminer där man får välja kurser helt fritt (y)
Meeen, jag har ett litet problem bara. Hur fn anmäler jag mig?? Jag skapade nått konto när jag anmälde mig till högskoleprovet men nu vet jag ju inte hur jag kommer in på det..det cpar sig bara :( Hoppas Evelina kan hjälpa mig lite, hon har ju typ redan gjort det :)

Idag är också dagen då Adam är på sitt första besök i Sverige, OCH JAG ÄR INTE DÄR!! :'(
På "Vakna! med The Voice" så sa han att han planerade att komma tillbaka (y) nu sa han att det var planerat nästa månad, men det där vet man ju aldrig..men om det är sant; NÅN SOM VILL HÄNGA MED?? Vet inte om jag får med min syster då eftersom hon har börjat sin praktik då.. Och jagvilljagvilljagvill gåååååååå!! Snälla, nån??..ingen??

Aja, ska typ äta lite nu tror jag..är sjukt hungrig!!
Goodnight and Goodbye

To much for me

..this is the end for tonight

Jag vet att det är mycket inlägg från youtube, men det här var faktiskt nödvändigt!!
Nån som lägger märke till 2 saker i det här klippet som jag fastnar lite extra för?? (förutom att det handlar om JB..)




Om du gissade på att dom har Real Madrid tröjer och säger "Madrid" när dom står på Bernabeu och att dom har på sig de spanska landslagströjorna på scen så gissade ni rätt ;)

<3

Goodnight and Goodbye

All of these wonderful things

..all made by you




Behöver jag säga nåt??
<3

Goodnight and Goodbye

Would you let go and be torn

...we are the numbers you and I

För alla som är lite intresserade av Eurovision Song Contest så kan jag berätta att det ser ljust ut för Anna så här långt :) I en tävling där man får rösta med samma regler som i själva tävlingen, men nu på den man tror vinner och inte den man tycker är bäst, så ligger hon på första plats med 127 poäng (y) tvåan (Kroatien) har skrapar ihop 105 poäng :) Nu vet ni det också..

Sen kan jag göra en Idol uppdatering :D
Lördag 10:e april     Göteborg
Söndag 18:e april    Karlstad
Lördag 24:e april     Malmö
Söndag 2:a maj       Luleå
Lördag 8:e maj        Stockholm
Där har ni datumen för audition :) Nån som vill söka?? För jag är sjukt taggad på att följa med som kompis (y) Säg bara till and I'll be there!! Sen kommer dom typ göra en stor turné av hela Idol-grejen och komma tillbaka till dessa städer i höst i finalerna, så det blir alltså fler stora arenor i år :)

Det va allt för mig för den här gången (but I'll be back..) ;)
Goodnight and Goodbye

When the world has turned silent

...I will be right here with you

Matchen blev ju kanske inte topp precis. 2-0 till Mjällby och förlust för ÖSK, ja det kunde slutat bättre.. Men men, vi får försöka se framåt. Det kommer matcher där det går bättre, vi får bara försöka vakna till lite :) Och ja, vad jag tycker om t ex Kim Olsen behöver vi ju inte ta upp..

Har kommit på att en viss människa vars namn börjar på K gör att det blir lite mer mmmmmmmm i livet :D Hahah, jag dööööööör. Kom på den på väg från bilen när vi kom hem, och ja..min syster var ju lagom road ;) men men, sånt är livet (y)

Ska försöka få lite sömn nu, ha det bäst
Goodnight and Goodbye

Living on the other side

...maybe you should try it sometime

Okej, jag glömde lite i förra inlägget ;) mitt minne är nog det sämsta i världen..

Men men, Eddie och Rabih bildar duo under namnet REbound; R för Rabih, E för Eddie och bound för att dom är bundna till varandra ;D
Första singeln kommer 14 april och heter "Hurricane" :) can't wait!! <3

Har kollat på hemsidan och jag vann inga Adam biljetter :'(
Tycker inte om juryn..jag svarade rätt på alla frågor, men jag hade väl inte nån tillräkligt bra motivering eller nåt. BAJS!! aja, inget att hänga upp sig på, life goes on. MEN, fatta va coolt att vara en av de första som får se honom live i Sverige...

Fick ett litet mail från en människa om Madrid i sommar. Värkar som om allt kommer lösa sig och bli riktigt riktigt bra!! LÄÄÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goodnight and Goodbye

As long as I see the strobelight

...I'm dancing all night long

Kollade mina inlägg från igår och oj vad sur jag verkade..haha, sorry ;)
Är inte sur idag vad jag har märkt iaf :) Sitter och håller tummarna för att ett litet mail om att jag vunnit biljetter till Adam på onsdag. Jagvilljagvilljagvill!!! Finns ju typ ingenstans man kan köpa så enda alternativet är ju att vinna..men ja, jag vet ju att chansen inte är så stor, men hoppas jag man ju ;)


suck. så bra. så snygg. så åååhhhh.

Aja, annars då?? Har tillbringat förmiddagen med städning hos mina gulliga morföräldrar och förhoppningsvis tjänat lite pengar :) Aldrig fel.. Ska tydligen med pensionärersföreningen till Åland den 20:e om det finns platser kvar (y) min morfar verkade vilja att jag skulle följa med så vad katten, klart jag gör!! Behöver ju inte betala nåt heller ;)

Sen förföljs jag av frågan om det blir fotboll ikväll eller inte..vet inte huuuur jag ska göra. Är ganska trött och det kommer ju bli sjuuukt kallt. Kanske är bättre att stanna hemma, värma sig, vila och spara pengar?? I don't know..vi får se hur jag gör efter att jag tänkt över det en liten stund till :)
Fotbollen igår slutade ju iaf lyckligt (y) 3-2 till Real och vem gjorde 3:e målet?? Jooo, självklart HIGUAIN!! <3 den snubben är för bra..PUSS

Goodnight and Goodbye


Tonight I don't care

...so walk on by

okej, jag skiter i att folk säger att han är dålig och blablabla..den här låten är så j***a bra och det känns som om någon har tagit mina känslor och skrivit ner dom på papper och ljudsatt dom (typ som alla Ryan Tedder låtar..)



Håller tummarna att Real rycker upp sig under andra halvlek och vinner. En förlust och det är bye bye till guldet :( Vore ju iförsig strösslet på den här veckan..ser fram emot en ny, förhoppningsvis bra, vecka

Goodnight and Goodbye

You give back what you give away

...so don't look back on yesterday

Är trött. Vill sova. Orkar inte. Goodnight and Goodbye. Whatever.
 


Sorry I can not hear you

...I'm kinda busy

Okej, gårdagen var ju inte direkt jätte lyckad. Men lite glad ska jag väl vara för att jag följde med, nu vet jag att jag aldrig ska följa med igen. Fasar lite inför studenten måste jag erkänna..men men, man behöver väl inte gå till frimis, strömpis eller nåt annat sånt?? Och om nu alla mina vänner inte vill gå någon annanstans så får jag väl skita i student kvällen/natten. Det löser sig nog (I hope..)
Men iaf, för att berätta lite mer om vad som hände så började kvällen hos Martina och det var ju lite chill och inte såå fel. Vilade lite, kollade dator och sedan även Timo :) Sen kom Agnes och lite senare även Mina och vi var på väg. Väl framme började jag fundera på om man skulle ha leg..men vad vet jag liksom?? Jag går aldrig ut.. Men vi hämtade det och träffade sen Evelina och sedan kunde kvällen börja. Ja, förutom att jag inte hörde ett piss av vad dom andra sa och jag fattade aldrig vad dom gjorde, nån öppnade en ölburk precis bakom oss så vi fick en massa öl på oss och att stället kryllade av en massa fulla människor så var det ganska trevligt :) Jag gillar musiken..det är ju iaf nåt. Men men, jag och Mina drog en liten stund efter att Evelina gått till Alex. Mina mådde inte så bra och jag kände inte att jag orkade vara kvar. Fick sova hos Mina, världens bästa :) Så istället för en ännu längre natt så blev det lite prat om Madrid, nattfika och film innan vi somna :) trevlig trevligt

Vaknade dock mitt i natten av en helt otrolig smärta i vaden, fick väl kramp eller nåt..ont som attan gjorde det iaf. Har haft lite ont hela dagen, men det har funkat ändå. Åt lite och gick sen ner till stallet när jag kom hem och nu är jag helt sjukt trött. blir nog en tidig sänggång..

Aja, ska kolla lite TV nu eller nåt..
Goodnight and Goodbye

S.O.S

..this groove you can't ignore

För första gången på jag vet inte hur länge ska jag faktiskt ta mig i kragen och gå ut ikväll (y) Vet i sjutton vart det slutar (mest kanske för att vi inte kan bestämma oss för vart vi ska gå :P) men jag tror det blir ganska fun iaf :) Är ju alla girls som hänger på liksom :D

Innan är det Timo på "Så ska det låta" OCH DET MÅSTE JU SES!! Mår fortfarande så j***a dåligt för det där igår. DUMHUVUD liksom :'( men men, ska försöka glömma och bara gå vidare..höhö typ

Drar nu, Buenas noches y Adiós..eller för att översätta
Goodnight and Goodbye

Let's lay down our law

...it's all the same, believe me it's true

Asså, hur lol får man bli?? Hur kan jag ha världens sötaste människa framför mig och ha chansen att få en kram och sedan bara vända och gå därifrån?? Hatar mig själv så sjukt mycket så det är inte sant.. Och sen sänker dom priset på skivan några timmar efter att jag köpt den!!
Aja bäst var han iaf så jag bjussar på en liten bild :)



Och jag vet att jag är sämsta fotografen EVER..men jag hoppas Agnes kompis bjuder på några av sina bilder :))

Annars har dagen varit bra och lite flum, men det gillas alltid ;) Ska gå och sova så det är allt ni får, sorry..
Imorgon blir det iaf utgång med en hel massa flickor (och pojkar??), blir nog lite roligt ändå..var typ tusen år sen jag var ute sist!!

En seger blev det också för Real och självklart var det Ronaldo (x2) och Higuain (x2) som stod för målen.. Sen bytte Real in en ny liten söting..yes, du gissa rätt!! Jag bjuder på en bild ;)



Hur fn kan jag ha missat honom?? Mosquera heter han iaf för dom som ville veta :)

Men som sagt..nu ska jag gå och få lite sömn :)
Goodnight and Goodbye

If you want it bad enough

..someday you'll get it

Har pratat med Mina nu och OJOJOJ!! Inget allvarligt där inte som jag var rädd för..Nix, hon skulle bara berätta att hon pratat med sin mamma och att hon kanske kunde följa med mig till Madrid i sommar!! ÅÅÅHHH

Sååå, nu har jag suttit och tagit ner en massa fakta om skolorna och sånt som jag ska ge henne imorgon, vi skulle prata lite innan kören och så..Asså, shit. Jag hoppas verkligen det löser sig och hon kan följa med!! Det är ju liksom så himla mycket roligare att åka med en kompis än att åka själv..mm

Goodnight and Goodbye

Protect my dreams

...so I can sleep safety

Har suttit med den här svenskan nu jag vet inte hur länge, men det går ju för fn inte att få ihop!! Visst, jag skriver om Melodifestivalen som jag gillar, men att få ner det jag har i huvudet på papper och få det till en bra redovisning är inte det lättaste kan jag lova. Men men, har fått ihop lite och just nu funderar jag på att låta det vara så och hoppas att jag slipper göra imorgon..

Har kollat American Idol och fått en ny favorit!! En liten fågel har viskat i mitt öra att han är med i topp 12 och kanske det blir en repris på Adam..I don't know :) Tim Urban heter han iaf och är sjuuuuukt söt <3



Yes, där har ni en liten bild också. Alla som håller med mig håller upp en hand.. ;)

Sen måste jag också nämna lite om Eurovision Song Contest. Jag börjar tro att Azerbadjan gillar Sverige. Förra året lånade dom ju in svenska till nästan hela sitt bidrag, i år har de lånat in låtskrivare..Låten heter Drip Drop och texten är skriven av Sandra Bjurman och musiken av Anders Bagge och Stefan Örn. OMG MOMENT!! Så kan det gå när inte haspen är på ;D Längtar..inte många veckor kvar nu (y)

Sitter just nu och väntar på att Mina ska logga in på msn så vi kan prata, blev lite orolig när hon smsade imorse och sa att hon var tvungen att prata med mig om en grej..hoppas det inte är allt för allvarligt :(

Goodnight and Goodbye

This is only for you

...my dream about us

Ska äta och åka till skolan om en stund, men var bara tvungen att lägga upp det här..



JAG VILL SE NUUUU!!

Goodnight and Goodbye

Open up the window

..and let the sun shine in

Är otrolig stolt över att kunna säga att jag nu tillhör skaran som sett Avatar och ÄLSKAR DEN!! Hur sjutton lyckades man göra sådana effekter?? Heeeelt sjukt!! Satt på helspänn heeela tiden, uj så spännande det var ;) Lite kul att vi var fem personen i biosalongen. Lite soft, men ojjjj liksom..
Morgondagen var annars trevlig, ingenting att klaga på (y)

And how about today?? Joo, ganska trevlig. Ska inte gå in på detaljer, men men..inget att klaga på idag heller :) Eller jo vänta...Kan inte någon gå på balen och köpa biljett och visa mig?? Evelina köpte men sa att jag inte fick se för jag inte skulle på balen :( kanske man ska gå bara för att få läsa inbjudan?? hmm

Men nu måste jag klaga bara liiiite..JAG HAR FORTFARANDE INTE FÅTT NEW MOON!! Varför inte?? Något måste ha gått fel!! :( Men men..om jag inte får den så får jag den inte. Skulle ju ändå fått betala en massa annat så det kanske är bra om jag inte får den :) Men ändå..hade ju varit kul att ha den nu. Men löser sig gör det nog (y)

Sen MÅSTE jag ägna en stund till torsdagen. Inte nog med att TIMO kommer till Örebro, Higuain gör sin 100:e match med Real!! Ååhh, sååå gull <3

Goodnight and Goodbye

Tell me where you are

..so I can come and keep you company

Hur sjutton lyckas man vakna halv tolv?? Hur som heslt så gjorde jag det imorse..heeelt sjukt!!
Aja, har inte hänt så mycket idag..brukar inte göra det på söndagar heller så det var ju ingen överraskning precis ;) men jag klagar inte, det är ganska mysigt med lugna söndagar (y)
En sak som dock aldrig är mysigt efter vintern 2010 är att titta ut genom fönstret och se...SNÖ!! Nu får det för sjutton sluta! Det är mars liksom..var det nån som glömde nämna det för vädergudarna eller?? suck

Har iaf kollat runt lite på språkskolor att läsa på och jagvilljagvilljagvill till Madrid..men mitt i sommaren?? I don't know..Madrid är ju ALLTID Madrid liksom. Men samtidigt så har jag hittat den lilla staden Nerja som värkar riktigt mysig och inte lika varm. Shit, måste det vara så svårt att välja?? Hatar det här!! Men men, det blir nog kul och lärorikt när man väl kommer iväg :)

Tänkte försöka ta och se om jag kunde fixa klart engelskan nu. Blir lite nervös när jag ska redovisa nåt när jag har den läraren! Spooky!! Och sen är det ju den här bajs svenskan. När ska man göra klart den då?? Har ju knappt börjat och den ska vara klar på onsdag..men men, Viktoria är inte lika skrämmande :)

Goodnight and Goodbye 

Lets bring it back

..one more time

Vad slår mig när jag klev upp imorse?? Joo, att jag måste skriva min redovisning på engelskaboken och glömt alla papper i skolan!! APA! Smasade iaf Sofia, bara för att få veta att hon är i Sthlm..och helt ärligt, hur många skulle ta med sig engelskapapper till Stholm?? Såå, jag smsade Markus..först inget svar så jag trodde han sov eller nåt ;) men sen får jag världens längsta svar om att han letat överallt men inte hittat pappret, men utifrån sin redovisning så skrev han vad man skulle ha med!! Asså, just nu är jag så himla tacksam att den människan går på min engelska!! TACK liksom :) måste bara ta tag i det där på riktigt nu..

En annan trevlig sak som hände idag var att jag gick in på agnes blogg, lästa lite och SER..TIMO RÄISÄNEN KOMMER TILL ÖREBRO!! Hej jag är på liksom :D:D:D Den människan är för bra alltså..<3

Vad har annars hänt i mitt liv denna 20:e mars 2010? ja..jag har bestämt mig för att jag SKA åka på språkresa i sommar!! Det ekonomiska har jag nu tagit hand om, så det är bara att kolla upp och boka och sånt :D Nån som är taggad på att hänga med eller?? Drar till Spanien (madrid) eller nån annanstan där man kan lära sig spanska <3

Sen måste jag bara ta upp lite om varför jag ändrat lite utseende och så på bloggisen..såg finalprogrammet av "På spåret" där det kom en fråga om ESC = en fråga som jag för typ första gången kunde!! (3 poäng till mig!!) och dååå kom jag på hur taggad jag är på Eurovision NUUUU!! Ja, ni läste ju kanske i andra inlägget...och jag bestämde mig alltså för att göra en speciell header till detta också ;) och en liten låtlista blev det också. De tre sista låtarna är från årets Eurovision; Grekland, Albanien och Turkiet för att vara exakt (y) Kan säga (och jag vet att min musiksmak inte alltid är den bästa:P) att jag som vanligt är kär i Greklands bidrag!! Ska nog flytta till Grekland (y) ihi :D

Nä, nu MÅSTE engelskan göras, och lite svenska vore ju inte dumt att få gjort också..
Goodnight and Goodbye

I don't want you to cry

...but if you do I'm going to be there for you

Fredagmorgon och en liten stund av poesi. En liten chokladboll och en cola på hälls med pluggande och lite prat med Agnes. En stund av Linné och grekiska morfem. Lite mat och ännu en halv cola med flickor små. En matte lektion som började med en sång om pokershoes och en tro att vi var lite fulla. En dag. Ett liv. En tid.

Ja, nu sitter jag här och försöker skriva ett litet inlägg om dagens händelser. En sak som är sann är att datorer kan vara väldigt jobbiga samtidigt som de kan vara det absolut bästa i världen. Man kan få veta saker som att man nu kan vinna biljetter till El Clasico om man handlar för 35 euro samtidigt som man kan få veta att Higuain och Ronaldo är den bästa duon Real haft på typ tjugo år och är en av de bästa i världen, att det också står att Higuain är second i tabellen över de bästa målgörarna i ligan är inte det värsta jag varit med om.

En liten känsla att jag vill att det ska vara Eurovision Song Contest nu har smygit sig på mig också. Planerna på att göra en header innför ESC har också gott runt i mitt huvud. En plan kommer snart göras upp och så får vi se hur jag gör. 

Kollar in världens sorgligaste avsnitt av ett program. Två föräldrar har två döttrar, två tvillingar som båda har leukemi och endast en av dem kan få blod från deras nyfödda lillebror. Endast en av dem kan fortsätta leva. Hur orkar man?? Hur orkar man välja?? Hur orkar man leva med sitt val?? Tur har jag som inte behöver göra det valet, och jag hoppas att jag aldrig heller kommer till ett vädslut där ett sådant beslut är nödvändigt.

Nu återstår bara det sista på detta inlägg, ett enkelt och rakt
Goodnight and Goodbye

I know how I feel about you now

..but I don't know where it takes us

Dagen har varit blöt! Men det får man väl ta nu när snön försvinner :)
Annars så blev det musikal på morgonen, riktigt bra måste jag säga. I'm a big fan of musikaler! Dom värkar så roliga..om man ändå kunde sjunga, dansa och spela teater!! :(
Sen körde vi på med latin och MERA GREKISKA!! Ihihi, meen det är ju kanske inte världens bästa latin men men, man kan inte få allt man vill här i världen ;) Efter det så blev det äntligen möte med Ilona, och nu är det över!! Måste säga att det inte riktigt blev som jag tänkt mig, men men. Det där ordnar sig nog i längden (y) Nu har jag bara rumänska (sandro..) och grekiska (grekiska killen..) kvar och hur det går med det har jag ingen aning om!! Har iaf mailat både så det är väl bara att hålla tummarna nu..

Vad har jag mer gjort idag?? Jo, tävlat om biljetter till Adams första möte med de svenska fansen!! Åååhhh, vad jag vill gå!! Och det finns typ inga biljetter att köpa så jag måste vinna för att kunna gå..:( oooooom jag skulle vinna (vilket är en på miljonen ca..) så ska jag försöka tjata på min kära syster att hon följer med..tror inte det finns nån annan som gillar honom :)

just nu lagar jag lite mat så den är klar när mamma kommer hem (y) då blir hon glad hoppas jag (eller ja, det var iförsig hon som ringde och sa att jag skulle göra det men men)
Goodnight and Goodbye 

When I close my eyes

...I can see the whole world

Inte så super lång dag idag inte. Åkte in och hade lite svenska, och missade helt att det var Lisas födelsedag!! Det var ju lite pinsamt så här i efterhand..men iaf GRATTIS!!
Sen hämtade mamma mig och jag väntade på hennes jobb innan vi kunde hämta morfar från läkaren. Sen bar det av hemmåt och väl hemma fick jag en GLAD överraskning!! REAL GREJERNA HAR KOMMIT!! Ååhh, fatta om jag blev överlycklig!! LYCKORUS!!

Imorgon blir det musikal och latin. Bra kombination där tycker jag :) Ska bara försöka hinna äta nån gång där i mitten..men men, det ska nog ordnas. Ett litet möte med Ilona ska nog lyckas klämmas in också (y)

Goodnight and Goodbye 

When I was like ten

...I had no worries

Förlåt! Jag sa att jag skulle skriva om gårdagen today, men jag vet inte om jag orkar :( Kan iaf sammanfatta med att säga att det var en ganska bra dag ;) Vinst i premiären bidde det och lite annat smått och gott. Men, istället tycker jag att det känns roligare att skriva om sånt jag kommer ihåg; dagen! ;D

Matte på morgonen (inge koonstiigt aallls) där vi fick räkna på 'det fantastiska talet e'. Jupps, sjukt fantastiskt var det, så fantastiskt så just dom från min klass satt kvar medans alla andra gick = jag var också tvungen att sitta kvar!! Men men, jag låtsades vara duktig ett litet tag..sen packade de andra också ihop och vi kunde gå (y)
Vi mötte upp Agnes och Martina i trapphallen och sen bar det av till bibblan. Lite plugg med en masssssssa hjälp av Evelina, har henne att tacka att det sedan blev en redovisning av spanskan! Den tjejen är rätt bra att ha kan jag lova!!
Engelska som sista timme och sååå mycket plugg blev det väl inte..hmm. Inte ens ett litet läxförhör blev det :( jag som tog min tid på bibblan till det (innan Evelina som sagt hjälpte mig att få ihop nåt på spanskan..).
Sprang sen till bussen och kom precis så dörrarna öppnades framför mig så jag slapp stanna ;)

Har kommit på också att jag verkligen måste gå och köpa nån kräm eller nåt för jag lovar att jag torkar ut!! Sved som sjutton på benen när jag kom hem och mina händer vill jag inte ens prata om!! Nä, ändring på det ska det bli! :) Imorgon kanske..eller nån annan dag, vi får se ;)

Ett litet klipp från youtube tycker jag att vi ska få in i dagens inlägg också. Vill faktiskt tillägna det till målskyttarna den sista tiden; Higuain (x3), Ronaldo, Astwald och Olsen. Det hela sker självklart av min nya kärlek Timo <3



För att nu inte dra ut på det här längre än nödvändigt och det inte ska bli helt ajo de bajo så blir det nog nu ett kort och avslappnat
Goodnight and Goodbye

Saying goodbye is nothing for us

..we just say hello and then nothing more

Har en sjukt efterlängtad känsla som drar mig till sängen..känslan kallas SOVA!! Så jag får ta allting imorgon istället. Men för att sammanfatta; Real vann igår med 4-1 (3 mål av Higuain, 1 mål av Ronaldo), Jag har ätit vårens första glass, Prat med en spanjor där jag fattade nada, Snegling mot mannen på K, Träff av Agnes killar (2 söta/snälla och 1 lite läskig :P) och en seger med 2-0 till ÖSK.

Nu kan ni sova sött (det ska iaf jag göra!!)
Goodnight and Goodbye

Say what you wanna say

..sky's the limit

Dagen efter och Emmas ångest har försvunnit. Just nu är jag glad för Annas skull och det ska nog gå bra i Oslo :) Varför har mitt humör ändrats så snabbt nu då?? Jo, jag läste lite kommentarer på ESC och det var ju ganska så positivt vill jag lova. Typ alla var eniga om att Sverige är absolut bäst på att ställa till med show och att den svenska finalen nästan är bättre än själva Eurovisionfinalen. Och ah, dom var ganska positiva trots att "This is my life" är en ballad. Det är ändå en ballad som sticker ut lite från de andra balladerna.. (y)

Ska försöka få lite gjort nu eftersom jag ska vara klar med latingrejen imorgon och jag har inte ens börjat. Inte så duktigt av mig kanske.. Sen har jag en massa engelska att göra, men det är inte lika brådskande :)
Imorgon drar ju fotbollen igång igen, efterlängtat som sjutton kan jag lova!! Om det blir nån uppladdning eller inte vet jag inte, kanske kanske inte. Funderar på att försöka få med Agnes till typ Carlings eller HM iaf, för jag behöver verkligen en tröja eller två.. men men, vi får se vad som händer :)

Ikväll blir det mer Melodifestivalen, "Dagen efter" först kl 8 och sedan reprisen från igår kl 9. Sen får vi se om jag går upp och tittar kvart i 4 imorgonbitti. Det brukar ju liksom ändå vara så svårt att sova.. men aja, det får vi se ;)

Goodnight and Goodbye

I'm done

...

Då var det över för det här året. Som vanligt sitter jag helt mållös några minuter efter och funderar på varför jag är svensk och varför jag inte tar första bästa flyg härifrån och kapar alla trådar som kan koppla mig till Sverige och det svenska folket. Som vanligt så funderar jag på exakt varför jag gillar Melodifestivalen när det ändå aldrig blir som jag vill och mina tankar går mot att skita i det helt i framtiden..:(

Men jag tror vi alla vet att det där går över om nån dag. Iaf det där om att jag ska dissa Melodifestivalen. När besvikelsen över att min favorit återigen faller så kommer jag gilla Anna och önska henne all lycka i Oslo. Då kommer jag sitta och hoppas på att Europa gillar henne och hennes låt. Men tills vidare så är jag lite nere..
Men för det ska ju inte ni lida, så jag lägger in vinnaren så ni kan kolla om och om igen



Och inte bara det kommer, det finns ju faktiskt en svensk som gör som jag vill..en svensk som under denna festival har hittat vägen till mitt hjärta..som är sjuuukt bra! Pratade med mamma om vilken som var min favorit schlager, självklart kom Cara Mia och Hope and Glory på tal..med dom är ju liksom inga schlagers. Så istället sa jag att  min favorit faktiskt var Lena Philipsson med Om igen. Tror ni inte att det också är just den som Timo går och gör om och sjunger på eftersnack?? Puss på han liksom! Jag startar härmed kampanjen att sparka ut Anna och låta Timo göra om hennes låt och representera Sweden i Oslo!!!!



Tiils jag har fått igenom det jag vill så får ni nöja er med kvällens tolkning. Och blev den inte just lite bättre med Timo?? Jooooo, jag tror bestämt det ;)

Världens längsta inlägg bidde det, men what the hell..är det dagen D så är det :P
Goodnight and Goodbye

Den som söker finner sanningen

..så älskar jag dig om och om igen

Today is the day!! Jag är så sjukt nervös kan jag tala om. Jag vill vara där!! hmm..har också kommit på att nån borde ändra reglerna så jag får bestämma vem som vinner ;) Haha, det skulle vara nåt det.
Iaf.. det finns en liten känsla i min mage som inte vill försvinna, en känsla som säger att vi får nöja oss med Timoteij i Oslo :( men självklart hoppas jag att det är en liten känsla som är HELT fel!! ;)

Men ah..nu ska jag ju självklart bjuda på lite annat smått och gott (fast fortfarande från Mello :P) Kan säga för dom som undrar att de länder som kommer representeras i juryn är Ryssland, Grekland, Serbien, Norge, Frankrike och Irland. Sen är det också 5 svenska städer och självklar våra telefonröster.
Sen kommer vi till startordningen..nån kanske har missat den så jag lägger in den ;)

1. Darin - You're out of my life
2. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar
3. Andreas Johnson - We can work it out
4. Timoteij - Kom
5. Peter Jöback - Hollow
6. Ola - Unstoppable
7. Jessica Andersson - I did it for love
8. Salem Al Fakir - Keep on walking
9. Anna Bergendahl - This is my life
10. Eric Saade - Manboy

Jaha, vad säger ni? Ska vi ta och skicka ettan eller tian?? Jag tycker iaf att det låter som en bra idé :D



Självklar lägger jag in del 2 i artistpresentationen också ;) Kan inte lova att jag inte skriver ett litet inlägg till idag, är så sjukt taggad så det är inte sant!! Haha, ah..

Goodnight and Goodbye

Just keep on walking

..but stay tommorrow



Ännu en liten video. Shit det är astaggat på Eurovisions hemsida!! Alla ber oss svenskar skicka olika bidrag :D Haha, helt stööört!! Men Men, bara dom väl röstar på oss sen så blir jag nöjd ;)

Goodnight and Goodbye

Även över vida vatten finns en bro

..du låter längtan födas

Imorgon gäller det! Imorgon smäller det! Är jätte taggad redan idag!! Iiihhhh. Smsade mamma förut och bad henne köpa mums-mums vilket hon också gjorde! Haha, så gulligt. Ja, så nu är det bara att köra på ;)
Dagen har annars bestått av prat med Kerstin om livet efter Karro :( , lunch med Martina och Matte.
Pratet med Kerstin var lite givande, och jag SKA plugga vidare igen..måste bara bestämma vart! Lunchen med Martina var trevlig, Tack så jätte mycket för sällskapet :) På matten fick vi veta hur det gick på provet, VG med 4 poäng från MVG..det jobbiga var också att jag missade en del poäng på endast slarvfel!! BLIR JAG LITE SUR ELLER VAD??  Aja, inget att göra åt..ett VG var det jag satsade på ändå så det är lugnt. Ska bara försöka hålla det terminen ut :) Sen fick vi också veta att vi ska hålla på med "det fantastiska talet e" nästa vecka :D Älskar Marcus kommentar, "E är en bokstav" Hahah ;D Ah, min dag i det stora hela..

Eftersom jag varit lite flum och ändrat min header bara för Melodifestivalfinalen så kommer jag givetvis ge er Melodifestivalen!!



Så där ja..lite backstage i Globen (y) Haha, lite roliga är dom väl ändå?? Joo, speciellt den sista ;)

Goodnight and Goodbye

If you want to dance

..stand up and shake your body



Har jag nämnt att jag ÄLSKAR dialekter?? Well, I do..så ja, jag måste ju erkänna att pöjken från Skåne är liite söt ändå ;) Nu har jag sagt det också och gjort mamma lite glad (y) Och har man humor så har man ;D Se bara va roligt man faktiskt kan ha det med Hockeyklubbor!!

Goodnight and Goodbye

It's going to be crazy

..so be prepared for about anything

Sitter och kollar runt en massa på Melodifestivalen. Snacka om att det är ÖPPET om vem som vinner just nu!! Jag som tänkte i början att det enda hotet mot Darin var Jöback, men jag tror jag har misstagit mig en hel del. Om man går in på ESC så står det typ att måånga tror på Anna, medans det på en annan sida är en majoritet som tror att Timotej tar sig till Oslo. Sen måste jag ju nämna också att det i slutet av förra veckan var mycket spekulationer kring Eric Saade, och ja..Darin är ju ändå en liten favorit kan man ju säga. Inte ska man väl heller räkna bort Pernilla, och vem säger att inte Salem spelar sig ända till Oslo? Och som sagt, Jöback har allt på sin sida för att vinna, och som dom ofta säger; det är INTE ovanligt att det skrällar i en svensk final! Ta förra året som exempel, vem hade trott att en operadrottning skulle få åka ända till Moskva?? 
 Tror faktiskt inte att det är en ända låt i finalen som inte kan ta hem det och åka till Oslo!! Jikes, liiite nervös blir jag allt. I år vill man ju liksom att det ska gå bra i Europa..I år SKA det gå bra i Europa!!

Okej, för alla er som skiter fullständigt i Melodifestivalen så ska jag även skriva om lite annat ;)
Real spelade lika igår = dom är ute ur Champions League :( men men, jag är ju ändå inget större fan av just CL, här kör vi helhjärtat på La Liga..och det skulle tydligen dom också göra (y) Hoppas nu att dom absolut inte förlorar nån match så Barca går om!! Håll hårt i eran ledning nu killar! :)

Har varit lite duktig idag också, ringde tryckeriet förrut (y) Hon lät ganska positiv och så, men skulle prata lite med dom som arbetade där och sen ringa tillbaka :) Tror att det kan bli ganska bra faktiskt..

Imorgon åker jag in tidigare än vanligt till skolan och har ett litet möte med Kerstin. Känns onödigt eftersom vi inte har nån Latin sen, så jag får vänta i typ tusen år helt själv :( Ingen som har lust att iaf åka in och äta med mig?? Det är bara att säga till om det skulle vara så :))

Nu drar jag och kanske kollar nån film eller nåt..alltid lika mysigt :)
Goodnight and Goodbye

He's my darling

..he's my numba one

Är nu lite klokare på vad som händer mig i framtiden..men bara lite ;)
Dagen på Universitetet var faktiskt ganska givande, och jag är nu mer än någonsin säker på att jag ska fortsätta läsa direkt. Fick veta också att ett av de programmen jag ville gå inte hade så stor arbetslöshet som jag trodde. Det var tydligen ganska lätt att få jobb!! Hmm..det tåls att tänka på. Sen träffa jag en skit trevlig student också och det hon gick lät inte helt fel kan jag nämna. Såå mycket att tänka på..

Mina var snäll och följde med mig på sista föreläsningen och sedan bidde det lite mat, som hon också var snäll och följde med på..inte så kul att gå själv liksom :)  Fick åka bil hem också. Och ah, kom hem vid 5 halv 6, och då var det bara att maka sig ner till stallet och mocka lite..not soo fun!!

Sitter nu här med huvudvärk och vill bara gå och lägga mig och sova i några dagar. Sova bort allt som får mig på dåligt humör, sova bort all negativ energi så jag konstant mottar. Orkar inte med!! Några gånger för mycket nu va?? Aja, who cares? Not me! Har slutat med det nu, det är liksom inte värt..vill ju inte må så här every day :( 

Inte blev det nån fotboll idag heller, visades inte på TV..eller ja, inte på min TV iaf. Bajs.

Goodnight and Goodbye

Brand new hate

..makin' enemies is good

Då kan man lägga ännu en tisdag till handlingarna. Så även ett matteprov som gick bajs. Annars då? Haha, ne jag skojsa bara;) Men ärligt så kan jag inte klaga på min dag faktiskt. Hålet efter provet var lite nice..först lite fika med agnes, martina och evelina. Sen dissa de förstnämnda för dom skulle fixa studentmössa och ha intervju så jag och evelina gick till bibblan och plugga lite. Efter ett tag fick vi också besök av Mina, trevlans :)
Spanskan sen var..flum. Samma som alltid. Tänk att jag alltid känner mig så dålig på dom lektionerna..hmf. Aja, sen engelska och ah, blev lite talk om gamla minnen med Sofia. Shit vad det var annorlunda förr. Iiiinga bekymer, man kunde bara leva och må bra. Höhö, och så blev jag påmind om att jag haft en Shania Twain period :D men vad liksom? Hon är väl inte såå dålig..njej

HAr fått lite PA gjort också, de engelskafraserna är done:) Ska kanske be Evelina kolla lite på dom och så. Sen funderar jag på om jag ska ta och skicka iväg dom till den där snälla greken..(?) får se, han kanske inte hinner svara, men nog tror jag han gör det. Han sa ju att jag skulle höra av mig om jag behövde mer hjälp :) 
 
Imorgon blire Universitetet. Vet dock inte hur det blir..jag vill höra på en del program, men jag kanske får gå själv. Vill ju inte tvinga människor liksom.. och jo, det känns som om jag gör det. Men aahh, vi får se :)
Sen ska ju mamma iväg på sin tantträff (som jag valt att kalla den:P). Har jag lite tur så blir hon borta ett tag så jag kan kolla Real retur möte mot Lyon på Bernabeu :D I WANT!! Seger satsar vi på..

Aja, nu blir det nog sängen snart..ha d
Goodnight and Goodbye

Now I'm lost

..on my own

Återigen vardag och helgen slut:( JAG VILL INTE!! Vill ha mer helg..Vill ha mer Fredagkväll med Mina..Vill ha mer Lördagkväll med Martina. Men nu är det slut..

Gick iaf in på facebook och såg en tävling där man kunde vinna en signerad singel av Darin, självklart "You're out of my life". Såå sjukt bra, såå självklart var jag tvungen att tävla. Skrev om att låten fick mig att tänka på Linda, vilket jag kanske ångrar lite så här efter. Att nämna det gjorde att jag började tänka och uj vad det är jobbigt att tänka på det :'( fick typ just veta att det är just det låten handlar om också..

You're out of my life, it cuts me like a knife
I'm wounded and it hurts, it hurts, it hurts
Since I can tell you
You're out of my life, but did you have to die?
And now it's too late, too late, too late to say I'm sorry 


Dagen har varit okej, engelska där det inte hände så mycket. Sofia var inte där, så lite lonely kände jag mig..Men men, sånt är livet. Och ah, heelt själv var jag ju inte, jag hade ju Markus och Elin också:)
Spanska sen med lite flum ;D Alltid lika kul den där lektionen asså..
Lunch med Mina, Evelina och lite annat folk och sen hål, beställning av studentmössa, fika och aggression mot internet på hälls. Jupps, trevligt trevligt.
SEN people kom den så efterlängtade grekiskan!!! Iiiihhhh. fast ah, en liten besvikelse bidde det..lärde mig inte så mycket mer än att emma typ betyder blod. Hmm

Försöker plugga lite nu, men det är för sjutton helt meningslöst för jag fattar ingenting och just nu skiter jag lite i hur det går. Studenten imorgon eller??

Goodnight and Goodbye

I'll make the headlines

..telling the right lies

Asså, jag är fortfarande inne i nåt lyckorus av nåt slag:)) Helgen och veckan har typ varit bästa ever!! Fredagen började med (efter skolan) att Evelina gick med mig till Sp2B och kollade om en kunde hjälpa mig med PA:t. tur hade jag så hon sa ja:) Så det blir att maila henne och en till typ imorgon eller så, måste få det gjort! Men sen blev det sjukhuset, hämta nyckel på ett hotel och gå runt lite på stan. Sen åkte lämnade jag Evelina ock åkte till mamma som köpte pizza till mig och Mina och efter en liten stund kom också Mina. (y)
Efter maten och lite TV:tittande så drog vi in till stan och genrepet:)) Bäst blev det, roliga människor och en hel del skrik och skratt bidde det. Seeeen, sen hände det grejer;) Jag tjata på Mina att jag var törstig och tyckte att vi skulle gå någonstans för att dricka och hon tjata om att vi skulle ta en snabbis förbi artisthotellet. Jupps, vi slog ihop det och gick in och tog någonting att dricka på artisthotellet :D Haha, och ja..vi blev kvar där i ett par timmar;) Artist efter artist kom in och vips så satt vi i mitten av alla artisterna. Det bästa av allt var nog att jag hade Timo mittemot mig och yeessss, det blev liite ögonkontakt <3

Ja, vi kollade lite film efter innan vi kunde somna;) försökte varva ner lite, och ja..det gick ju som det gick;) Sen blev det tidigt för att gå upp och hjälpa Mina att jobba en stund tills Martina och Agnes kom. Gick runt lite på stan, and then it happend!! En tävling hos Telia med två Andra chansen - biljetter i potten, och ja.. JAG VANN!! Sååå sjukt!! Ett tag började jag fundera på om det var blåsningen eller nåt eftersom de andra inte kunde världens enklaste..hmm
Men men, jag fick biljetterna och Martina hängde med efter att jag fått spendera en stund hemma hos henne:)
När vi sen kommer dit så har självklart radion intervju med MÅNS <3 autograf fick jag och en titt in i hans stora fiiina ögon och ett stort leende (ja, jag vet..alla fick ett stort leende och en titt in i hans stora fina ögon om de ville) men mitt hjärta bankade kan jag lova;) sen efter ett lite missförstånd (?) så fick jag också från halva Pain of Salvation ;D
Showen blev ju inte jätte dålig heller, trots att vi fick sitta med alla Telia-snubbar :D Ah h e r r e g u d

Kommer hem sen och ser att Real har samma poäng som Barcelona = Real i ledning (eftersom de har bättre målskillnad) och denna gången har jag verkligen kollat upp och kollat två ggr;);)
I'm sooo happy :D:D:D:D



En liten bild för att visa min vecka;) Jag vet att jag är damp, men det visste ni väl säkert redan:P
Ett långt inlägg bidde det, men sånt är livet;);)

Nu kan jag lägga mig ner och blunda, och sedan aldrig vakna upp igen <3
Jag kan dö lycklig:))
Goodnight and Goodbye

En dag

..när vägarna möts förstår vi varann

Har en hel massa att berätta om gårdagen och dagen, men just nu så orkar jag inte sitta och skriva ner allt..men det blir nog ett litet fint inlägg med ALLT imorgon!! Allt från min och Minas 'diskreta' besök på artisthotellet till återseendet av Måns <3
Kan iaf inte gå och lägga mig, visst jag är sjuuukt trött, men mitt huvud är proppat med Melodifestivalfeber och en STOR glädje för jag tror (och den här gången är jag verkligen jätte säker!!) att Real har tagit ledningen i La Liga :)) hoppashoppashoppas.

Goodnight and Goodbye

No me without you

..everything about you are so beautiful

Yes, veckan har varit bra flum och mkt kanske pga det underbara fenomenet called Melodifestivalen, men det har inte riktigt kännts som om de verkligen är här..FÖRENS IDAG!!<3<3<3
Schlagerfest på Våghustorget, jupps och en liten fin signering av NEO blidde det också:) Haha, sjukt söt var han..jag kom fram och han började skriva och sedan när jag skulle få den så tittade han på den och sa "Nej men vänta..nu står det ju New och inte Neo, så kan det ju inte vara" så han slängde bort den och skrev en ny:D Så gullig;) Och jag tror inte att jag sett ett sånt stort leende i hela mitt liv förrut, väldigt söt;P



Ja, jag vet att jag är bäst på att ta kort;)

Köpte en skiva också; Absolute Schlager <3 Är det Schlagerfest så är det liksom:P
Ett stort tack till Evelina som stannade ända till halv fem med mig så jag slapp vara själv:) Väldigt snällt! Sen träffade vi ju på Orsa Spelmän också, så hon fick ju en liten bit av kakan;) Haha, även om hon inte såg dom först..

Imorgon blir det lite mer på stan innan Mina slutar, kanske åker till mamma också, får se:)
Ska köpa en sån där termos också, hittade en med texten "Coffe, Choclate and men..all better rich" HAHA, ah..sån ska jag ha!! :P

Det var allt för nu, och ja..jag vet att jag glömt hälften, men men
Goodnight and Goodbye

Just remember

..everything we used to be

Ännu en dag i paradiset, för att citera någon..vet dock inte vem, men men, spelar ju inte super stor roll:) Mailade han som har hand om mingelpartyt igår, dock inget svar:( Men, jag hade inte direkt förberett mig på att faktiskt få gå så..ah, det är lugnt. Och fredagen närmar sig med stora steg!! IIIHHHHH <3

Har inte så mycket att skriva om dagen..mer än att jag inte fattar Ilona. Funderar på att maila igen och fråga vad fn hon gjorde. Men, nja vi får se..varför är inte alla lika super söta som Ulla och Renée?? Höhö ;D

Ska dra nu, men ett litet inlägg bidde det iaf:)
Goodnight and Goodbye

Can you keep a secret

..I'm in love with you



HAHAHAH, jag dööööör!! Så sjukt roligt så ujujuj:D
"inget konstigt alls! :D:D:D

Haha, nu fick ni lite av mina sköna(?) humor;)
Goodnight and Goodbye

There's no halo round my head no

...

Skulle vilja börja med att göra en efterlysning..NÅN SOM HAR LUST ATT VARA PÅ STAN/KRÄMAREN MED MIG PÅ LÖRDAG?? Skulle betyda sååå mkt för mig..'vad är väl en bal på slottet', har kommit på att det faktiskt passar in på mitt liv i det här sammanhanget..'vad är väl en dag på krämaren med Melodifestivalen' :)) Så ja..nån som kan och vill??

Men nu till andra saker:) Dagen har varit en aning lustig full med prat om Måns!! Ihih. Helt ärligt så tror jag inte att fnittrandet kommer sluta förens denna vecka är förbi;)Så är det..typ
Men men..matten var ju skojsig. Hittade inte matteböckerna hemma så jag tänkte att de nog låg i skåpet. Sen när jag satt på bussen (och njöt av mello låtarna:P) så kom jag på att de inte låg i skåpet utan troligtvis i min gamla väska..hmm. Turis att jag hade Evelina som kunde dela bok och papper med mig:)
Sen var det hål med lite flum och 'Manboy' sång med Martina:D:D (därför blev det den fina rubriken!!)
Spanskan var också lite flum och prat och sånt:)
Engelskan var mest prat med Sofiaom hennes reas och ESC, väldigt trevlig och lite avis blev jag allt på hennes resa..sen fick vi sluta tidigare och jag missade bussen. Hmf. Meeen, Sofia var snäll och visade först sin lägenhet (som var sjukt snygg!!) och sedan körde hon ut mig till Mellringe:) A big thank you!!



Och jag..Higuain var med i någon tidning som skrev om typ de 10 bästa målskyttarna eller nåt:D
Ja, han var självklart en av de 10 och tydligen så är han inte så långt ifrån att vara bästa skytten i La Liga!! Åååhh<3<3<3

Nu blir det American Idol:)
Goodnight and Goodbye

I don't know how to live without your love

..I was born to make you happy

Hej jag heter Emma och mitt mellannamn är Flum, och jag har en känsla av att det kommer vara det heela veckan:))

Dagen har varit ganska så rolig, trots att Engelskan och Latin inte var de roligaste lektionerna ever precis!! Meen, spanskan tog priset, tror inte jag haft så roligt på jag vet inte hur länge. Evelina hade nån kaffekick och Mina var..ah, Mina:D Sjukt roligt, och lite dikter fick vi skrivna också. Haha, skrattar fortfarande..
Lite fika blev det också, men jag rekomenderar inte Hälls chokladmuffins..de smular som fn och ah, inte bra.

Som sagt så var jag sjukt flummig så jag lägger in lite bilder som jag bara kände för ;)



Gången jag var duktig att skotta fram..



Hade inget att göra medans jag väntade på plogbilen så jag tog lite flumbilder på myself och världens skönaste mössa som jag haft så länge jag kan minnas;) (kan nämna också att det aldrig kom någon plogbil, Haha)



Världens gulligaste kisse som är i STORT behov av att gosa!!

Ja, som ni märker så är jag lite uppe i varv!! :p Men, men..mamma kom hem med skivan och sa att jag fick den gratis:D Sen fick jag också veta att Minas mamma skulle kolla efter en mailadress så jag kunde maila och fråga om jag kunde få komma på mingelfesten till Melodifestivalen (hon trodde att jag kunde komma in om jag berättade om mitt PA) Ihi!!! OCH, nu har jag ett program inför veckan/helgen så nu kan jag börja planera!! I'm happy..never been so happy!!

Det är inte farligt att prata med mig så lägg ner allt nu, It hurts!!

Goodnight and Goodbye



RSS 2.0