All the lights in a heart

Min dag? Hmm, den blev inte som jag trodde samtidigt som den blev exakt som jag hade trott. Mitt huvud gjorde att jag inte gick upp ur sängen förrens vid tio. Det resulterade ju självklart i att jag tog en mysig frukost och kollade in livesändningen av presskonferensen med releasen av de två första deltävlingarnas artister inför Mello. Det såg ut som det borde och inga större förändringar mer än en grejs vilket var ett bidrag som ändrats. Äsch, det kommer ett inlägg senare ; )
Klockan elva klickade jag in på facebook för att kolla och såg att min grupp bestämt sig för att träffas i skolan. Bara att skynda sig på alltså för att åka in. Det visade sig dock att av våra tre bilar var det endast en som fungerade och den hade mamma redan inne i stan. Suck. Det är turis att jag ska flytta om mindre än en månad. En stund där hoppades jag på att jag skulle lyckas hinna med ett Lösnummermöte också, men men. Det får bli sen då. Snart kommer jag på den banan igen också : )

Jag lyckades läsa igenom hela manuset till Gladiator vilket var väldigt bra. Bara två manus kvar nu! : D Manuset iaf slutade inte som jag minns att filmen slutade. Nej nej nej. Men sen varnade ju min hanledare oss för det vilket var så viktigt att vi verkligen läste manusen och inte bara såg filmerna. Yes, hon hade så rätt. När jag väl kom in i manuset gick det relativt fort att läsa. Man blir så indragen. Fascinerande. Så vill jag också kunna skriva. En dag. Kanske.

Imorgon är det tidigt som gäller. Min grupp ska träffas klockan nio och gå igenom vårt arbete innan föreläsning hela dagen. Jag hoppas våra redovisningar tar upp den mesta av tiden och att resten inte innehåller ordet skräck. Haha.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0