Soon, just soon or sometime in the future



Bara för att påminna mig om att jag måste hitta en tatuerare som inte är fullbokade på mitt datum samt har öppet. PLUS att jag måste bestämma mig vart tatueringen ska sitta. GAH! Självklart sitter denna tatuering på Ramos. Någon förvånad? Skulle själv gärna ha en sådan, vi var ju trots allt i Madrid när de spelade nästan varje match som ledde upp till denna buckla ; ) 
Det jobbiga nu är att jag har hittat min tatuerare! Han bor bara i Spanien och är säkert svindyr. Hmm. Hur ska detta lösas? Haha

Goocnight and Goodbye

Crazy love hurts


HUR mycket kommer jag sakna denna kille? Buhu

Av någon anledning har mitt huvud börjat värka på dagarna, och kvällarna för den delen. Vet ej varför. Föreläsningarna blir dock lite jobbiga när huvudet gör ont : ( Men men. Dagens föreläsning gick ut på komedi. Det mesta kändes igen, både det som sades och det som visades, från manuskonventet med Steve Kaplan. Att Christo redan innan sa att det mesta skulle komma därifrån var ju lite...mja ni vet. Men man tackar väl aldrig nej till lite komedi? Nixpix : )
När jag kom hem fortsatte jag med packningen. Nu är typ hela garderoben nedpackad. Att se hela garderoben tom stack lite i hjärtat. Dock måste jag försöka få ner kläderna i byrån. Var ska de få plats då? Haha.
Kanske är därför huvudet gör ont nu när jag tänker efter. Med allt som rör flytten. Hela livet ändras ju liksom. Klart det är rörigt i huvudet. Haha, smarto ; )

Imorgon är det redovisning som gäller. Mina reklamklipp ska visas och analyseras. Det jobbiga är att under föreläsningen kom jag på det perfekta klippet som jag ville visa, men på vägen hem hade jag ju självklart glömt vilket klipp det var. Typiskt mig! Det är väl knappast någon som blir förvånad när jag imorgon efter jag redovisat kommer på vad det är för klipp? Haha.
Imorgon är det även Breaking Dawn som gäller för mig. Jag och Mina ska äntligen gå och se den. Lite vänder det sig dock i magen då alla som sett den typ pratar om att den är sjukt blodig. Usch. Och bara tanken på att jag faktiskt var tvungen att lägga ifrån mig boken pga att jag blev helt svimfärdig kanske inte är den bästa. Blir halsgrejs kan jag säga som jag kan gömma mig i. Synd bara att jag planerat den svarta, lilla och inte favoriten: den stora, blå. Hmmm. Aja, det ska nog gå. Måste bara smsa Mina och se så allt är okej, har inte fått något svar på facebook : (

Goodnight and Goodbye

Bildbomb










No es para mi

Jag älskar musik på spanska. Det är bara så. Kan inte hjälpa det! Nu menar jag inte spansk musik som så, för det är mycket av den spanska musiken som inte faller mig i smaken. Nä, det jag menar är helt vanliga låtar som både du och jag lyssnar på som är på spanska. Just nu har jag Ricky Martins album Más Música + Alma + Sexo i bakgrunden. Riktigt bra! Jag vet att jag fått kritik för att jag lyssnar på just Ricky Martin, men människan sjunger bra och har dessutom EXAKT den spanska musiken jag gillar. Därför skiter jag i om folk tycker jag är töntig som lyssnar på människan, jag gillar honom och hans låtar. Punkt.



Ricky Martin - Más Música + Alma + Sexo

Goodnight and Goodbye

This is just the way it is

Ibland blir man ju nästan lite sur. Igår satt jag och skrev igenom hela Work in progress 2 då jag visste att jag inte skulle hinna skriva på det innan det ska in på onsdag. Nu upptäckte jag dock att det är NÄSTA onsdag det ska in. Suck. Aja, nu kanske jag kan låta några läsa igenom samt finslipa lite på det. Yes så får det bli : )

Klockan sattes imorse så jag skulle hinna upp och fixa mig så jag kunde käka frukost till presskonferensen av Mello 2012. De två sista startfälten visades. Måste säga att årets festival stiger i mina ögon. Kommer säkerligen bli både en och två riktigt bra låtar. Ja, och ni vet ju, så fort jag får lite tid över så gör jag något inlägg eller två om det hela ; )
Annars idag är det plugg och packning som gäller. Jag måste fixa min presentation av de två reklamklippen tills på onsdag. Jag har äntligen lyckats valt ut mina klipp och båda är för Coca-Cola. Det har inte alls att göra med att jag är beroende av Cola, utan endast för att de har de bästa reklamfilmerna enligt mig. Punkt. Höhö. 

Dags att bli effektiv?
Goodnight and Goodbye

Have you heard?

Är det storm ute eller vad? Helt sjukt! Regnar och blåser så jag tror bestämt att jag tar och stannar inne hela dagen. Det passar ju ändå ganska bra. för det finns lite saker här inne att göra. Lite plugg självklart och när jag inte orkar plugga längre tar jag och packar lite mer. Förstår ni att det bara är 5 dagar kvar eller? GAH! Dock kom jag på att man kan slappa lite på morgonen när man bor själv och typ kolla lite på en film eller så. Kanske ett JONAS? Vore inte dumt! Haha.

Kom på att jag glömt berätta en sak. När jag var påväg till radion i fredags stoppades jag utanför huset. Det var två praktikanter på Lösnummer som ville att jag skulle vara med i enkäten. Haha. Självklart ställde jag upp, men bad dom prata med Emma om ifall jag fick vara med eftersom jag är med i redaktionen. Får se hur det blir, om jag är med där nästa gång i tidningen (eller om det var något till webben?) eller inte. Så kan det gå ; ) 

Jag måste bara berätta en sak. Lite kul! Min syssling (alltså min mammas kusins barn), Maja, var med i shettisgaloppen på Stockholm Horse Show i Globen igår. Hon slutade på en andra plats, men var med och bet i hasorna till segern. Det är ju nästan så man blir lite stolt! Jag lyckades inte få fram videon hit, men om det är någon som är intresserad av att titta så finns det på svtplay och det heter "Stockholm Horse Show - Matinén", galoppen kommer vid typ 1:24 och Maja har nummer 4 : )

Goodnight and Goodbye

Más a la vida



Ikväll, just nu, är jag lyckligare än jag tror jag varit på länge. Ikväll drog de ifrån. Kungarna. 6 poäng före Barca ligger dom nu. Real. En av målgörarna i matchen mot Atletico blev Higuain. Som sagt, jag är lycklig. Det bådar gott inför Clasico som är på Hs fördelsedag. Jag kom på en liten sak också. Skulle inte jag tatuera mig på hans födelsedag när jag var 20 år? Jag vill bara informera om att det är nu snart. GAH! Haha. Jag såg dock på twitter att ha skrivit att han skulle tatuera sig med en kompis. Suck. Jag MÅSTE. Jag vill. Med en sån ledning är det ju nästan obligatoriskt? 

Goodnight and Goodbye

Slowly remember the time




Behöver jag säga något? Ni ser ju bilderna ovan. Mitt rum är snart tömt och mitt liv ligger nedpackat i lådor. Just idag har jag bara backat lite, det mesta packades igår och tidigare. Igår tog jag ner det mesta av postrarna och sånt. Snyft. Det mest sorgliga är att jag vet att alla inte kommer få plats i nya lägenheten. Hmm
Idag har det varit tusen andra saker som gjorts. Jag har tvättat fönstrena, hängt upp ljus i granen ute, slängt in ved samt hjälpt morfar att hänga upp två nya brandvarnare hos dem. Jag hjälpte också mamma lite med bytet av gardiner och jag tycker det blev riktigt sniggt! Bilder här nedan på hur det blev i köket, med helt nya gardiner : )




Goodnight and Goodbye

When the heart beats boom, boom, boom



Ja, då var det väl dags igen? Ramos liv. Haha, det börjar nästan bli en serie det här. Men nu fick jag nästan hela tjejgrejsen bekräftad, men inte helt. På sin twitter (det är verkligen där allting händer!) lade han upp den här bilden ovan och skrev att det var hans morbror och hans cuñao. Nu är det så att ordet "cuñao" enligt internet antingen kan betyda systers man ELLER flickväns bror. Haha, jag vet det låter skumt, men men. Vilket är det? Hmmmm. Han har ju en syster så det går ju inte super att lista ut. Haha. Jag är så sjukt nyfiken och vill veta vad som händer där nere i huvudstaden, inte bara med Ramos utan alla. GAAAHH!! Älskar dom så mycket. Mina boys <3 

Bara för att jag tycker det är kul så slänger jag upp Ramos nya profilbild. Iblanf får man tönta och nörda sig ; )



Goodnight and Goodbye

Complete til nothing

Hej på er!
Hoppas fredagen rullar på och att ni kör på fredagsmyyyyyyys ikväll. Det tänkte jag göra. Robin ska ge sig på att sjunga bland annat You raise me up som är typ både mammas och Ias favoritlåt. Gissa om jag inte kommer vara den enda som faller i kärlek i honom ikväll ; )

Imorse vaknade jag klockan fyra och bestämde mig för att försöka sova vidare lite. Jag somnade väl lite av och till innan jag gick upp kvart i sex. Inte okej med de här tentorna asså! Jag kommer ihåg Karrotiden när det var så där tidigt för det mesta. Usch vad hemskt! Dock att sen vara på skolan var ju allt annat än hemskt, men det är en annan femma. Tentan iaf kändes ganska bra, dock betyder ju inte det att jag fått godkänt. När jag förut har räknat på hur mycket poäng jag kan tänkas få så har det mest varit "om de är generösa så får jag godkänt", men idag var det mer som "mja, kanske godkänt även om de är på dåligt humör när de rättar". Det är en fråga som jag är lite osäker på, klarade jag den så är det godkänt, men jag är inte helt hundra på att jag gjorde det. Det kändes som att jag skrev rätt, men då jag inte är helt hundra vill jag inte ta ut något i förskott. Håll tummarna! : )

Radio skulle det bli idag också, men icke. Efter tentan åkte jag med hela la familia till Mberg för handling på Jula samt lite fika/lunch. Kycklingmacka som grillades blev det för mig vilket var väldans muuuuuumsigt. Höhö. Sen åkte jag tillbaka till universitetet för just radion, men det blev inte direkt som jag tänkt. Jag väntade i cirka 25 minuter utan att det kom någon som ville hjälpa mig spela in. Hmmm. Jag fick någon kod förra gången, men jag vet ju inte hur man använder sakerna så det hjälpte ju knappast. Då jag inte orkade vänta längre och insåg att jag hade saker att göra här hemma så åkte jag. Har nu mailat dem och frågat var de tog vägen, men vi får se om och vad de svarar...

Nu ska jag packa, packa, packa och laga min Madridmugg som jag nästan gråtit tårar över efter att den gick sönder.

Goodnight and Goodbye

Nothing is always something

Okej, inget inlägg igår tyvärr. När jag kom hem igår var jag super trött och bestämde mig för att jag banne mig skulle se ett Grey's avsnitt utan datorn i knät. Så fick det bli. Kan ju börja med att kommentera att jag absolut älskar det programmet! Samtidigt hatar jag det. Blir alltid så frustrerad när rösten (oftast Grey!) börjar prata igen och man vet att det tar slut. Nu slutade det ju så man dog också. Han får inte bli sjuk igen!! : (

Aja, gårdagen annars var det väl? Min otur kom krypandes och självklart blev det skräck hela dagen på föreläsningen. Dock funkade det med klippen, de var inte så hemska. De som var mindre roliga spenderade jag med ögonen på skärmen på mobilen. Yesssss. Efter föreläsningen sen åkte jag ut en sväng till M-berg för inhandling av det ena och det andra till flytten. Lite är kvar att inhandlas, men det börjar se bra ut nu. Genom en sväng in på Bokia för att köpa en ny penna hittade jag något fantastiskt! Sista boken i Eragon har kommit. :DDD. Arvtagaren heter den och det var nära att jag köpte den ska jag säga. Dock visste jag att min mamma skulle mörda mig om jag gjorde det så det blir att önska sig i julklapp. Om jag inte skulle få den i ett paket under granen så är den nog kvar på mellandagsrean. IIIHHHH! Som jag väntat :D
BTW, jag måste tillbaka till M-berg snart med kameran med. Utanför Pacos har de ställt upp ett träd helt gjort av ljusslingor. Jag höll på att dö när jag såg det, så sjukt fint! Awwww <3 Jag kan inte hjälpa det, julen är det bästa på hela året ; )
Handledningen sen. När jag kom tillbaka till universitetet väntade cirka en timmes väntan och plugg. Fick dock besök från han som hade handledning efter mig så vi pratade lite innan jag pluggade vidare. Han berättade bland annat att när han flyttade till Grankotten hade han haft gula tapeter med kycklingar på : / Jag är nervös! Dock sa han också att en massa lägenheter där uppe blivit renoverade så min kanske var helt nyrenoverad. Det låter bättre ; D HANDLEDNINGEN var det ja! Haha. Det gick bra. Agneta började med att kommentera att det var en riktigt bra idé (kommer inte ihåg exakta ord, men superlativ fanns med...höhö). Lite grejer skulle jag ändra på och jag tror det kommer bli ganska bra när de där ändringarna är gjorda. Mmmmm. Vid några scener fick jag förklarat att det var väldigt fina scener. Iiihhhh. Emma glad : )

Idag är det städning av kök, hänga upp tvätt, ta in ved och PLUGGA som gäller. Tentan imorgon ser jag verkligen inte fram emot. Det är nästan så jag inte vill gå. Jag får ju ändå inte godkänt så : ( Hmm, men men. Man måste väl försöka varje gång antar jag. Plötsligt händer det, eller hur är det nu? ; )

Goodnight and Goodbye

Evening star



Jag ville bara säga en sak. Det är inget storartat eller något sådant, bara en liten grej som är stort för mig. Många tycker nog det är töntigt och blablabla, men som sagt, för mig är det stort! Jag skulle bara kolla runt lite på mina recensioner (ja, jag vill skriva fler men vill inte ta någon film som någon annan egentligen vill ha och jag har ju skrivit så många nu) och hittade en liten sak. Tydligen har min recension på Tintin haft över 600 läsningar vilket är mer än jag någonsin haft förut. Tror knappt mina artiklar brukar få över 200, så ni kan ju gissa om detta är stort för mig ; )
Om ni inte läst den en, eller vill läsa den igen så hittar ni den här!

Goodnight and Goodbye

Nothing kills like the pain in your heart

Jag älskar min klass. Ingen tvekan. Det är jätte söta och älskvärda. Ibland orkar jag dock inte. Jag orkar inte med att alla ska nörda så sjukt mycket. Jag orkar inte när föreläsningarna går ifrån att vara just föreläsningar och läraren sitter och diskuterar med typ fyra i klassen om filmer jag aldrig ens hört talas om. När det sen nästan blir hela föreläsningen vilket leder till att huvudet gäspar och bankar och man lär sig noll blir det lite mycket. Näe, ibland orkar jag inte. Jag vill dock inte se ner på hela klassen för detta. Egentligen ingen, för jag gillar dem alla. Fast ibland vill jag bara skrika på någon person. Fråga om personen i fråga känner till ordet "ödmjukhet". Ibland skrattar jag åt personen och förstår inte varför personer inte förstår sig på denne. Det är dagen som bestämmer. Huvudet. Känslan. Men jag gillar min klass. Ganska mycket.

Redovisningen idag gick helt okej. Att alla andra grupper hade en snygg power-point samt en massa bra med kommentarer från olika sidor samt hade analyserat och skit kanske vi inte ska dra in. Där satt liksom jag med en liten power-point med postrarna på filmerna, samt pratade nästan från huvudet och ja...låt oss säga att det inte var så bra. Haha. Men aja. Det funkade. 
Jag är lite rädd. Christo lovade en heldag av komedi. YEAY! Han lovade också en heldag med skräck. Icke yeay! Vi har tre lektioner, eller egntligen två då vi tydligen ska ha en muntlig redovisning till, vilket betyder att vi antingen har skräck imorgon eller nästa onsdag. Jag vill inte vara med då! Jag älskar verkligen när läraren visar klipp på det de föreläser om för jag förstår mycket bättre då. Dock vill jag inte alls se några klipp om det är skräck! Hua! Mycket klipp utlovades på komedin (muuuuuuy bien!!), men han sa inget om hur det blir med klippen på skräck. Det är en tjej i klassen som alla vet inte gillar skräck så kanske är han lite snäll och inte visar allt för mycket. Höhö. 

Imorgon är det som sagt föreläsning hela dagen. Sedan ska jag försöka mig på lite plugg + åka till M-berg för lite flytta-shopping eftersom jag måste vänta tills sju innan min handledning börjar. Ska bli skönt med bara Agnetas åsikt om treatmentet. Känner verkligen att jag behöver det. Det blir liksom mer fokus då, annars känns det mest som att alla ger kommentarer för att de måste och egentligen bara väntar på att deras treatment ska komma till tals. Hmmm. Aja, ser fram emot det iaf : )

Goodnight and Goodbye

All the lights in a heart

Min dag? Hmm, den blev inte som jag trodde samtidigt som den blev exakt som jag hade trott. Mitt huvud gjorde att jag inte gick upp ur sängen förrens vid tio. Det resulterade ju självklart i att jag tog en mysig frukost och kollade in livesändningen av presskonferensen med releasen av de två första deltävlingarnas artister inför Mello. Det såg ut som det borde och inga större förändringar mer än en grejs vilket var ett bidrag som ändrats. Äsch, det kommer ett inlägg senare ; )
Klockan elva klickade jag in på facebook för att kolla och såg att min grupp bestämt sig för att träffas i skolan. Bara att skynda sig på alltså för att åka in. Det visade sig dock att av våra tre bilar var det endast en som fungerade och den hade mamma redan inne i stan. Suck. Det är turis att jag ska flytta om mindre än en månad. En stund där hoppades jag på att jag skulle lyckas hinna med ett Lösnummermöte också, men men. Det får bli sen då. Snart kommer jag på den banan igen också : )

Jag lyckades läsa igenom hela manuset till Gladiator vilket var väldigt bra. Bara två manus kvar nu! : D Manuset iaf slutade inte som jag minns att filmen slutade. Nej nej nej. Men sen varnade ju min hanledare oss för det vilket var så viktigt att vi verkligen läste manusen och inte bara såg filmerna. Yes, hon hade så rätt. När jag väl kom in i manuset gick det relativt fort att läsa. Man blir så indragen. Fascinerande. Så vill jag också kunna skriva. En dag. Kanske.

Imorgon är det tidigt som gäller. Min grupp ska träffas klockan nio och gå igenom vårt arbete innan föreläsning hela dagen. Jag hoppas våra redovisningar tar upp den mesta av tiden och att resten inte innehåller ordet skräck. Haha.

Goodnight and Goodbye

Don't run, don't hide



Det är sorgligt att packa, speciellt när man bott i samma rum hela sitt liv. Yes, jag har börjat nu. Min hjärna orkade inte plugga idag med så jag körde jag packning istället. Det måste ju också göras liksom. En massa minnen kommer upp när saker packas ner måste jag säga. Dock tog jag ner två hyllor jag haft när jag var liten som jag målade om förra sommaren och satte dem på varandra och VOILA så hade jag mig en bokhylla. Den funkade sjukt bra och jag sparar en massa pengar. GULD! Helt känslomässigt blev det dock inte under dagen då jag endast skrapat på ytan ännu. Mer kommer nog... buhuuuuu

Imorgon hade jag tänkt att....wait for it....PLUGGA! Runt fyra/fem ska vi i gruppen samlas på facebook och diskutera inför redovisningen på tisdag. Gosh, jag har knappt hittat något. En svårare uppgift än jag först trott. Läsa manus måste jag göra också och... nä jag tänker inte tjata mer! Ni får ju läsa om samma plugg hela tiden stackare. Hmmm. Aja, jag tänkte eventuellt åka in till gymmet på förmiddagen också. Det är konstigt att man kommit att sakna att stå där på crosstrainern och svettas när man inte gör det på ett tag. Får se hur jag känner att jag ligger till i pluggandet helt enkelt. Imorgon är det också livesändning från presskonferansen av artistpresentationen inför Mello, ska bli intressant att se om artisterna som läckt tdigare stämmer. Dock kommer jag nog inte "slösa" tid på det just då utan se det lite senare. Måste dock hålla mig uppdaterad! Haha ; )

Goodnight and Goodbye

A happiness that you'll never know



Det bidde en vinst igår. 3-2. En av målgörarna var Ramos (<3) och i en intervju efteråt sa han lite bra saker. Bland annat berättade han han har en bra balans mellan det privata och "jobbet" samt att han har ett "sweet moment" i sitt liv just nu. Kort och gott är han glad just nu. Vad beror detta på? Jag har allt märkt att han varit lite annorlunda och typ...mysigare? Jag har dock trott att det vart för att jag kommit in i min Ramos-period, men nu inser jag ju att denna period uppstått för att Ramos ändrat sig något. Har möjligtvis någon tjej något med detta att göra? Hmmm. Kanske har han "växt upp" och håller sig till en ; ) 
Dessutom dedikerade han sitt mål till sin mamma på twitter som han sa att han älskar galet mycket (ja, han skrev på spanska så jag hade lite problem med översättningen). Awwwww <3

Goodnight and Goodbye

Hold on for tonight



Ni vet ju alla hur jag ÄLSKAR att lägga upp bilderna Ramos lägger ut på sin twitter. Min Ramos-period har blivit långvarig och är starkare nu än någonsin. Sen är det ju ett extra slag i hjärtat då jag ser mina boys tillsammans <3 

När vi ändå pratar om Real så är det match ikväll mot Valencia och det är ledningen de kämpar för att behålla. Valencia är ju ett av de svårare lagen, men jag håller mina tummar för vinst...

Goodnight and Goodbye

At the horizon

Ni vet de där ögonblicken då man bara stannar upp och förundras över naturen. Då man önskar ända in i hjärtat att man hade kameran med sig. Då man ändå accepterar att ögonblicket är just där och just då och till för bara just dig, ingen annan och det ska inte delas med foton för omvärlden. Det är ditt ögonblick. Jag hade nästan ett sånt ögonblick idag. Jag och Ia gick ner till stallet då jag kände att jag ville komma ut och göra något istället för att sitta inne hela dagen och plugga. Plötsligt var jag tvungen att stanna för det var så vackert med solen som precis börjat gå ner. Ögonblick.

För att plugga på inför den här omtentan som förföljer mig går jag igenom de tidigare tentorna. Den jag gjorde senast står först på listan. Det som gör mig så arg är att jag på två frågor har svarat precis som det står i boken fast med mina egna ord och därför inte fått poäng. Om jag fått poäng på dessa hade jag fått mitt godkänt. Frustrationen bubblar inom mig och om jag visste vem som rättat hade jag gått dit och krävt en förklaring. Det dåliga är ju liksom att den som rättat inte lämnat en endaste liten kommentar. Hmmm. Tack för det...
Jag har också börjat läsa lite mer på manusen som ska läsas till manusanalysen. Hur ska detta gå? Det är ju långa manus också! Aja, mitt hopp ökade dock lite då jag kom på att jag måste kolla meddelanden på blackboard då min handledare brukar skicka där, vilket hon också hade gjort. Mitt betyg på treatment blev G++. Haha, jag som bara man kunde få G eller VG, men icke! Nu är jag lagom taggad att plugga som bara den för att få upp det där G++ till ett VG i de övriga delkurserna. Det som var + var dels min berättelse som hon gillade samt marknadspotentialen som hon tyckte var "God!". Jo man tackar. Det var väl inte helt del. De övriga sakerna går att jobba upp. Kompis, det går bra nu ; )

En liten sak till bara som jag ville berätta. Jag har nu skickat min ansökan för att jobba som volontär på Göteborg International Film Festival som går av stapeln i slutet av januari/början av februari. Eftersom jag icke varit på någon filmfestival tänkte jag att det är dags nu + att Brian (min föreläsare i manus) pratat om att det är en riktigt bra plattform för att träffa producenter och sälja in sitt manus. Om jag jobbar som volontär så får jag även se filmer och vara med på seminarium och grejsor utan att behöva slänga ut allt för mycket pengar. Dessutom har jag ju länge nu velat jobba på en biograf och om jag får komma dit och jobba får jag ju äntligen se hur det är. GULD!

Goodnight and Goodbye

Just when hope is lost



Är det fredag idag? Ja det är det. Känns som lördag, men det kanske är för att det kändes som fredag igår? Hmm. Det är så konstigt när vi har lektioner tisdag och onsdag och får plugga hemma resten. Ja, det är lite skumt ändock. När jag ändå pratar om plugg så är jag lite stressad just nu. Jag kom på att jag har tenta nästa fredag så att börja plugga på inför den vore ju ingen dum idé. Samtidigt måste jag ju plugga på inför tvärgruppsredovisningen på tisdag samt manusanalysen. Denna tvärgruppsredovisning måste jag erkänna att jag inte riktigt förstår. Hur ska vi lyckas göra en power point och prata när vi ska göra det över internet? Näe, jag fattar inte alls. Jag började kolla runt lite, men det är svårare än man tror att hitta informationen vi ska leta efter, att min "skräck-fobi" infinner sig vilket leder till att jag mår dåligt bara av att leta information och se trailers gör ju inte saken bättre. En del av mig vill bara vända ryggen till och låta mina gruppmedlemmar fixa, men eftersom jag fick en så sjukt bra grupp vill jag helt klart bidra. Bara att bita ihop...

Mamma ringde också till ÖBO förut idag, jag skulle gjort det själv men då jag glömmer att fråga hälften och tvingas ringa upp igen så mamma sa att hon skulle göra det. Bara att ta av hatten och tacka och ta emot. Det hon fick ut av samtalet var att jag kommer kunna fortsätta se Grey's, Mike & Molly, Modern Family samt Ellen; det på TV som jag bara inte klarar mig utan! GULD! Sen frågade hon om tavlorna eftersom jag mått så dåligt då jag trott att jag inte fick sätta upp tavlor (ni vet ju hur jag är, tavlor och postrar är det absolut bästa som finns!!), det visade sig att jag fick sätta upp tavlor. Det som var var att folk satt upp glasväggar och grejs som gjort stora hål i väggen och det fick man inte, men mina tavlor gick bra. Det gjorde verkligen min dag <3

Goodnight and Goodbye

Då det vankas fest






They are not wrinkles






Hmmm, de är inte så lika trots allt! Dock tänder båda en klocka i mig som säger "Biodags" ; ) Can't wait!

Goodnight and Goodbye

In the darkest hour



Tre filmer jag tror jag aldrig kommer att se! Tre filmer som jag under helgen kommer vara sysslesatt med att leta information och hur de marknadsförs och grejsor på. Med andra ord; de tre filmer vi i min grupp bestämde oss för att jobba med. Hua!

Goodnight and Goodbye

Today won't mean a thing in a world who doesn't care



Det känns verkligen som fredag idag! Hmm, konstigt. Det är ju bara torsdag liksom. MEN det är inte bara torsdag, det är också exakt två veckor tills jag får tillgång till lägenheten. Som ni kan se av bilden här ovan så kom första räckningen på posten idag, det var ju jätte roligt...ehehe. En annan rolig sak kom också på posten idag och då pratar jag självklart om Hala Madrid magasinet som är enbart för Madridistas. Awwwww. Dock var det på spanska helt och fullt så nu får jag träna upp min spanska igen! GULD! Saknar att plugga spanska så sjukt mycket ska ni veta. Om de haft kurser på universitetet så hade jag helt klart läst det i vår istället för den kursen jag nu ska läsa som jag inte är alls särskilt sugen på. Hmm. 
Som ni ser har även Harry Potter kommit, dock för några dagar sen. Samlingen är nu komplett : ) 

Mamma är borta för tillfället och kommer inte förrens om några timmar. Eftersom "tanterna" ska ha träff här hemma ikväll så har jag fått mina order om saker som måste göras och som mamma inte hinner. Typ hälften är gjort och resten ska väl göras nu också. Duka bord står väl högst på listan över det jag har kvar. Yesssss. Hunnit börja packa har jag gjort också och en sak ska jag säga er, när jag lade fram alla Cola-glas mådde jag illa. Nu har ju inte alla glasen ett mål på McDonalds bakom sig, men ändå. Usch, det är verkligen överflöd på glas! 
Aja, ikväll pratade vi väl om? Mjo det tror jag bestämt. Jag ska INTE vara med på tantmiddagen så jag drar mig ner till systra mi för en systerkväll där vi ska se de sista Pirates-filmerna som vi inte hann med senast. Min plan är att ta med mig mina Pirates-muggar för att få en fulländad Pirates-kväll : D höhöhö

Goodnight and Goodbye

Den vackraste av själar

Ojojoj, vad är detta för uppdatering? Hmmm, förlåt tusen gånger för det! Plugget tar tid och kraft vill jag lova och det går tyvärr ut över bloggen. Men men, vi kör på nu då..Håll i er! ; )

I måndags blev planerna lite ändrade. Ia vaknade och mådde inte hundra så jag bestämde mig för att vara en bra lillasyster och hjälpte henne i stallet (hon är ju trots allt en bra storasyster som tar hand om min häst åt mig!). Det tog sin tid och när jag var klar skrek mitt treatment åt mig att jag var tvungen att sätta mig ner för att skriva. Kan man annat än lyda när plugget får en egen röst och skriker åt en? Nope. Just därför fick jag skippa allt annat jag hade planerat, men det var nog inte hela världen, skolan måste ju alltid komma först...

Igår var det heldag i skolan. Först var det redovisninger hela dagen där jag redovisade om mitt klipp, Pippins Song, och genren fantasy. Vet ni hur svårt det är att prata om den genren? Som ni säkert vet är jag helt galen i fantasy och har en och annan film i dvdpelaren som kan nämnas inom den genren, dock var det endast på Red Riding Hood det faktiskt stod fantasy som genre och så tillsammans med skräck. Hur skumt som helst. Aja, folket höll med mig om att min film verkligen var fantasy så det var inga problem. Christo avslöjade även att vi kommer prata om fantasy vid ett tillfälle. Emma glad! : D På kvällen sen var det föreläsning och mitt huvud dog lite. Det är inte okej att sitta i samma rum från morgon till in på kvällen. Men aja, är föreläsaren Brian så går det. Två tjejer var snälla och bakade också eftersom det idag är hans födelsedag. Haha, han blev helt till sig och visste inte vad han skulle göra ; ) 

Idag då? Musikal stod på schemat så vi har typ pratat lite men mest tittat på klipp av musikaler. Om jag ska vara ärlig har jag nog inte lärt mig ett piss. Men men, så kan det gå. Lektionerna börjar överlag bli väldigt flummiga tycker jag. Hmmm. Sen blev vi indelade i grupper och jag gillar verkligen min grupp. Bra indelning! Som Christo sa: ett riktigt "dreamteam" (fast det sa han dock om alla grupper, han var mycket stolt över indelningen :P). Dock när han delade ut genres till varje grupp fick ju självklart min grupp skräck. suck. Undrar om han tror att jag gillar skräck bara för han vet att jag gillar fantasy? De är ju inte samma juuuuu! Aja, vi behöver ju bara kolla på trailers och teasers så det ska väl gå... Klockan 9 måste jag iaf vara inne på facebook för ett litet "möte" med gruppen. Filmer ska bestämas, mina krav är endast "inte för läskiga!". Nu vet ni det också, turis för er ; )

Goodnight and Goodbye

In the hands of you


Jag kom just på att jag nog glömt berätta en sak! Real Madrid jobbar ju hårt för människors jämställdhet och framför allt barn. Därför har de nu skrivit på ett kontrakt för en skola som kommer heta "Sergio Ramos acaddemy". Skolan kommer finnas i Camas, Sevilla, där Ramos föddes. Den skulle inte vara helt fel att gå i (dock tror jag inte att jag skulle passa in där ;P) speciellt inte då Ramos i ett videomeddelande har sagt att han ska komma och hälsa på dem så fort han kan. Aww. Det är skönt att se att ens lag verkligen gör något för människorna... : )

Goodnight and Goodbye

Ett litet problem har uppstått...

...och jag vet banne mig inte vad jag ska göra åt det. Just nu har jag flyt i mitt skrivande av treatment vilket är tur då vi har deadline för Work in progress 1 på onsdag. Så vad är problemet? Jo, jag har över flyt! Det får vara som mest 12 sidor och som det är nu har jag skrivit 6 sidor och har nästan precis kommit in i händelserna. Hela grejen med filmen har precis börjat medans allt annat har hållt på ett tag redan. What to do? Grejen är också att jag gillar alla scener hittills och vill inte ta bort något. Suck. Ibland är det jobbigt...
På tisdag ska vi ha en muntlig redovisning då det är tänkt att jag ska prata om fantasy genren så mitt klipp jag visade första dagen, Pippins song, är från en fantasy film. Christo sa åt oss att med klippet ska redovisningen vara minst 10 minuter och att vi ska utgå från kurslitteraturen. Grejen är bara att det inte står ett piss om fantasy genren i kurslitteraturen. Som tur är (?) så är jag inte den enda som verkar ha detta problem i klassen. Hur fn ska jag kunna prata om en genre det inte står något om i minst 5 minuter (eftersom hela mitt klipp är ca 5 minuter)? Återigen: suck. Skolan må vara rolig, men ibland är det väldigt jobbigt då man inte vet vad man ska göra : (

Idag är det ju farsdag och det firade vi med att äta tacos med mormor och morfar. Morfar fick en liten present och lyckades skrapa fram 25 kronor på triss. Alltid något ; ) 

Imorgon är det Lösnummer och filmvisning i manuskursen som gäller. Med andra ord blir det liiiite sovmorgon innan jag måste upp och plugga lite mer. Blir nog bra det här : )

Ha en bra vecka alla! : D
Goodnight and Goodbye

Just a little colours



Ännu en dag förbi och vad har hänt idag? Lite och mycket. Jag sov till...mja vi kanske inte ska gå in på riktigt hur mycket klockan var när jag vaknade ; ) På eftermiddagen åkte jag och Ia till Marieberg för att köpa julklapp till mamma (tänker inte nämna vad för mamma är så nyfiken att det inte skulle förvåna mig alls om hon gick in här för att se om jag skrivit något om det :P), en farsdag present till morfar samt lite grejsor till min flytt. Blev riktigt nöjd med mina grejer faktiskt. GULD! 
En liten grej har kanske hänt också, inget stort och super intressant, men ganska roligt. Säger inget nu utan ni får veta när det blir klart istället.. höhö ; )

Nu ska jag se om jag kan fortsätta med mitt treatment. Läsningen och skit får nog vänta tills mañana.
Goodnight and Goodbye

...med ett brev på posten



Men vem är det som sitter och gör alla bilder på Reals hemsida? Så fina juuuuu. Här är en på Ronaldo som dök upp när jag senast klickade in på hemsidan. Var bara tvungen... ; )

BTW, jag vann ingen Higuaintröja och den som vann hade inte skrivit bara en mening som man skulle utan en hel novell. Haha, aja. Han skrev ändå att han uppskattade allas kommentarer och att det är värt att kämpa för oss. Aww <3<3<3 Han utlovade även en stor överraskning för oss Madridista på facebook på Måndag. Åh, längtarrrr

Kan nämna också att jag fick hem mitt Realpaket idag. Mmmmm, så fina grejsor! Kommer ni ihåg dom? En mugg (som var jätte stor!), två svettband samt en tröja. Får se om jag kanske tar en bild och visar er sen. Finis var dom iaf : D

Goodnight and Goodbye

I've got sunshine











Dagen har varit lite småmysig. Sovmorgon då jag bestämde att skippa filmvisningen varpå jag senare nu såg en av filmerna, nämligen Die Hard. Den var helt okej, inte alls som jag trott faktiskt. Kanske vill se uppföljarna? Hmm. Aja, här på eftermiddagen efter lunchen fick jag en känsla av att jag ville gå ut lite så jag tog kameran och gick ut för en liten promenix. Den lilla promenix blev en lång promenix vilket var hur skönt som helst. Några av fotona ser ni här ovan. Vad tycks? : )

Goodnight and Goodbye

Modern Family



Så SJUKT bra serie, se den! Man skrattar som en...mja jag vet inte ; ) haha

Goodnight and Goodbye

It's just a picture...



...that's right! Det är allt jag har att komma med idag. Bara en bild. Jag älskade den verkligen som de ställt upp den så jag var bara tvungen att lägga upp den...

Goodnight and Goodbye

Killing Bono





Har nu ÄNTLIGEN sett Killing Bono. Hur länge har jag väl inte viljat se den nu? Sååååå länge. Har jag något omdöme om den då? Självklart. Delvis bra, delvis rolig och delvis mindre bra. Jag hatar dock att Ben alltid ska spela den som tar så många olika dåliga beslut. Nejnejnej. Mer Caspian tack. Robert Sheehan som spelade Bens bror var lite söt också. Honom ville man bara krama. Ihihi. Filmen är dock sparad på datorn nu eftersom jag har en så bästig syster som fixade den åt mig (jag låtsas som att hon inte laddade ner den eftersom jag är helt emot det!! Haha, jag säger så emot mig själv ;P). Jag kan se den om och om igen. Åh <3 höhö. Mer filmer kommer! Jag är glad (och blundar för hela nedladdningsmojset). 

Goodnight and Goodbye

One for you and one for me

Nu har Expressen skrivit om vilka artister som kommer framföra låtarna jag skrev igår i Mellon. De artister de kommit ut med är tillskrivna på förra inlägget så om ni inte redan har koll, men vill få lite mer koll så scrolla ner och kolla : ) Själv är jag klyven. En del ser riktigt bra ut, medans en del ser ut som...ja jag vet inte vad, men inte något bra! Men jaja, de som ser bra ut ser riktigt bra ut, ingen tvekan. Tydligen ska Dead by April ha en av de tyngsta låtarna någonsin och det är väl lovande. Oh Yes. Men ja, det här kanske inte är en hundra procent säker lista, men den känns som att det skulle kunna vara okej. 

Fortsättning följer...

Goodnight and Goodbye

What did you say?

Det regnar nyheter i Mellon just nu. Samtliga låtar är nu släppta, bara dagarna efter webbjokern utsetts. Några artister är ännu inte avslöjade, men en och annan går helt klart att lista ut av låtskrivarna. Vad sägs om Sean Banan, The Moniker och Danny? Den sista är väl inte helt hundra, men jag skulle bli förvånad om han inte gjorde låten han varit med och skrivit... Samtliga bidrag kommer här. Jag tänkte skriva lite om dem också, men då blir det ett inlägg som är en mil långt. Sååå, bara bidragen här och oj vad några ser lovande ut!! : D

Aldrig, Aldrig Niclas Lundin, Maria Marcus, Randy Goodrum Andreas Lundstedt

Allting blir bra igen Michael Sideridis OPA!

Baby Doll Mårten Eriksson, Lina Eriksson, Susie Päivärinta Top Cats

Det går för långsamt Anton Malmberg Hård af Segerstad, Niclas Lundin Mimi Oh

Don't let me down Lasse Holm, Lars "Dille" Diedricson Christer Sjögren & Lotta Engberg

Euphoria Thomas G:son, Peter Boström Ryktas om Loreen

Förlåt mig Mattias Andréasson Mattias Andréasson

Ge aldrig upp Thomas Di Leva Thomas Di Leva

Goosebumps Hanna Lindblad, Linda Sundblad, Tony Nilsson Hanna Lindblad

I din himmel Sonja Aldén, Bobby Ljunggren, Peter Boström Sonja Aldén

I mina drömmar Nanna Svensdóttir, Thomas Cars Maria BenHajji

I want to be Chris Isaak (This is just the beginning) The Moniker The Moniker

Jag reser mig igen Thomas G:son, Ted Ström Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern

Just a little bit RedOne Team Love Generation

Land of broken dreams Thomas G:son, Thomas "Plec" Johansson Dynazty

Lovelight Andreas Johnson, Peter Kvint Andreas Johnson

Mirakel Fredrik Andersson, Björn Ranelid Björn Ranelid och Sara Larsson

Mystery Pontus Hjelm Dead by April

Porslin Björn Olsson, Martin Elisson Anna Järvinen

På Väg Abalone Dots, Viktor Källgren Abalone Dots

Salt & Pepper Lina Eriksson, Mårten Eriksson, Figge Boström Marie Serneholt

Sanningen Michael Clauss, Martin Bjelke Carolina Wallin-Perez

Sean den förste Banan Sean Banan, Joakim Larsson, Hans Blomberg, Mårten Andersson Sean Banan

Soldiers Ulrik Munther, Johan Åberg, Linnea Deb, Joy Deb, David Jackson Ulrik Munther

Stormande hav Kristian Lagerström, Johan Fjellström, Stina Engelbrecht, Jens Engelbrecht Timotej

The boy can dance Figge Boström, Catrine Loqvist, Johan Lindman Afro-Dite

The Girl Fredrik Kempe, Alexander Johnsson Charlotte Perrelli

To the sky Fernando Fuentes, Tony Nilsson, Danny Saucedo, Peter Boström, Figge Boström Danny Saucedo

Kyss mig Axel Algmark, Mattias Frändå, Jonathan Magnussen Axel Algmark

Why am I crying Molly Sandén, Aleena Gibson, Windy Wagner Molly Sandén

Why start a fire Lisa Miskovsky, Aleksander With, Bernt Rune Stray, Berent Philip Moe Lisa Miskovsky

Youngblood Fredrik Kempe, David Krüger Youngblood


En tanke bara som slog mig: Är det inte onödigt många svenska låtar med i år? Kanske var de tvugna att väga upp förra året? Hmmm. Vi får väl hoppas iaf att det kan finnas någon i startfältet som kan mätas med Popular förra året för det är ju faktiskt så att en utav dessa kommer presentera oss i Eurovision...

Fortsättning följer...

Goodnight and Goodbye

For every Glambert



Idag firar vi 1 år. Svenska Glamberts. 1 år sedan vi stod ute i kylan och frös tårna av oss. 1 år sedan vi fick oss vår kung. 1 år sedan Adam besökte Sverige. Jag firar genom att delge denna video med er, videon där han tillsammans med Queen uppträdda på EMA för bara dagarna sedan. Gåshud mest hela tiden är det som gäller för min del. Hur är det för er?

Kom gärna snart tillbaka bästaste Adam, förra gången snodde de min biljett och jag vill så gärna ha en att spara... : D

Goodnight and Goodbye

How to be brave

Idag har hela jag varit mindre trött och föreläsningarna gick faktiskt ganska bra att hänga med på. Dock är jag väldigt less på att alla vet vilka alla regissörer och filmer är, tex tar Christo upp en film varpå en viss person i gruppen liknar den med en annan och det blir tal om regissörer och filmer som gör att de flesta skrattar och fattar det roliga...inte jag. Jag är dock inte den enda, men det känns ändå lite dåligt. Hur kan folk ha koll? Jag bara undrar liksom. En del av mig vill också ha koll. Det vore coolt. Eventuellt. Det vore ju inte coolt om jag var tvungen och visa på min kunskap precis hela tiden vilket jag tenderar att göra då jag faktiskt kan något. Hmm. 
Igår fick jag veta att Christo egenligen inte skulle haft den här kursen, utan Åsa som jag haft typ...jämt (+) annars skulle haft oss. Pga att Åsa bestämde sig för att ta ett år off och åka utomlands så fick vi Christo som tydligen bara har kontakt med oss på hela skolan (nästan förstående då han pendlar från Stockholm..). OM det skulle komma en B-kurs som vi hoppas på så skulle vi inte få Christo utan troligtvis Åsa. Hur kul vore det då? Just det, inte alls lika kul. Jag vill fortsätta ha gull-Christo : ( Måste btw bara tillägga att han visade TVÅ klipp med Nicholas Cage idag och för er som inte träffat Christo (vilket jag tror är de flesta?) eller har hört mig tjata om det hela tiden så är de lite lika. höhö. Skojsigt ; )

För bara ett tag sen var Ia här och åt lite mat. Då mamma är på bio så kollade vi lite på datorn. Eftersom vi inte hittade något program vi ville se visade jag en massa klipp, bland annat på H & S. Tro det eller ej, men Ia erkände innan hon åkte att de båda faktiskt är väldans söta. : D hihihihi. Det är dom, världens sötaste <3

Imorgon kan det bli en tidig morgon trots att jag är ledig. Gymmet väntar och böcker samt manus måste läsas. Bara att köra på. Ska kanske åka med mamma in på morgonen och först gymma och sen sitta på hennes jobb och plugga innan vi åker för att handla en smula då hon slutat. 

Goodnight and Goodbye

Like this, more like that

Varför kändes det som att jag kom tillbaka till skolan efter ett långt uppehåll idag? Skumt. Kändes lite som att jag inte var den enda, till och med Christo var trög. Haha. Vi pratade typ om varför folk går på bio samt såg på en massa trailers till "killfilmer", det vill säga typ The Shining, Psycho och Mission: Impossible. Kul? Mja, faktiskt lite. En aning jobbigt när han släckte ner, men idag kan jag säga att det var skönare än om han hade pratat hela tiden. Puh! Under eftermiddagen satt jag och tänkte nästan hela föreläsningen på hur sjukt ont jag hade i benen, nu när jag kom hem kom jag på att det är träningsvärk från igår... Haha. Min sena gör ont också plus att jag har mitt brännmärke på fingret. Jag är skadad! Höhö, eller mja, kanske inte. Haha. Jag är flum så nu ska jag sluta skriva ; )

Imorgon är det ännu en dag med föreläsning. Kuljul. Hoppas på att Christo går in mer på "tjejfilmer" då, han lovade faktiskt nästan. Håll tummarna people! 

Goodnight and Goodbye

pssst! Imorgon kommer de avslöja samtliga låtar i Mello 2012. Can't wait! : D

Don't hate yourself today

Vindruvor är läskigt goda och beroende framkallande kan jag säga! Inte kul när det då står en burk på bordet. Åh fyyyyy :(

Dagen har varit kort känns det som, väldigt kort! Efter ett uppvaknande och seghet på morgonen åkte jag in till universitetet för att lämna in min tenta. Gick bra. Sen skulle jag hämta ut gamla tentan också. Gick inte bra. Ännu en gång krånglar det! Grrr. Får väl kanske gå och kolla imorgon eller på onsdag igen. Jag vill ju se liksom? 
Efter universitetet stod gymmet på tur. Eftersom jag redan då upptäckte att klockan tickade iväg som jag vet inte vad som fick det endast bli 45 minuter på crosstrainern. Jag som sett fram emot ett längre pass idag :( Aja. Nu är jag iaf hemma och agerar hundvakt. Kulis? Mja sådär. Hundarna är lugna och jag tänkte försöka läsa lite manus som det senare ska skrivas analys på. Duktigt! höhö. 

Imorgon är det skola som gäller igen. Genre står på schemat. Inte så taggad, för vet ni vad det betyder? Det betyder skräck! Om han tvingar oss att genomlida en skräckfilm så slår jag honom. Räcker det liksom inte med allt han har tvingat på oss hittills, som den senaste han tvingade oss att se om en seriemördare som gick runt och döda folk som ett jobb. Usch, den var verkligen inte bra. Tur att man har telefon att kolla ner i då det är blod och våldtäckter på storbilden...



Nu finns förresten min Tintin-recension på Lösnummersidan, den hittar du här!

Goodnight and Goodbye

We'll never be anything but loud



Tionde segern på rad blev det idag för killarna. Barcelona spelade lika. Vad betyder detta? JO; Real behåller sin ledning och dessutom utökar den med två poäng. De är nu tre poäng före Barca i tabellen. Att Real nu vann mot Osasuna med hela 7-1 gör ju inte saken värre. Det är värme och oändligt mycket kärlek i hjärtat just nu. 

Minns ni sakerna jag eventuellt skulle beställa från Real också? (Om inte så finns inlägget bara lite längre ner här...). Det är nu beställt : D Jag och Johan kom fram till att vi båda skulle bli lyckliga om vi gjorde den dealen så vi slog till. Han fick ösk-tröjan och jag fick 800 kronor så jag kunde beställa grejerna. GULD! Nu ska jag sitta här och vara glad resten av kvällen.. ; )

Goodnight and Goodbye

In a timeless world

Jag tog mig en paus i tentaskrivandet och skrev ner båda schemana i min kalender + skrev dit det jag måste plugga. Nog har jag haft en hel del tidigare, men inte nedskrivet och kanske inte så mycket som komma skall. Två ord: Ingen Fritid. Genom min planering är det dock ganska skönt att kunna se vad jag behöver göra varje dag och på så sätt slipper jag fundera och komma på sista dagen innan inlämning att jag kanske ska ta mig i kragen och köra igång samt slippa stressen att inte veta om jag kommer hinna klart med saker eller ej. GULD! Hemtentan är dock en annan femma. Jag har typ skrivit tre sidor nu så egentligen kanske jag är klar, dock kommer jag inte ens vara i närheten av godkänt om jag bestämmer att jag är klar. Inte en enda referens till boken har jag hittills, bara en massa analys. Hmm. Nog sa han att det var bra med egen analys och han verkar föredra att man inte håller sig så mycket till fakta och sånt skit så det kanske funkar...eller? Nä, jag vill inte chansa. Har planerat in en referens som jag tror kommer bli ganska okej. GULD! Tror det kan bli en hemtenta när det är klart det här med : )

Imorgon är det en sväng till uni för att lämna in tentan, sen är det Lindas minneslund som gäller. Pga hemtentan bestämde jag och Mina att ta den imorgon istället för idag. Förhoppningsvis kan jag hinna med lite träning också. Lösnummer får nog vänta ännu en vecka, men eftersom det är mellanmöte går det nog bra. Får se om jag kanske hinner in och kan gå på det. Enligt min planering kommer jag hinna med de flesta som kommer innan årets slut. GULD! Om jag ska vara helt ärlig så saknar jag mötena lite. Alla är så gulliga ; )

Nu är det slutspurten på hemtentan som gäller!
Goodnight and Goodbye

6 november 2011



6 november 2008, tre år sedan. TRE år. Vart försvinner tiden? Det känns nästan som igår jag fick beskedet eller var på minnesstunden. Det känns som igår vi satt i grupprummet på Mellringe och skrattade ihop. Det känns som igår vi gick ut från balen i 9:an och bara gick runt och pratade om allt möjligt i livet. Minnen. Känslorna kommer lite smygandes när jag sitter och tänker på det. Sorg. Jag och mamma pratade lite om det igår, bara tanken gör mig fortfarande lite skakis. Du blir aldrig glömd Linda <3

Good Charlotte Right Where I Belong

It's a birthday



HAPPY BIRTHDAY!! <3

Love can't lie


Vad tycker ni om det ovan? Eventuellt blir det mitt i utbyte mot ösk-tröjan. Värt? Oh YES! Med tanke på att mitt ösk intresse har svalnat ganska rejält sista säsongen. Skulle inte sitta helt fel med det ovan om jag lämnar ifrån mig ösk-tröjan. Vi får seeeee, det avgörs imorgon! : D

Dagen har spenderats med hemtenta och lagning av tapas. Kan säga att hemtentan går piss och jag är en aning stressad samt att det tar TID att göra tapas, men det är gott och otroligt mättande. Jag och mamma börjar bli riktigt bra på tapas nu, men hur fn jag ska lyckas göra det i min lägenhet vet jag inte! Ett mysterium. Men vi får se : )

Imorgon blir det hemtenta hela dagen. Förhoppningsvis kan jag och Mina åka till Lindas minneslund på måndag så jag kan koncentrera mig på tentan, men vi får se. Annars blir det att åka dit också. 3 år imorgon <3

Goodnight and Goodbye

I don't wanna take no pictures



Jag glömde ju helt att berätta om min dröm! Den var så söt..på sitt eget vis. Jag och Beatrice var i affären och handlade mat. Bakom oss i kassan kom en massa gamla klasskompisar till mig och var lite roliga. Nu kommer det gulliga...framför oss i kassan stod Ramos som var och handlade med sin mamma. Haha. De hade köpt SJUKT mycket tomater och jag sa "tomater" på ett lite roligt sätt och typ två sekunder efter sa Ramos "tomater" på EXAKT samma sätt. Awww <3 Det var en liten unge som tiggde autograf av honom och jag viskade lite diskret till Beatrice och frågade om jag också skulle fråga, men vi kom båda fram till att jag inte skulle göra det..varför vet jag inte!

Åh, jag har inget emot att drömma om samma dröm igen. Gull.
Goodnight and Goodbye

When storm's breaking


<3

Nu var jag nära att sälja min ösk-tröja till Johan, han skulle betala en real-tröja till mig och han skulle få min ösk. Vad hände då som gjorde att jag ändrade mig? Jo, han såg ner på Higuain och sa att han var dålig och inte platsade i Real och blablabla. Tror ni jag gör någon som helst deal med någon som säger något ont ord om kungen? Nope! Johan visade någon musikvideo som han var med i också som jag tänkte lägga upp, men det gör jag ju inte nu. Prata illa om Higuain och du pratar illa om mig! Så är det bara. Punkt. Nu är jag arg!

Goodnight and Goodbye

One day, yesterday

Upptäckte just att jag inte bloggat på ett tag. Ojoj. Kör på det nu då. Ursäkta för uppehållet!

Onsdag: Seminarie på morgonen som gick okej. Sedan föreläsning hela dagen som blev kvar. På kvällen sen blev det yttligare ett seminarium på mitt treatment. Det blev både lite ris och ros...eller inte ris, mer bara tips på vad jag skulle förbättra. Känns som att det kommer bli en helt ny film nu ;) haha. Eller ja, vi får se. Jag hann dock inte med filmen, vilket jag blev lite ledsen över. Ville verkligen se den igen, nu på engelska. Aja, får skriva ihop en recension på det jag såg förut då. Blir nog okej tror jag :)

Torsdag: På förmiddagen fixade jag lite grejer som var tvugna att bli iväg skickade. På eftermiddagen sen åkte jag in till stan och hjälpte Mina i hennes nya lägenhet. Sjukt fint blev det och nästan allt var LILA! Haha. Men det passar henne, det är absolut ingen tvekan om vems lägenhet det är när man kliver in. Måste säga att jag är lite avis på lägenheten. Typ samma saker ingår som i min, hennes är större + att hon har ett källarförråd och bor mitt i stan! Sa jag att hon har lägre hyra också? Hmmm. Haha. Bra dag!

Fredag: Men det är ju idag! Haha. Hmm, inte mycket har hänt...Mamma och morfar har varit inne och hämtat Johan så han är här och jag har spelat in nyheter på campus. Det blev lite prat efter inspelningen om att vi skulle börja göra intervjuer och spela in...hmm, får se hur det blir med det. Jag passade på att hämta ut min tenta som jag skrev för ett tag sen och...ah, vi kanske inte ska prata om den. Låt mig bara säga att vissa lärare går mig på nerverna! 

Ikväll blir det mat med hela familjen eftersom Johan är här. Ska försöka komma på bra motiv till att INTE ge honom min signerade ösk-tröja. 

Goodnight and Goodbye

With heart and soul

Det är underligt hur en person kan göra en annan person så glad. Värme i hjärtat

Nu har jag deltagit i tävlingen om Higuains tröja! :D Har jag förresten nämnt den tävlingen här förut? Hmm, men det är iaf en tävling där man ska beskriva hans senaste mål genom en mening på spanska. Higuain själv (tror vi på det eller?) ska sen välja ut den mening han tycker beskriver målet bäst och den som skrev den meningen vinner tröjan han hade på sig då han gjorde målet. Hur gärna tror ni jag vill vinna? Höhö. Chansen är väl inte direkt stor då det var typ 1 200 som deltagit hitills, men men. OM jag blir den lyckliga så kommer jag gråta. Punkt. 

Annars då? Dagen har varit en lång föreläsning som kännts väldigt onödig. Bland annat fick vi se en film där någon människa ifrågasatte hela fotbolls-VM 1958 och sa att det bara var bluff. Hur irriterad blev jag väl inte? Usch! Varför ska folk ifrågasätta saker sådär? Fattar inte. Visst ska man ifrågasätta, absolut!, men inte säga att ett VM som så många har så nära sina hjärtan är fejk och dessutom skriva en bok om det. Snacka om att klampa ner på människor! Nä fy vad sur jag blev...
Efter skolan åkte jag och Beatrice och körde en stund på crosstrainern. Jobbigt! Men skönt! Nästa omgång blir nog fredag... :)

Imorgon är det skola från 10.15-22.00 som gäller....ommmmm det nu blir så då folk inte laddar upp sina arbeten! Om det blir så att vi får sluta typ en timme innan så blir det eventuellt bio med andra klassen. Sötaste klassen och det kan bli att se Tintin. Gull <3 höhö

Goodnight and Goodbye



RSS 2.0