Longing for your heartbeats

...please give me a sign

Idag har varit lite av en shopping dag, jag vet det låter underligt för att vara jag! Men efter skolan med de sista lektionerna inklusive peppshow (som var lika bra som varje år.. och jag tror jag är lite kär i peppet <3 ) och studentsång så åkte jag, mamma och Ia ut till Marieberg och handlade lite..till mig och inför madrid och studenten. Det var väl behövligt kan jag lova!!
För att återgå till skolan så måste jag säga att delar av min klass är så söta och guld värda!! Självklart blev det prat om ESC på latinet och några säger "Åh emma, du borde ju ha varit där" och en annan säger "emma, du kommer bli nya Svante Stockselius". Så söta <3<3<3
 
Sen är det klart efter många fram och tillbaka, nu är Reals nya tränare Mourinhho!! Hoppas på att det här blir bättre nu då..helt ärligt fattar jag inte varför de ska byta hela tiden, men men, det är väl bara att tacka och ta emot och hoppas att det blir lite vinster i framtiden (y)

Imorgon är det Krampen! Börjar bli lite pirrigt nu..är inte jätte peppad, men det lär man ju bli imorgon. En vinst skulle ju inte sitta helt fel, men det finns inget sett att förlora på som att förlora med Karro. Stämningen är på topp iaf så det känns inte lika hårt då.. :)

Goodnight and Goodbye

You sometimes make me sad and blue

...wouldn't have it any other way

Dagen efter, dagen då man kan pusta ut och inse att alla andra länder var lite bättre än Sverige. Dagen då man kan säga..I told you so!

Precis innan ESC drog igång igår sa jag till min söta lilla familj "Asså, alla tror på tyskland, men jag vill inte att dom vinner! Bara för det kommer dom ju göra det..jo, Tyskland kommer säkert vinna allt!!"
När jag och min kära syster va på väg hem från betet där vi släppt av Schplutt och Busen lyssnade vi på ESC-skivan och Turkiets låt började dåna ur högtalarna. Jag sa då "Asså..dom här är bra, RIKTIGT bra! Det skulle inte förvåna mig om dom kom högt, kanske inte en seger men nog kan det bli en andra plats!"

Får jag bara tala om vad som hände efter röstningen igår..
Tyskland på första plats
Turkiet på andra plats
....I told you so!

Det jag tippat innan gick ju inte lika bra..Azerbaijan kom på en femte plats, och Grekland var i topp 10 (det är allt jag begär!! <3)
Lite sur blev jag när Sverige först inte gav så mycket som ett ynka litet poäng till Grekland (och jag röstade faktiskt!!) och när man sen fick veta att Sverige var endast FEM poäng från en final! Fem poäng som tog ifrån oss just det där att vi varit i final varje år! Fem poäng...

MEN, segern gick ju som sagt till Tyskland och oj vad rörd jag blev när det var klart att hon vann. Det där om att jag inte ville att hon skulle vinna försvann och jag tycker nu att ingen förtjänade segern mer än Lena. Skönaste tjejen också.."Do I have to sing now?" haha :D:D:DStort Grattis!!

Goodnight and Goodbye

This is my song

...just sing along

Dampade lite och mixade lite REbound..

Soft/Electro verisionenRock verisionenoch så den Akustiska verisionen(ursäkta om det är några stavfel här och där..)

Goodnight and Goodbye

Cracked glass panel and silence again

...when I sing to you the last song

Gårdagen slutade ju kanske inte riktigt som man hade hoppats. Ingen Sverige i finalen! Men men, jag är lite lättad för det på ett sätt..nu slipper jag sitta och hoppas på Anna, nu kan jag koncentrera mig på mina tre länder; Grekland, Azerbaijan och Israel. Om ingen av dom vinner blir jag lite förvånad. Dessutom kanske svenska folket vaknar och inser att dom inte bara kan rösta hur som helst. Nunstedt (eller vad han heter..) skrev i Expressen att vi faktiskt inte kunde skylla på Anna, Christer Björkman eller juryn, det här var helt och hållet svenska folkets fel! Anna blev vald så hon åkte och gjorde sin grej, Christer Björkman var med och utsåg olika låtar till oss, han valde aldrig vem utav dom som skulle åka och juryn valde Salem Al Fakir och Eric Saade. Nej..det var som sagt helt svenska folkets förtjänst att det blev så här ;) fast nu var det ju den tuffaste semi-finalen så det var ju inte nåt dåligt val av svenska folket. Ett bra val, men inte till Eurovision..
Men att säga att vi ska lägga ner hela skiten..SNÄLLA!! Lägger man ner fotboll för en dålig match? Lägger man ner Ishockeyn för en dålig match? Lägger man ner friidrott för att svenskarna presterar dåligt? ..ja ni fattar vad jag menar. Res på er och ta smällen..jorden går inte under för att Sverige inte är med i finalen! :)

Men åter till mina tre länder..
Israel har en Molitva på gång, om Harel Skaat bara kunde sluta le, låten är ju så sjukt sorglig!! Men jag kan ju lite förstå honom, ha blev så tagen av stunden.. gulli
Och ja..mina åsikter om Grekland och Azerbaijan vet ni nog vid det här laget.  

Sen på slutet måste jag lägga in något annat, något som inte rör ESC.
Vem vann American Idol?? Joooooo....LEE!! <3<3<3Goodnight and Goodbye

While I wait for you

...I hope you have some fun

Efter alla tal som människor i klassen haft så börjar jag inse att nästa vecka är den sista med klassen. Jikes vad sorgligt! Hur fn ska jag överleva det här nu då? Och inte kommer jag se några människor längre..eller ah, då har jag en viss person i tankarna som kan jämföras med en viss spansk stad. No more.. :'(

Men jag vet iaf nu lite vad jag ska göra med mitt liv. Viktoria sa att jag absolut inte skulle sluta skriva noveller och liknande och tyckte att jag skulle ta en skrivarkurs. Yes, så det blir nog något sådant. Om jag kommer in på mitt förstahandsval så har jag redan planerat att gå en kurs i att skriva manus så det löser sig nog ;)

Even when the pain is unbearable
I will make it without you


Goodnight and Goodbye

Silence is a scary sound

...I have to ask why

"Good Evening Europe" <3
DET HAR BÖRJAT!! Känslan när det satte igång är obeskrivlig, I love it, i love it, I love it!!
Eurovision Song Contest <3

Igår var det världens sötaste middag med världens sötaste klass!! Kom på hur mycket jag kommer sakna alla! Jag hoppas Evelinas tal comes true så vi träffas om typ 20 år igen..blev många "SKÅL!" och visst kopplade man ihop det med en stor grekisk släkt/familj så nog blev det ett "OOOOOOPA!" haha, åh gull <3
Idag var det en liten mysig middag hemma hos barbro med spanskan och jag fick veta att mitt spanska betyg steg en grad från igår till idag, haha..söti

Fick två fina mail också..
ett från Andreas (körledaren) som ville att vi va med och sjung den 7 juni i aulan för lite lärare och för det skulle vi få en biobiljett!! Självklart ställer man upp..vad gör man inte för världens bästa skola och världens bästa människor?? ;D
det andra var från Viktoria som tyckte mitt tal var bra, men att jag skulle ha med något retoriskt knep och helst nåt bildligt.. hmm, får försöka tänka lite på det. Ett mvg hänger ju lite på det ;)

Ett litet kort på Reals första nya värvning också..söti och gulli <3Give me time and give me strength,
give me strength to carry on
Give me a bit of hope now, help me through the night

Nu ska jag lyssna på finsk folkmusik ;)
Goodnight and Goodbye


All my scars are open

...tell them that I'm broken

Kom hem för en liten stund sen från ett litet gulligt 3-års test. Mamma hade lovat att jag skulle vara speaker så det var bara att åka med och vara det ;) Efter lunch kunde jag tydligen åka hem och mamma tog över (y)

Har kollat igenom min garderob och testat lite kläder för att bestämma vad som ska med till Madrid och vad som får stanna hemma. Jag mailade till de på Luleå igår och sa att jag inte kommer den 8:e, tar pengarna och drar till Marieberg sista veckan istället. Jag behöver liksom nya jeans och en tröja att ha över studentklänningen så jag slipper låna Ias kavaj.

Gå ut i solen kanske??
Goodnight and Goodbye

The angels can wait for a moment

...just stay here with me

Såg just det här..Jikes, va bra dom är!! Det kommer bli så sjukt bra på tisdag så¨det är helt galet!!
<3<3<3

Goodnight and Goodbye

Lost in my own words

..can't find my way out

Mitt i all svenska skrivning så tar jag mig allt en stund till att berätta om min dag :)

Mamma väckte mig typ halv 8, upp och ner till stallet var det! Efter att ha sagt hej då till mamma mockade jag lite för att inte jag inte skulle få för mycket när jag kom hem. Gick hem..fixade ordning mig och huset. Mormor och morfarkörde sen in mig till stan där jag träffade upp Martina (tack för du kom in och åt med mig!!) och nog blev det fil och flingor alltid!! :D Haha, jag drömde till och med om fil och flingor i natt ;D
En kort, eller ja..den va ganska lång, svenska lektion sen där man försökte (?) komma någon vart med allt som ska in imorgon/ikväll. Hoppas Viktoria godtar att det blir inlämnat lite sent..är skit trött och funderar på att krypa ner i sängen snart.
Precis hela dagen har jag sett Barcelona också...åh <3 lite gullig sådär..eller nåt ;)

Det var allt för mig just nu :)
Goodnight and Goodbye

It kills me

...to know how much I really love you

Måste skriva klart svenska-föreläsningsgrejen och svenskatalet..hinner inte skriva så mycket just nu :(

Men jag måste säga att det vore bra gulligt med ett Eurovision-par <3
Så jag skiter i att dom säger i media att dom inte är förälskade för hur söta är dom väl inte??Goodnight and Goodbye

I don't need any words

Jag Vill Se!!

Goodnight and Goodbye

If there's lessons to be learned

...I'd rather get my jamming words in first

Åååhhh <3
Nästa språkresa går till Grekland!! Så sjukt fint och jag bara älskar det..Goodnight and Goodbye

You and me are playing with fire

...it's taking us higher

Har precis kollat på "Inför Eurovision Song Contest 2010" och jag måste säga att jag är upprörd! Jag tycker panelen är helt fel och kan typ ingenting. Tre gånger har jag fått skrika rakt ut för dom har sagt nåt i presentationen som är helt fel!! Sen tycker jag att visa saker dom säger om bidragen är bara elakt och iblan skäms jag över det dom säger! Nä, till nästa år tycker jag att dom borde ha bättre människor! 

Vill ta lite ESC allmänt också och inte bara klaga över programmet som var ikväll (fast ah..det har typ varit så varje vecka!)
Anna gjorde sin första rehearsal idag i Telenor Arena och det blev succé!! Tydligen satt allt och hon gick ut i rutan, det blir nog bra nästa torsdag :)
Sen vill jag återigen ge en liten stund till Grekland! Detta fantastiska land! Det är verkligen som om Gud har skapat fyra män med sina bara händer och sedan satt ner dom i Grekland för att dansa i ESC 2010!! Jikes..så synd att man inte kan rösta i semi-final 1, annars hade jag banne mig gjort det!! En finalplats hoppas vi på och en placering bland de tio bästa :):):)Goodnight and Goodbye 

It's time to step it up

...and don't you stop until I say so

Tänk att det kan vara så svettigt att boka flyg till Madrid! Jag och Mina hittade jätte billiga flyg och allt var klart fram till betalning. Mitt kort funkade tydligen inte så jag förde över till mammas kort, med det funkade tydligen inte heller! Aja..tror att Mina och hennes mamma sitter och försöker nu :)

Annars har det varit en ganska chill dag. Började med en engelska som jag i princip satt och väntade på att få presentera min Romeo and Juliet.
Efter det begav jag mig till Karro och satt och väntade med Martina en stund. Sen kom Mina och vi gick till bibblan och försökte hitta flyg..ja, resultatet har ni redan läst om ;)
Sen blev det fil och flingor, växla lite pengar till euro och chill vid svartån innan det var dags för 3ornas musikal. Om jag skulle sammanfatta musikalen så skulle jag nog säga extremt brutal (dom skar typ av halsen på var och varanan människa!!) men med några riktigt fina scener :) Det var en scen med en Madonna låt som var sjukt fin <3

Haha, när jag åkte hem så stannade vi till vid Eddessa och köpte med pizza för att morfar skulle fira Barcas seger! Asså...jag undrar om han faktiskt gillar Barca eller om han bara jävlas med mig för att jag gillar Real..hmm, aja, blev en halvt sorgepizza för min del :) Nästa år är det Reals tur, våran tur <3<3<3

Kan avslöja också att Anna Bergendahl nu befinner sig i Oslo :D

Goodnight and Goodbye 

What am I suppose to do

...you have become someone I no longer know

För dom som har missat..Real spelade lika i sin match medans Barcelona vann vilket betyder att liga guldet går till catalanerna (Barca).
Jag tyckte det var helt okej, inget konstigt alls..fram tills jag gick in på facebook! I just det ögonblicket kom jag på varför jag inte gillar Barca, det är helt och hållet alla fans på facebook! Spelarna..helt okej. Laget..helt okej. Fansen...INTE OKEJ! Det är svenskarnas fel..dom gör en så stor grej av det hela! Och ja, jag vet..vem är jag att sitta här och klaga när jag själv gör samma sak när det gäller Real? Helt ärligt, I don't care..jag gillar helt enkelt inte Barca fans, nu är jag skit arg för att Real inte vann!! 

Ni är alltid bäst i världen vad som än händer och ni är alltid de som får min värld att gå runt
<3<3<3

Goodnight and Goodbye

You could be the one in my dreams

...you could be much more then you seem

Land nummer 7: Turkiet
Artist: maNga
Låt: We could be the same

maNga skapades när Yagmur Sarigul "Yamyam" som spelar gitarr hopade av coverbandet som han spelade i med en vilja att skapa ett band som kombinerade rock och elektronisk musik med lite rap. När sen 4 killar till anslöt sig till bandet så var maNga ett komplett band. Namnet maNga kommer, som man kanske kan lista ut, från den japanska seriekonsten och representerar 5 olika karaktärer, 5 olika musikstilar och 5 olika världssyner. 
Deras första album släpptes 2001 och sen har det bara flytit på och alla album har blivit stora i hemlandet. 

I november 2009 vann de "The best European act" på MTV Europe Music Awards. Det här var dock inte det enda priset som de vann under 2009! De vann också pris för bland annat bästa video, bästa band, bästa låt, bästa album och bästa uppträdande.

Blir det en seger i Eurovision? We'll see..:
 


Goodnight and Goodbye

It doesn't matter who you are

...we all have our scars

Idag är det dagen många har väntat på. Idag avgörs det, Real eller Barcelona. Jag vet att det ska mycket till att det inte blir Barcelona som får bära pokalen på Camp Nou ikväll utan istället Real som får lyfta den i Malaga, men det är ju som sagt hoppet som är det sista som överger människan. Så, även om jag är helt inställd på en andra plats så sitter jag och hoppas på en seger! Allt kan hända :)Idag har också repetitionerna börjat inför Eurovision, det är ju bara en vecka kvar! Jag blir lite sur, för tävlingen jag är med i för att vinna biljetter till Oslo skulle avslutas igår, men den pågår idag också!! Aja, det är väl bara att svara på dagens fråga också och fortsätta vänta på vem som vinner..

Nu ska jag försöka hitta lite fakta om Romeo och Julia :)
Goodnight and Goodbye

You can't make up your mind

...please don't waste my time

Okej, jag vill inte skryta..eller vänta, JO DET VILL JAG!!
Låt mig ta det från början; På facebook är jag ett fan av (eller jag gillar nu när dom har bytt system..) de som ska representera Grekland i ESC 2010 och dom hade lagt ut en länk till en tävling om ESC. Självklart klickade jag mig vidare och hittade att det var sammanlagt 90 frågor och man skulle svara så snabbt som möjligt och samtidigt ha så många rätt som möjligt. Jag satt igång och började svara..efter ett tag kom jag på att det var en frågesport för människor i Grekland eftersom över hälften av alla frågor var på grakiska människor som varit med i ESC eller den grekiska uttagningen..men ah, nu skulle jag ju skryta lite så..JAG kom på 5:plats!! Såååå stolt med tanke på att jag typ inte kan ett skit om grekiska representanter om det är senare än 2003! :D:D:D

That's all for me
Goodnight and Goodbye

What I thought was a dream

...was as real as it seems

Har suttit och försökt hitta bra flyg till Madrid nu ett bra tag. Hittat några, men bra? I don't know. Bestämde iaf med Mina att vi ska träffas på spanskatiden på måndag och göra klart allting. Känns skönt att få klart, det är så jobbigt att gå och oroa sig. Sen måste jag typ fixa flyg och sånt till Luleå den 8:e juni. Shalala, shit vad jag ska flyga!! Och jag som är livrädd för att flyga!! *svälj*

Annars så kan jag meddela att mina ESC-ådror börjar banka som bara den!! 2 veckor kvar och att läsa bloggen gör att jag bara... VILL VARA DÄR!! <3
Sen kom jag på att ni inte har fått några länder på länge..bäst att ta ett nu då :D
Tror vi tar det bidraget som många tippar som vinnare av hela allt..

Land nummer 6: Israel
Artist: Harel Skaat
Låt: Milim

Redan när Harel var 5 år upptäckte hans lärare att han hade en unik röst. Som 6:åring deltog han i sin första tävling - och vann! Den vinsten öppnade dörren in i entertainment-världen och lilla Harel började vara med i populära tv-program sjung bakom flera artister både på scen och i studion.
År 2004 deltog han i "A star is born" som är den Israeliska verisionen av Idol (notera att det är många artister i årets startfält som kommer från sitt lands "Idol"). Han slutade på en andra plats, vilket väckte en het debatt eftersom han under större delen av programmet klassats som favorit.
2006 släppte han sitt första album som sålde platinum efter endast 3 veckor och hela 50% av låtarna på skivan blev stora hitar!
2009 släppte han sitt andra album och nu är han alltså aktuell som Israels bidrag i ESC 2010.

Låten Milim sjungs på hebreiska och titeln betyder Ord. Det skulle ta upp jätte stor plats om jag skulle skriva ner hela texten här, men jag kan säga att det är en helt otroligt bra/sorglig låt vilket jag tycker han får fram genom sitt uppträdande, både genom sitt sätt att vara och genom ljuset! (ja, jag är ett ljus/sceneffekter freak!!) 
Det är lite Molitva över den, men vinst? Skulle kunna ske, min magkänsla är delad; halva säger "Yesbox, här är vinnaren!" medans den andra säger "Nope, inte i år!".. ni får helt enkelt avgöra själva; 

Hmm.. när min mamma åkte till några tävlingar i dylta för nån timme sen sa hon en massa saker jag skulle göra, men det tycks som om dom sakerna har ramlat ur min hjärna! Jikes, vilken lyckad människa jag är..not ;)

Goodnight and Goobye

Je t'adore

...here's my heart so take it

Det känns som om jag har absolut ingenting att göra..men jag är glad för det :D
Min lilla kändis (?) crush har kommit ut..to bad, jag gillade min lilla hemlis ;) För dom som inte vet så.. ah, det är igentligen inte värt att veta för den är snart över ändå :P

Jag börjar verkligen känna av att slutet är nära. Det står en stor resväska mitt ivägen, en studentmössa ligger på hyllan och tar plats, en studentklänning hänger lite ivägen, studentskor ramlar ur min garderob varje gång jag öppnar den och stressen med Madrid kommer krypande mer och mer!! GAH, kan det bara komma fram till sin slutdestination nu eller?? :)

Eftersom jag är rätt nöjd med headern för nu så får jag ju inte trixa med bilder mer...så jag satte mig och satte ihop lite bilder, hope you like :)Det bästa med American Idol <3Det bästa med Real <3Lite av det bästa som blev kvar <3

Goodnight and Goodbye

Kiss me with your heart

...hold my hand

Jag måste få säga en sak..jag skiter i att Risbergska har värsta flashiga vårkonserten varje år, Karros kommer ändå alltid vara hundra gånger bättre!!
Bortsett från att en tjej tog i så mycket så hon nästan skrek sönder en av David Cooks bästa låtar ("Light on") och att det tog tusen år mellan varje låt så tycker jag att den var väldigt lyckad :) Är lite imponerad av att vi i kör B (eller kör bäst som andreas ville kalla oss :P) lyckades sjunga hela Border Song medans Andreas satt vid pianot bakom oss = ingen dirigent!! Gick sådär på repet, men men..tycker hela kören ska ha sig ett MVG ;D
Innan konserten var det lite parkhäng med Mina och mat från Rosalis (y) Vi satt och planerade lite inför framtiden; eftersom jag ska gå filmprogrammet (om jag kommer in) och ville göra film så ska vi göra en film om kråkor där Mina får vara rösterna :D:D höhö

Idag hade jag en lektion som mest bestod av att jag kom fram till att jag ska skriva ett födelsedagstal och bestämma vad vi ska äta på klassmiddagen. Yes, kunde inte bli bättre..eller??
Aja, kom iaf på att jag skulle skriva ett tal utifrån en sång, men sen gav Viktoria mig en idé!! Tänker inte berätta vad just nu, måste kolla runt lite först och bestämma mig för om jag har nerver till att göra det ;)

Har lyssnat lite på Jason Castros debut platta..shit, varför beställde jag inte den som jag tänkte?? Jag menar, det är ju inte så att han är i närheten av Adam eller Ryan, men ändå..den killen är bra! :))
Spara lite money och sen blir det en beställning hos CDON (y) I know it barely even started but I fully believe
You could have been the one for me
And I miss what we might have had
Honey, I miss what we could have done

I wrote a sad song about it and I'm still pretty bitter
But I'm happy if you're happy 
she won
And I still miss you in the night and I want you to know
If 
she leaves you cold in the city, aching for a lover
Honey, you can always come home

Goodnight and Goodbye

I was searching for something I couldn't find

...how is this suppose to ever be the same?

"Bestäm antalet (reella) nollställen till funktionen f där f (x) = x3 +100x"

Nej..kan jag inte ens den frågan så känner jag att jag inte orkar bry mig! Provet imorgon får gå som det går, I don't care (tills jag får tillbaka det och gråter floder när det står ett stort IG över hela provet!!) 

Goodnight and Goodbye

Now I'm going down

...you make my dream come true

Ni annar inte hur sugen jag är på att köpa Adams album igen (det jag la upp här på bloggen för något inlägg sen..), det kostar bara 129 kronor på CDON och då är det ju faktiskt dom där fyra extra låtarna!! Iiiihhhh, det kittlar i fingrarna att trycka "köp"

Glömde berätta förut att jag anmält mig till Besöksdagarna på Luleå universitet. Det är ju liksom mitt andrahandsval så det är ju lika bra att åka upp och kolla. Dessutom skulle dom betala en del av resan och boendet om man kom (y)

Goodnight and Goodbye

I wish it could be like it used to

..but you and I don't belong together no more

Jag bara måste få det ur mig..JAG HAR NOG REDAN SETT ODYSSEUS!! Vi kollar på den på latinlektionen och jag känner igen jätte många scener. Frågade mamma om hon visste att vi sett den, men hon kände inte igen den. hmm..jag är nästan helt säker på att jag sett den!

Aja, förutom det så hade jag en sjukt ovärd engelskalektion som tillslut resulterade i tre sidor av samma glosor om och om igen (y)
Efter det var det en halvtimmes spanska innan jag återigen skulle berätta om mitt projektarbete. Helt ärligt såg jag inte vilken nytta jag gjorde. Alla såg uttråkade ut efter den första som gjorde så när jag kom (och jag var sist) så tror jag ingen lyssnade längre. Aja, jag fick frågan, jag sa ja..något gott måste det ju haft med sig? Ja..skit samma

Tänkte försöka plugga lite matte nu, har fyra timmars prov imorgon på allt det som jag inte kan. Inte hjälper det ju att både Lisa och Evelina pratar om att det kommer bli jätte svårt!! Dom är ju liksom sjukt bra! Men jag ska börja tänka positivt..Jag kommer klara det, Jag kommer fixa betyget jag vill ha, det kommer gå bra!

På kvällen sen blir det vårkonsert och det blir förhoppningsvis en rundtur på stan innan med Mina, annars vet i sjutton vad som händer :) 
Är skit ledsen för att det inte blir en tripp till Göteborg! I flera månader nu har jag suttit och försökt hålla koll på om de kommer till Sverige..ja, jag har till och med bett om att dom ska komma till högre makter!! Nu kommer dom alltså till Göteborg och jag kan inte komma, och för att strö lite salt i såren så ber dom på facebook om att så många som möjligt ska komma så det slår rekord i Göteborg :'( 
För den som inte vet vad det är så åker Eurovision Song Contest runt till olika länder och spelar in en Flash Mob Dance som kommer spelas upp i finalen den 29:e maj.  

För att trösta mig själv så lägger jag in en bild på the loveser han inte ut som en stjärna??
PUSS

Goodnight and Goodbye

You run away from everything you fear

...you don't want to be a part of it

Jikes, vad fel en människa kan ha!! I andra halvlek skjuter Higuain in bollen i det förbaskade målet och det står 2-1 (ja, tårarna låg på lur men lyckades inte svämma över :P)
Sen gick det som på rälls..Ramos, Benzema och Marcelo, ett mål var, 5-1 och matchen var över :D
Guldgossarna i vitt, kungarna i Real <3<3<3

Tyvärr så satte inte Sevilla ett litet extra mål och spelade oavgjort mot Barca.. men men, det är ju en match kvar
som kan avgöra ligan. Jag vet, sannolikheten att det faktiskt blir Real som får triumfera med pokalen i slutet är så liten så den syns knappt, men skam den som ger sig ;)

Goodnight and Goodbye


I try to open up my mouth

...and nothing comes out right

Hmm..vaknade typ halv tolv idag! Inte riktigt likt mig kanske :/
Hämtade Ia från bussen, so now she's home (y) det hade tydligen varit inbrott i hennes bil så hon var tvungen att åka hem och hämta våran..

Såg på facebook att Eurovisions Flash Mob Dance kommer till G-borg på tisdag 20.00!! Iiiihhh, jag vill så mycket vara där, så gärna att jag skiter i hur grammatiskt inkorrekt den här meningen blev!! Grejen är bara att tåget är skitdyrt och jag måste ringa min morbror och kolla om vi får slagga hos honom trots att dom är på väg till Island/New York då..så mycket som står ivägen för mig och min dröm att vara med i ESC :'(

Ser ut som om det blir lika i Real matchen också..Emma is sad, so sad so she's talking about herself i tredjeperson

Goodnight and Goodbye


Everything falls into place

...but I think I need a little bit more time
 
Nämnde jag att det blev ett MVG på projektarbetet?? Nje..tror inte det, men det blev det iaf ;D Ville bara berätta det, är sjuuuukt nöjd med mig själv..
Sen ska jag tydligen redovisa hela skiten igen! Vet inte riktigt varför för det var 10 som skulle redovisa och jag har ju redan gjort..aja, blir man tillfrågad så blir man (och jag väljer att ta det som något positivt..)

Glömde berätta hur det gick för Real i sin match!! Allt jag skrev var att det stod lika och de var tvungna att vinna..och det gjorde dom! Ronaldo lyckades skjuta in TRE mål och sen i 81:a minuten så lobbade Higuain in bollen i mål :D Mina pojkar <3<3<3

Vill bara avsluta med att rekommendera världens (eller ah..en av dom) bästa skiva!! Finns på Spotify, men jag tycker verkligen den är värd pengarna att gå ut att köpa i butik!! Kostar bara 139:- på Åhléns.Adam Lambert - For your Entertainment
Innehåller hiten "Whataya want from me" och nya "If I had you" båda sjukt bra och båda skrivna delvis av svenska Max Martin..förrutom Max Martin så ha även bland andra P!nk, Lady Gaga och Ryan Tedder skrivit låtar på albumet!

 

Om någon köper den så vore jag så super glad om den skulle vilja skicka några låtar som inte finns på min verision av skivan..

Goodnight and Goodbye

You can't go back to before

...so if you're not happy right now you have to find something to smile about in the future

Jag ska inte vara uppe och skriva på skolarbeten så här sent, jag mår inte bra av det! Jag blir ledsen för precis allt och vill bara skrika högt. Jag vill inte ha drömmar som den jag hade i natt där livet är skit och jag behandlar alla som skit.. allt blir bara sämre så. Nu finns inte ens you kvar som kan hjälpa mig igenom..

Står 1-1 i första halvlek på Reals match. Dom bara måste vinna!! Dom måste..

Goodnight and Goodbye

You're on your own

...but you are never alone

Sitter och försöker skriva på svenska novellen..går inte jätte bra precis! Har fastnat och den blir sämst!! Hela dagen har varit lite off måste jag erkänna..
Hade bara två svenska lektioner idag (och ah..Markus redovisning gjorde min dag!! Haha :D) Efter skolan gick jag upp på stan och köpte en liten fin stereo :) Den är lite cp ibland, men såååå snygg!! I love it <3 Den är en exakt sådan som jag viljat ha jag vet inte hur länge! Ni vet..en sådan där där man ser skivan snurra runt när man lyssnar ;)

Fick ett mail från facebook om att en ur Friends har accepterat min vänförfrågan gull, inte den underbara utan en annan, men jag menar ingen i Friends är ju särskilt ful!! Nope, snyggelisnygga är dom ;D

Ska inte göra inlägget för långt..svenskan måste göras!! Så jag går direkt in på sak (och dagens låt har inspirerat till just min novell). Och ja jag vet att ni troligtvis skiter i det jag brukar skriva och ingen tittar eller lyssnar på låtarna, men jag rekommenderar verkligen den här! Såå bra

Land nummer 5: Georgien
Artist: Sofia Nizharadze
Låt: Shine

Sofia Nizharadze tog examen från "The Music Academy of Tbilisi State Conservatory" där hennes huvudämnen var piano och sång.
Redan vid 3 års ålder stod hon professionellt på scen och uppträdde för en bred publik. Som 7 åring fick hon dirigenten och kompositören Jansugh Kakhidze som mentor.
Sofia har deltagit i många event, bland annat i en barnkör, sjungit på franska ambassaden vilket ledde till att en journalist vid namn Bernard Pivout fick upp ögonen för henne, medverkat i Romeo och Julia och Notre Dame de Paris. Dessutom har hon sjungit en duet med José Carreras.
Notera också att en av låtskrivarna till den här fantastiska låten är samma som skrev Norges bidrag tillsammans med Kempe!Du fattar inte hur mycket du betyder för mig!!

Goodnight and Goodbye

I know that I'm yours

...you can see it by the glow in my eyes

Har äntligen hämtat ut studentmössan nu!! Lite passande kanske med tanke på att det är en månad på dagen idag kvar tills vi står där på flaket och sjunger ;) Trevlans
Dagen började med en mattelektion och ja..jag känner att det nationella provet kommer gå åt skogen!! Men men..får väl plugga lite så det blir ett G iaf (y)
På hålet (efter hämtandet av mössa..) blev det ett litet fikamöte med mamma och flickorna. Lite träning på spanska också för sen var det dags för slutprov!! Jikes!! Men men..det gick nog okej, uppsatsen sköts upp tills nästa tisdag så det var ju alltid nåt :)
När jag sen kom hem blev jag lite glad!! ESC-SKIVAN HAR KOMMIT!! Bara att sätta sig och rippa dårå ;) Puss <3 På tal om det..here is the country for today

Land nummer 4: Kroatien
Artist: Feminnem
Låt: Lako Je Sve (Everything is easy)

Dagens artister är minsann inga främlingar för ESC. Dessa flickor var med redan år 2005, men tävlade då för Bosnia-Herzegovina med låten "Call Me".
Feminnem bildades 2004 av kompositören Dorde Novkovic efter att kroatiska Idol avslutats. Det var nämligen de här tre tjejerna som stod i finalen och valde att bilda en trio. Dock har en utav medlemmarna byts ut ett antal gånger, men trion om står idag är nu den slutgiltiga gruppen.
Tillsammans har de varit programledare för programmet "Feminnem Show" som också blev titeln på deras debut platta.Goodnight and Goodbye

I asked my angels why

...what for is your love always passing by?

Jikes..idag har jag haft en hel dag för mig själv!! Eller nje..jag har ju haft några lektioner med de vanliga :) Men sen har jag banne mig gjort lite olika saker all by my self. Evelina tog blodprov på spanskan och sen var hon med Alex på hålet så jag tog en stund för mig själv på stan. Förberedde mig på vad som komma skulle och gick och köpte lite hårspray (självklart letade jag tills jag hittade ett som var miljövänligt!!) och en skiva (y) Tittade på Ushers senste och tänkte att om den var på rea nån gång så skulle jag slå till!! Gick några steg till och såg en skiva som jag var tvungen att titta på och där var den..Uschers nya rejält nedsänkt!! Så det bidde att gå och köpa ;) Efter skolan sen gick jag och klippte mig en aning (eller ganska mycket!! Har typ inget hår kvar!!) och sen blev det inhandlande av en resväska, en hårblås och hörlurar :)) Fick även syn på en stereo som inte var alltför dyr och som jag troligtvis kommer köpa i framtiden ;)

Men nu till allvarligare saker :P

Land nummer 3: Lettland
Artist: Aisha
Låt: What for?

Aisha vann sin första musiktävling när hon var endast 5 år gammal. Sedan innan hon fyllt 15 år hade hon hunnit med att delta i en flöjttävling, varit dirigent för en blåsorkester och sumpat sina chanser att sjunga i ett rockband genom att skolka från första repetitionen!!
Pressen kallar henne för "bomben" för att hon deltagit i det mesta man kan i Lettland. Bland annat har hon varit värd i flera TV-sändningar, deltagit i flera tv-program och varit med i "Dancing with the stars 2"
Låten är skriven av en duo som är väldigt känd i Lettland där en av dom skrivit hela 3 bidrag till ESC för sitt land, vilket han är ensam om i just Lettland..Goodnight and Goodbye

When you see my face

... hope it gives you hell

När kungen inte är på topp så kommer vice president in och tar över..
Cristiano Ronaldo <3<3<3
och jag behöver lite help.. blir nog en tripp till frisören imorgon och jag funderar på nåt lite annorlunda
..ta bort den röda färgen så har ni det! Vad tycks?? Vågar jag?? :)))
Goodnight and Goodbye

In a moment like this

...
Går direkt på sak..orkar inte gå igenom my day and all of that
Land nummer 2: Danmark
Artist: Chanée & N'evergreen
Låt: In a moment like this

Kan skriva en massa om dessa två eftersom dom inte är en duo till vardags utan två artister som slagits ihop i den här låten som är skriven av delvis svenskar, t ex Thomas G:son. N'evergreen (Thomas Christiansen) bor i Moskva och är tydligen ganska stor där. Chanèe har vunnit en massa musiktävlingar och har senast varit på turne med Kid Creole and the Coconuts.
Danmark har skickat duetter två gånger tidigare och slutade ena gången på första plats och andra gången på en hederlig andra plats!! En tredje plats i år då eller?? ;)

Goodnight and Goodbye

Now my heart is yours

...I'll never leave you

Tror jag är på blogg humör idag!! ;)

Okej..helt ärligt, ingen kan dra en djup suck eller bli upprörda eller nåt sånt nu, för jag tror ingen inte kunde se det här komma!! Men jag har gjort ett val..har funderat ett tag och kommit fram till att jag måste! Jag klarar mig inte om jag inte gör det, tro mig..jag har försökt!! Från och med nu ska jag visa er lite ESC klipp och berätta lite om artisten/gruppen och så :D:D:D
YESBOX!! Let's do it!
Jag har ju redan varit lite snäll och gett er lite info om två bidrag och ni kan vara lugna..dom kommer inte igen ;)

Land nummer 1: Norge
Artist: Didrik Solli-Tangen
Låt: My heart is yours


Denna kille är tio gånger sötare än Ryback någonsin kommer bli!! Han är dessutom hundra gånger bättre på att sjunga..
Didrik bildade ett band som 15-åring och valde att spela trummor. När sångaren ville ha lite bakrundssång kom han på att han kan sjunga och började uppträda för familj och vänner.
Hans far fick honom att gå till en sångpedagog och valde att få sin insperation från bland annat Robbie Williams. Hans sångpedagog, Anders Vangen, presenterade honom för flera stora operasångare och snart hade han lärt sig att ta höga C :)
Just nu studerar 22-åriga Didrik på "Barratt Due Institute" i Oslo och är alltså aktuell som representant för Norge i ESC med en låt skriven av bland andra Fredrik Kempe..Goodnight and Goodbye

Desde cuando te estaré esperando

...dime por favor tu nombre

Livet är väl lustigt?? Tog mina mått igen och upptäckte att en klänning i större storlek till studenten skulle vara alldeles för stor..så jag testa klänningen igen, OCH DEN PASSA!! Inte nog med det..jag testade tröjan igen också..ja, självklart passa den med!! Den var lite stor längst upp, men snälla..det kan jag leva med :)
Tur för mig..då slipper jag skicka tillbaka (y)
Stop playing games with my heart..
If you want it to happend..find another way

Goodnight and Goodbye

Slow down

..I need a second to breath
Ville bara tala om att en ny spellista ligger uppe och...ojojoj
Första låten är Adams framträdande på American Idol..Killen är ett musikaliskt geni!! Yes, det är allt jag har att säga
Sen finns även musikvideon till "Drip Drop" med som tydligen producerats eller nåt av nån som hjälpt Michael Jackson och typ Beyonces koreograf..inte illa med andra ord :)
Check it out!!

Goodnight and Goodbye

The past is forgotten

...and everything is starting over
Har bestämt mig nu för att byta klänningen istället för att bara skicka tillbaka. Då kan jag byta tröjan också och alla blir nöjda och glada :) Kollade hemsidan igen och hittade andra inte så fula klänningar!! Men men, jag ville ju ha en ballongklänning och den jag har är ju i princip det..aja, det löser sig nog (y)
Räknade ut igår att det var exakt 5 veckor kvar till studenten!! Shit liksom, det är ju snart.. och om man räknar lite till så är det alltså bara 6 veckor kvar till Madrid!! Iiiiiihhhh
maybe it's all meant to be..

Goodnight and GoodbyeRSS 2.0