I know that I'm yours

...you can see it by the glow in my eyes

Har äntligen hämtat ut studentmössan nu!! Lite passande kanske med tanke på att det är en månad på dagen idag kvar tills vi står där på flaket och sjunger ;) Trevlans
Dagen började med en mattelektion och ja..jag känner att det nationella provet kommer gå åt skogen!! Men men..får väl plugga lite så det blir ett G iaf (y)
På hålet (efter hämtandet av mössa..) blev det ett litet fikamöte med mamma och flickorna. Lite träning på spanska också för sen var det dags för slutprov!! Jikes!! Men men..det gick nog okej, uppsatsen sköts upp tills nästa tisdag så det var ju alltid nåt :)
När jag sen kom hem blev jag lite glad!! ESC-SKIVAN HAR KOMMIT!! Bara att sätta sig och rippa dårå ;) Puss <3 På tal om det..here is the country for today

Land nummer 4: Kroatien
Artist: Feminnem
Låt: Lako Je Sve (Everything is easy)

Dagens artister är minsann inga främlingar för ESC. Dessa flickor var med redan år 2005, men tävlade då för Bosnia-Herzegovina med låten "Call Me".
Feminnem bildades 2004 av kompositören Dorde Novkovic efter att kroatiska Idol avslutats. Det var nämligen de här tre tjejerna som stod i finalen och valde att bilda en trio. Dock har en utav medlemmarna byts ut ett antal gånger, men trion om står idag är nu den slutgiltiga gruppen.
Tillsammans har de varit programledare för programmet "Feminnem Show" som också blev titeln på deras debut platta.



Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0