Sorry I can not hear you

...I'm kinda busy

Okej, gårdagen var ju inte direkt jätte lyckad. Men lite glad ska jag väl vara för att jag följde med, nu vet jag att jag aldrig ska följa med igen. Fasar lite inför studenten måste jag erkänna..men men, man behöver väl inte gå till frimis, strömpis eller nåt annat sånt?? Och om nu alla mina vänner inte vill gå någon annanstans så får jag väl skita i student kvällen/natten. Det löser sig nog (I hope..)
Men iaf, för att berätta lite mer om vad som hände så började kvällen hos Martina och det var ju lite chill och inte såå fel. Vilade lite, kollade dator och sedan även Timo :) Sen kom Agnes och lite senare även Mina och vi var på väg. Väl framme började jag fundera på om man skulle ha leg..men vad vet jag liksom?? Jag går aldrig ut.. Men vi hämtade det och träffade sen Evelina och sedan kunde kvällen börja. Ja, förutom att jag inte hörde ett piss av vad dom andra sa och jag fattade aldrig vad dom gjorde, nån öppnade en ölburk precis bakom oss så vi fick en massa öl på oss och att stället kryllade av en massa fulla människor så var det ganska trevligt :) Jag gillar musiken..det är ju iaf nåt. Men men, jag och Mina drog en liten stund efter att Evelina gått till Alex. Mina mådde inte så bra och jag kände inte att jag orkade vara kvar. Fick sova hos Mina, världens bästa :) Så istället för en ännu längre natt så blev det lite prat om Madrid, nattfika och film innan vi somna :) trevlig trevligt

Vaknade dock mitt i natten av en helt otrolig smärta i vaden, fick väl kramp eller nåt..ont som attan gjorde det iaf. Har haft lite ont hela dagen, men det har funkat ändå. Åt lite och gick sen ner till stallet när jag kom hem och nu är jag helt sjukt trött. blir nog en tidig sänggång..

Aja, ska kolla lite TV nu eller nåt..
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0