When time is just right

Visste ni att hjärnan sätter ljud den tycker passar på våra drömmar? Hur coolt är väl inte det? Lite sånt pratade människan om på föreläsningen om filmmusik. Riktigt intressant. Det är nästan så jag längtar en smula tills nästa höst då det blir dags för mig och Beatrice att skriva vår C-uppsats om just filmmusik... ;)

Kan avslöja en liten grejsi. Jag har gjort en intresseanmälan på två studentbostäder och är ganska högt på listan. Förhoppningsvis kommer jag få en utav dom och därmed bli "stadstjej" om ett par månader. Vet inte om man kan kalla det stadstjej då det är mellan universitetet och brickebacken, men men. För MIG är det mitt i stan! Haha. Håll tummarna hörrni, vill verkligen ha en av dessa!

Skickade efter lite grejsor. Ångrar att jag inte skickade efter ear cuffen och halsbandet lite tidigare så jag kunde ha dom på middagen på tisdag. Hade varit guld! Men men, jag får ha dom vid ett senare tillfälle istället. Lite kläder blev det också. Min plånbok skriker!


Syns det något på bilden eller? Hmmm

Goodnight and Goodbye

Cuts so deep, it hits your soul

Hur kan man få så ont i huvudet av en föreläsning och seminarie? Måste nästan varit för att jag sov så sjukt dåligt i natt. Jag vaknade stup i ett och tror inte jag legat still mer än typ 5 minuter i stöten. Riktigt jobbigt. Hoppas på lite bättre sömn nu. Jag måste ju orka med föreläsningen om filmmusik imorgon, ser verkligen fram emot den! Sen ska det förhoppningsvis orkas med lite gym också. 

Dagen i övrigt gick väl okej. Läraren fattade att vi skulle vara mycket bättre i grupper så seminariet blev i grupper. Tack för det liksom. Det gick inte helt galet måste jag säga, förutom att min grupp inte hade så mycket att säga medans övriga grupper babblade på som bara den. Aja, men det funkade nog ändå :) Föreläsningen var ganska intressant också, precis som vanligt. Jag dör dock lite på vår lärare. Är det så svårt att få ur sig uppgiften vi ska göra eller? Vi får inte veta förrens på måndag vad det är vi ska göra och då har vi fram till fredagen på oss att läsa ett långfilmsmanus samt skriva en analys på det. Det hade väl inte varit några problem om jag inte hade omtenta den fredagen också samt manuskonventet hela tisdagen och hela onsdagen. Mycket tid jag kommer få på mig då...NOT! Hade ju gärna fått den så jag kunde göra lite nu i helgen. Tills måndag måste vi läsa en bok med kortfilmsmanus också och vi fick veta vad vi ska koncentrera oss på idag. Har inte ens fått boken än! Turis dock att Cecilia i vår klass skulle kopiera upp till Beatrice som jag sen skulle få kopiera från. Guldvärda eller? Oh yes! :)

Goodnight and Goodbye

Something to lean on

Nu har jag läst klart det till seminariet imorgon. Jag riktade in mig på det nya kapitlet istället för precis allt. Kände att jag kan hoppa på det tidagare senare, det mesta av det har vi ju redan haft på seminariet igår så det är nog lugnt. Bättre att blicka framåt liksom. Blir nog helt okej det här i slutet. Om jag får skriva något arbete som kompensation så får jag väl göra det då. Gärna. Hellre skrivna arbeten än seminarien där jag faktiskt måste öppna munnen. Haha, ja kära nån ;)

Fick hem Lösnummer i brevlådan idag också. Nummret ligger ute på webben också om ni inte har chansen att läsa i tidningen. Det jag gjorde om It's SÅ hittar du här. Gå in och kolla vettja! :)Goodnight and Goodbye

On stranger tidesDenna fina film kom igår. Fördelen med att förhandsbeställa från cdon är att filmerna kommer dagen innan. YEAY! Tanken var att jag och Ia skulle kolla den idag, men det blev så sent så vi hann inte :( Blir en annan dag snart istället ;)

Goodnight and Goodbye

Stupid Stupid Love

Det var en gång en flicka. Denna flicka hade svårt att bestämma sig. En dag kom hon fram till den tidpunkt då hon blev tvungen att välja om hon skulle kasta sig ut i havet eller stå kvar på klippan och ta sig till andra sidan på något annat sätt. Flickan valde att hoppa... to be continued

Dagen började sisodär kan jag säga. Seminarie direkt på morgonen där jag inte läst allt och det jag läst förstod jag ytterst lite om. Då blir det svårt. Speciellt när läraren väljer att hela klassen ska diskutera samtidigt. När vi nu sitter och säger att vi mycket hellre vill sitta i grupper och diskutera för att vi får ut mer då så kan han väl förstå det? Nope. Han ville ha helgrupp vilket ledde till att det knappt var någon som sa ett ord. Smart. Nu måste jag försöka få fram några ord på torsdagens seminarie för att få betyg på delkursen. Tack för det! Gillade Åsa bättre för hon såg att man var delaktig även om man inte öppnade munnen. Det är ju liksom bara sån jag är. Jag är aktiv, men utan att prata så mycket. End of story.

Efter seminariet och föreläsning åkte jag iaf för att plocka upp Beatrice. Vi spenderade några timmar på stan och sedan åkte vi till Willys. Blev faktiskt lite handlat på stan. Jag köpte ett par treggings som jag velat ha ett bra tag nu samt hårmousse och heat protection. Sen hittade jag en jacka och en tröja på New Yorker som jag blev jätte kära i. Tänkte dock till lite i ekonomin och valde att inte göra ett köp. Kanske blir det dock att återvända för de var verkligen jätte snygga! Hmmm, får se. Nu när jag kom hem spenderade jag dock 2 000 på bara några klick. Poff. Med det sagt är jag nu anmäld till manuskonventet med Steve Kaplan som är nästa vecka. Lite nervös är jag allt nu, jag känner ju INGEN som ska dit. Det kommer ju typ vara folk i branschen som är där...GAH! Aja, det är väl ett sätt att få en fot in antar jag. Om inte så kan det ju vara riktigt intressant med seminariena med Steve. Han är ju ändå verksam i Hollywood i de stora bolagen så något roligt och vettigt måste det ju komma ur honom. Hoppas!

Goodnight and Goodbye

When the moon is rising

Jag tror läsningen får vara nu. Har förstått lite iaf och nu börjar min hjärna dö så jag kommer ändå inte få in något mer i skallen. Seminariet får gå som det går. Ingen verkade liksom särskilt säker idag på vad det kommer handla om eller hur det är uppbyggt. Väldans lätt då liksom...not!

Min "klass" börjar kännas riktigt bra nu ändå. Vi blir mer och mer tajta. Som Maria, en av de i min "klass", sa idag; när vi var i bion för första gången som grupp satt vi helt utspritt, idag satt vi i en klump tillsammans. Känns väldigt skönt. Känns liksom bra att kunna prata lite med dom också om det som händer i skolan liksom. Idag kom vi fram till att vi är jätte oförberedda på nästan allt. Den manusanalys som ska in nästa vecka har vi liksom inte ens fått något om hur man gör denna analys. Där ligger ju jag ett litet steg före som läser en manuskurs vid sidan, men de som inte gör det och kanske inte är så intresserade av just manus kommer ju få det jätte svårt. Tror iaf vi skulle prata med läraren om det imorgon. Vi måste ju få veta! 

Sen kan jag avslöja att jag nu öppnat yttligare ett sparkonto där jag endast kommer spara till Madrid. Känns skönt att inte behöva mixa pengarna. Sen sprang jag in en snabbis på Åhlens innan jag åkte hem för att köpa upp de 50 kronorna som vi fick från dom. Det blev en DVD med filmerna (500) days of summer samt Juno. Två filmer min föreläsare i manuskursen hela tiden pratar om och som han han verkligen rekommenderar att vi ska se. Bra köp! Ska sätta mig ner och se dom så fort jag får tiden....vilket kommer bli typ till jul! Haha, nädå..ska försöka ta mig tiden snart. MÅSTE ta mig tiden snart.

När jag nu ändå håller på och babblar kan jag ju fortsätta babbla om det här med tiden. Den räcker inte till! Nu i veckan måste jag försöka ta mig iväg till bion för att se Crazy, Stupid, Love och nästa vecka är det bion igen för den där med de tre musketörerna. Båda för att recensera till Lösnummer. Ni vet ju att jag verkligen gillar att recensera filmer så ni förstår ju hur gärna jag vill ta tiden till dessa två. Dumma plugg! Det får faktiskt ta och lugna ner sig lite. Punkt slut!Goodnight and Goodbye

Just before midnightKul att se människan igen! En fråga bara: Ser han inte väldigt mycket ut som Joe här? :o

Goodnight and Goodbye

What I believe in

Att plugga är svårt. Speciellt när man inte förstår. Jag klarar inte att läsa. Jag kan ha läst flera sidor utan att ha förstått ett ord. Varför? Jag känner mig som världens dummaste männsika. Jag tänkte att jag kunde vara jätte duktig på seminariet från den här boken då jag inte har den andra, men icke. Det går ju verkligen inte. Min hjärna är inte gjord för att studera. Håller tummarna för att detta ska gå ändå. Jag tror det. Det känns ändå okej. Jag fattar ju ändå vad han snackar om på föreläsningarna. Blir nog bra. I hope...

Upp tidigt imorgon. Stumfilm väntar...
Goodnight and Goodbye

Lies and contradictions that you live with every day

Gäsp. Jag är trött. Blev en heldag idag. jag och Katrina har spenderade nästan fyra timmar på IKEA. Haha. Vi kom hem med lite allt möjligt. Jag hade inte planerat att köpa något, men det var både det ena och det andra. Så kan det gå. När vi skulle åka hem så blev det en ny väg som vi inte riktigt hittade på kan jag säga. Haha, låt oss säga det osagt ;) Blev en liten promenix också runt Brickebacken för att kolla fina hus. Trevlig dag med andra ord :)

Fick resultatet från tentan också och det gjorde mig nästa ilsken kan jag säga. Ett poäng. Ett sketet poäng. Säger inget mer än så, men man kan ju säga att om en lärare vill ge ett betyg till någon  så är det väl inte så svårt att få till ett extra poäng? Vad vet jag, men det var det tydligen inte nu. Jag blir ledsen. Jätte ledsen. 

Goodnight and Goodbye

Something to get off my chest

Fredag idag och veckan är snart slut. Skönt...trodde jag imorse. Upptäckte dock när jag väl var i skolan att vi har seminarie på tisdag och jag måste läsa igenom en av mina böcker. Egentligen var jag tvungen att läsa en bok till, men den har jag just beställt så det kommer ju inte gå. Får göra det mesta med det jag har helt enkelt :)

Nästa vecka är det samkväm med Lösnummer. Jag vill hemskt gärna gå, men just nu känns det som att studierna måste gå i första hand. Såg ut som att jag hade yttligare ett seminarie på torsdag. Bajsapa. Hur kunde jag missa det? I fortsättningen måste jag lära mig att läsa ut hela schemat och inte bara den första delen. Haha, dumma mej! Aja, det kommer väl fler samkväm hoppas jag, brukar ju vara på våren också (eller det var det förra året också). 

Sätta sig och läsa nu eller?
Goodnight and Goodbye

Red Riding Hood


(bildkälla)
Då var den inhandlad och lyckas få folket här hemma att titta på den gjorde jag också. Happy Emma! ;)

Goodnight and Goodbye

Twiday

GAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! Jag måste fixa biljetter :D:D:DNågon som är på? Kan ana en människa åtminstone :D

Goodnight and Goodbye

En liten uppdatering:
Jag gjorde just en upptäckt. Jag har lektion den 15 november med en redovisning :( Måste försöka prata med läraren, för jag kan ju bara inte missa förhandsvisningen!

Cuz I had a bad day

Ja, rubriken säger väl det mesta? Dock är ju klockan endast halv två just nu så det kan ju ändras...

Det hela började med en natt som helt och fullt bestod utav olika drömmar om Red Riding Hood. Det är något med den filmen. Måste inköpas, pronto! Hur som heslt så var jag Valerie och vem som var varulven byttes hela tiden. Vid ett tillfälle var det morfar och då var jag banne mig beredd på att gå ut och låta den bita mig. Hellre det än att vi skulle döda den liksom. Ett tag var det samma person som är varulven i filmen (säger inget namn då jag vet att alla inte har sett filmen...). Läskigt. Vaknade flera gånger, men ändå var det samma dröm i olika skepnader som spelades när ögonlocken föll ihop. Tydning?


(bildkälla)

Dagen sen började med att bilen inte startade. SUCK! Fick halvt springa ner till Ia och ta hennes bil istället. Hann till lektionen gjorde jag dock. Under själva lektionen sen fick jag sitta och smsa med Ia om hur sjutton det skulle gå till att få in mormor till sin tid hos läkaren. Tillslut lyckades mormor få en taxi och jag fick åka hem på lunchen så Ia fick ta bilen in och hämta henne och morfar och ta dom och handla. Det hela fick resultatet att jag missar hela eftermiddags föreläsningen :( Väldigt synd då jag tyckte förmiddagen var riktigt intressant. Jag var lite skeptisk till vår lärare i början av förra veckan, men han stiger i mina ögon. Jag förstår liksom det han vill säga, så han gör det på ett bra sätt. Synd som sagt. 

Nu tänkte jag se om jag kunde läsa lite i kurslitteraturen eller kanske gå ut på en skogspromenad (rekommenderat av min handledare i manus!!) för att rensa tankarna och komma på hur mitt manus ska se ut. Sen ska jag försöka ta mig in till stan igen när Ia kommer tillbaka för en föreläsning om karaktärsutveckling. Kanske kan det lossna lite då? Jag har ju tre framstående karaktärer och minst två "biroller". Yes, en föreläsning behövs! 

Goodnight and Goodbye

All you need is love


Crazy little thing called love

Ögonkontakt. Jag ville inte sluta.

Den jätte långa dagen förkortades oerhört. Jag började precis som vanligt, dock med ett litet pinsamt påspringande...tycker inte vi pratar om det ;) Aja, filmhistoria stod på schemat idag. Kände igen en del, men det är väl positivt för då har jag ju förstått tidigare. Läraren pratade lite om tentan också. Många hade klarat VG och det var bara någon som var lite på gränsen och kanske fick göra omtenta. Gissa vem den någon är. JAG! Haha, men aja. Det kommer gå det också. Allt går.
På eftermiddagen fick vi den stora äran att titta på en nästan tre timmar lång stumfilm. Den hade visst blivit lite av en flopp när den kom på bio, och jag förstår det. Varför ska man blanda olika historier från olika tidsåldrar i en film och sen försöka få ihop dessa som en genom Jesus och det han utförde? Jag fattade helt enkelt inte. Hann kolla klart gjorde jag inte heller för nästa kurs skulle börja innan filmens slut. Vet med andra ord inte hur den slutade eller om den där säcken knöts ihop. Kanske inte hela världen, men ändå. 

Ska vi prata en smula om manuskursen också då eller? Ja, kort och gott så blev det ingen. Jag gick ju som sagt innan filmen tagit slut för att inte missa den, vilket var förgäves. När min grupp satt där och väntade funderade vi på om vi verkligen fått det där mailet från läraren om att hon mådde bra. Plötsligt kliver Oliver in i rummet och berättar att Agneta (vår handledare) missat att det var idag det skulle vara seminarium då han missat att berätta det för henne. Haha, är han sötast eller? Aja, nu får just min grupp skippa filmvisningen imorgon och sitta på seminarium istället. Ska bli kul att höra vad gruppen har att säga :)

Goodnight and Goodbye

Home is where your story begins

(bildkälla)

(bildkälla)

Jag måste ut och bokshoppa!! Ni ser ju titlarna här ovan, ett måste i min "boksamling"! Så är det bara. Nu vet ni ;)

Goodnight and Goodbye

I'm scared of losing you

Jag hatar att gå upp på morgonen, men det vet ni säkert redan. Imorse vaknade jag flera gånger så sen när mamma kom in och väckte mig när hon åkte till jobbet kunde jag inte somna om. Bara att stiga upp och åka iväg till gymmet. Väl på gymmet träffade jag på Tina, min gamla lärare och klassföreståndare. Trevligt att träffa på henne. Själva gymmandet var också trevligt. Kändes väldigt skönt, speciellt efter gårdagens bilfärd, att få röra lite på sig. Det hände dock en lite rolig grej (eller ja, så roligt var det väl kanske inte...). När jag gick på löpbandet började en låt spelas. Direkt lyser jag upp och tänker OJ vilken bra låt. När väl sångaren börjar sjunga upptäcker jag att det är Just in love med Joe. Haha, och det är ju liksom inte första gången jag hör den. Men men, sjukt bra är den iaf. Dagen D, alltså konsertdagen, börjar närma sig. Längtar! :D:D:D

Då folk är borta och bilarna likaså kommer jag inte in till mötet på Lösnummer så jag passar på att göra lite skolarbete. Med det menar jag kolla en film, vilket ju för min del är skolarbete. Första gången jag kollar på en film efter föreläsningen om struktur. Det är faktiskt riktigt intressant, har aldrig tänkt på hur filmen är uppbyggd förut, men nu syns det klart och tydligt. Trevlans. Det är ju det som är meningen, att man ska lära sig saker. Synd bara att filmen inte alls är särskilt bra...men men, det är sånt man få ta :)

Goodnight and Goodbye

Tears don't mean you're losing

Dagen har spenderats i en bil fram och tillbaka mellan Örebro och Skara. Allt vi gjorde där var att visa Ias lägenhet i typ tio minuter. Värt? Det kan man ha delade meningar om. Tycker dock det var trevligt med en systertripp. Det händer inte så ofta liksom. Mer sånt tack! Är dock inte helt hundra på att Ia känner likadant då jag tvingade henne utstå tre skivor absolut schlager. Haha, stackars människa. Aja, hon är väl van vid det här laget ;)

Har skrivit klart artikeln nu till It's SÅ. Varför känns det som jag har skrivit det hundra gånger förut? Haha. Men nu ska den iaf skickas till Emma så ska vi se om den behöver kortas eller hur det blir. Recensionen har gått framåt den också. Blir nog med största säkerhet klar imorgon. GULD! 

Mitt huvud känns en smula tungt nu. Sova?
Goodnight and Goodbye

Words in a storybook

Men ska det vara så svårt? Är det någon som gjort en anmälan på nya studera.nu eller? Jag sitter och försöker, men varje gång jag gör en ny sökning på kurs eller ska fixa i den anmälan jag håller på med så loggar den ut mig! Hur hade dom tänkt sig att jag skulle kunna anmäla mig då? Pft. Är det inte lite väl tidigt förresten? Jag menar, hösterminen har ju nyss börjat... aja, man har ju fram till den 17:e oktober på sig, men ändå. Får försöka senare och hålla tummarna för att någon har sett över det där och det går att anmäla sig.

En liten uppdatering av artiklarna som jag håller på med också. Jag tror artikeln till It's SÅ är klar, men jag vet inte. Tänkte vänta och se om jag får något svar från rektorn och sen läsa igenom och se. Jag tycker liksom inte att jag fått med allt jag vill ha med, men texten är redan för lång! Det här är bara skit, haha. Nädå, det ska nog bli bra tillslut. Det är ju skönt att skriva tillsammans med en till så man är två. Recensionen är på gång också. Den var det dock inte så bråttom med så det är nog lugnt :)

Har fått en liten känsla i magen också, ni vet en sån där som man kan få ibland. Denna gång är det att jag vill lägga allt annat åt sidan och bara läsa kurslitteratur. Oväntat. Jag som aldrig förstår kurslitteraturen vilker leder till att jag jämt failar på tentorna. Som jag sagt förut, hemtentor är bättre, då kan man sitta i sin egen takt och jobba fram ett svar. Men nu tillbaka till mitt begär mot kurslitteraturen. Saken är den att kurslitteraturen just nu verkar ganska intressant. Då kanske det är lättare liksom. Jag vet inte. Tänkte iaf kasta mig in i det så fort allt till Lösnummer är klart. Wish me luck! Goodnight and Goodbye

On my way home to you

Premiären igår var guld! Trevliga människor runt bordet också och det var väldans många som var intresserade utav Lösnummer. En man från pressträffen igår, tror han jobbade på Länsposten, berättade för alla var vi var ifrån och tillslut var han tvungen att ta hemsidan så han kunde gå in och kolla. Först planerade han att åka upp till universitetet och försöka få tag i någon tidning, men sen berättade vi om hemsidan så då tog han den. Blev alltså lite reklam för tidningen också och inte bara att se föreställningen. Ska skriva ihop recensionen nu, så får vi se hur det blir. Intervjun med Peter ligger redan uppe så gå in och kolla! 

Jag har pratat lite med Beatrice också. Kommer nog bli en liten förändring här på bloggen snart. Inte för att det kanske behövs, mer för att jag vill. Tror den del av mig som är lite av en perfektionist behöver det! Haha. Aja, vi får se hur det blir... ;)

Imorgon ska jag troligtvis ut på en liten tripp till Skara. Det är tydligen någon som ska kolla på Ias lägenhet och jag sa att jag kunde följa med. Vi får se. Kanske inte hinner klart med artikel om It's SÅ idag och då kanske jag måste stanna hemma. Time will tell!

Goodnight and Goodbye

And a big Happy Birthday to you

MEN KÄRA NÅN!! Idag blire kalas må jag säga. Fyller varje pöjk år idag eller? Haha. Denna blir dock "endast" 19. Stort Grattis till honom också, OCH han får bra gärna komma tillbaka till ytan igen (och med det menar jag att han inte bara ska spela musikaler på broadway utan också ge oss svenska lite material att lyssna på!)


(bildkälla)

Goodnight and Goodbye

Life is what you make it

Har jag världens sötaste hund eller? Eller ja, det är ju egentligen inte min hund, men jag kallar honom så gärna för det för jag tycker så mycket om honom! Han låg utanför min dörr då det knäppte i diskmaskinen (den gör så när den är klar) och han blev så rädd så han kom till mig och hoppade upp och lade sig bakom mig i sängen. Awwww, så sötis <3

Just nu ska jag börja göra mig lite klaris då det vankas premiär av Hjalmar om några timmar. Ser faktiskt fram emot det. Blev så inspirerad av intervjun med Peter igår så nu vill jag verkligen se den här föreställningen! Haha. Så kan det gå!
Jag ska kanske nämna tentan som var imorse också? Suck. Inte var det så enkel inte! Omtenta, here I come! Aja, som jag tjatat om så många gånger förut; det är inte hela världen. Nu när jag har sett tentan så kan jag säga att jag kommer klara den nästa gång. Jag bara vet det! Tacka vet jag hemtentor. Dom är bra. Dom klarar jag alltid. Det är det där rummet, L001. Jag klarar det inte! Fy för det rummet! 
Efter tentan åkte jag för att träna lite. Gick bra som vanligt. Han som sitter när man kommer in i själva gymmet och har koll är lite gullig. Haha. Har börjat hälsa också så jag tror han börjar känna igen mig nu :) höhö. 

Nä, skulle jag inte börja göra mig klar nu?
Goodnight and Goodbye

Gratulationer på födelsedagen

Yes, då var det dags att säga grattis till ännu en pöjk. Denna gång ingen mindre än självaste Anton! Jahapp, killen går och blir 22 dagen till ära. Grattis Grattis! ... och kom gärna snart tillbaka till mitt liv <3

(bildkälla)

Goodnight and Goodbye

I've been fighting for my love story

Just när jag inte trodde jag kunde älska Månsan mer så händer det. På sin twitter skrev han att han snart skulle på Mello-möte. PANG! Jag älskade honom lite mer. Vad menas liksom med Mello-möte? Ska han träffa någon låtskrivare och skriva en låt som ska skickas in? Har Björkman bokat möte och vill ha med honom som artist? Ska han vara programledare igen? Eller är han bara så inne i Mellon numera att han går på möten där lite då och då? VAD GÄLLER SAKEN? Jag blir knäpp av att inte veta! suck


(bildkälla)

Goodnight and Goodbye

Resten av ditt liv

Magen klagar. Inte av hunger, av något annat jag inte vet om. Det gör ont. Vad ska jag göra? Invänta bättre tider?

Känner mig så sjukt oförberedd inför tentan imorgon. Jag vill liksom plugga, men jag har ju inget att plugga på. Det enda vi har är boken och de 150 sidorna. Inte hinner jag väl sitta och plugga på 150 sidor så jag kan det som ett rinnande vatten! Nej nej, så snabb är jag inte. Hoppas verkligen läraren menar allvar när han säger att tentan är jääte lätt och att man får VG om man var med på föreläsningen i tisdags och förstod lite av det han sa. Då ska det väl gå vägen? Jaaaaaa. Annars får jag väl göra den där omtentan då! Det är väl inga problem. 

Skickade just in artikeln från Hjalmar. Jag fick inte riktigt till slutet och vet inte riktigt om jag fått med det viktigaste. Han sa ju som sagt så mycket så jag får inte plats med allt i artikeln. Aja, det är skönt att Emma finns. Då kan hon kolla igenom den och säga vad hon tycker. Muy Bien! :)

Goodnight and Goodbye

Seeing is deceivingNu är uppdraget utfört! Eller, iaf den första delen utav det. Ska skriva ihop artikeln nu så får vi se hur det blir. Peter var hur trevlig som helst och pratade så mycket att jag knappt hade plats att skriva på. Haha. Väldans bra dock då jag fick mycket material till artikeln. Tänk om alla var som honom! 

Goodnight and Goodbye

Words and pictures

Känner mig relativt redo. Ska åka iväg på pressträffen om sisodär en halvtimme. Spännande. Kom på lite frågor igår innan jag gick och lade mig, hoppas dom räcker. Får se om Melody, fotografen, har några frågor också.. ibland kan det vara så. Men annars tror jag mina räcker. Det brukar ju komma fram lite frågor allt eftersom också, följdfrågor och sånt liksom. Blir nog bra detta. Tänkte ta med kameran också och se om jag kan knäppa någon bild och visa er. Kanske inte blir något tillfälle...vi får se helt enkelt! Haha.

Äta lite kanske? Känns inte jätte lockande med lunch nu så jag får nog ta den lite senare idag. En macka får det nog bli. Knäckemacka <3

Goodnight and Goodbye

When I'm tired, I laughVem behöver väl inte skratta av sig lite på förmiddagen innan alla dagens bestyr sätter igång? Varför inte göra det till världens absolut skönaste Bagge? ;)

Goodnight and Goodbye

This Loud Morning

(bildkälla)

Jag gillade killens första skiva då några låtar var riktigt bra medans en del var okej, men inget mer. Nu kommer hans nya album som jag har väntat på. Blev glatt överaskad då jag tycker varje låt på skivan håller måttet. Hörde en liten fågel viska i mitt öra något om att ingen mindre än Ryan Tedder varit inblandad i singeln "The Last Goodbye". Ett stort plus med andra ord.
Om nu inte de helt underbara låtarna är själ nog att lyssna igenom denna skiva så är Cooks röst något som gärna lyssnas på. Det är inte för intet som han vann American Idol en gång i tiden.

David Cook - This Loud Morning

Goodnight and Goodbye

I'll do anything for you

Varför ska det regna när man vill att det ska vara uppehåll och tvärtom? Det är alltid så typiskt. Självklart stod dropparna som spön i backen när jag åkte in till universitetet imorse för att få tag i de sista personerna till enkäten. Självklart skulle det också vara jätte svårt att få tag på folk så jag var tvungen att sprina ut och in hela tiden mellan husen och alltså bli ännu blötare. Tror banne mig jag var runt på hela Campus för att få tag i folk! Haha. Lyckades tillslut hitta folk som ville ställa upp. GULD! Nu har jag mina fyra människor. Kan ju knappt bli bättre. Träffade sötaste killen också som ställde upp. När han väl valt ett ställe pratade han på som bara den. Haha, höll inte på att komma därifrån. Nog kunde jag stannat och pratat med honom ett tag (vilket jag mer än gärna hade gjort!! Så söt var han) men jag hade fortfarande en person kvar samt gymmet som kallade. Synd. Men men, så kan det gå. Med lite tur skymtar jag honom där i Forum någon mer gång ;)

Sen har jag lyckats få tag på en person till artikeln om It's SÅ. Känns som att det kan bli något bra. Eller iaf okej. Måste bara se vad andra Emma fått tag i så vi kan synka ihop dom. Måste sätta mig ner och komma på lite frågor att ställa till Peter imorgon på Hjalmar. Vore ju tråkigt att komma tomhänt liksom. Har en bra känsla i magen. Jag brukar vara jätte stressad och sånt om det skulle vara dåligt, men så känns det inte nu. Borde kanske göra det med allt som händer, men icke. Fast jag ska inte klaga. Bara att slå på ett litet leende och vara glad...vilket jag också känner mig. Glad. Haha, knäppt. 

Ojoj, magen kurrar lite igen. Var det någon som sa knäckemacka?
Goodnight and GoodbyeTime to killNy trailern. Jag ryste när jag såg den! Sjukt bra. En del av mig längtar sjukt mycket tills den kommer upp på bio, men en annan del av mig vill att dagen aldrig ska komma. Det är det där med rysare som får mig att tveka. Aja, it is what it is. Tror den blir bra, riktigt bra, ändå :)

Goodnight and Goodbye

Don't pretend to be someone else

Orka se folk och inte bry sig

Är sjukt trött vill jag meddela. Ska veckan som knappt börjat någonsin få ett slut? Det är inte det att jag tycker saker är tråkiga, men att det är så mycket att jag knappt hinner med. Till min fördel var att föreläsningen idag slutade 14 istället för 16. Till min nackdel hade jag ingen bil idag så jag fick ta bussen hem vilket tog ett litet tag. Magen kurrar också och då går det inte att vara effektiv. Men men. Har iaf fått lite gjort på artikeln, hoppas verkligen vi får ihop detta. Duktig som jag är så glömde jag kameran imorse så jag kunde inte fixa enkäten som jag hoppats. Drar in och gör den imorgon istället innan gymmet. Blir nog bra det där :)

Min synopsis är typ klar. Då jag inte fått tillräckligt med info om cancer så jag kan få det som jag vill så blir det lite konstigt. Låter noll proffsigt, men jag antar att det är lugnt då vi faktiskt håller på och lär oss. Tror ändå jag ska ändra lite. Är verkligen inte nöjd. Nä, inte alls.
Tentan inför fredag är jag dock lite lugnare inför. Men bara lite. Läraren prata typ hela tiden om att den kommer vara jätte lätt och vi genom att vara på föreläsningen idag och förstått bara lite utav den kommer få VG. Låter ju bra, men samtidigt är jag så dålig i situationer sådär så jag kommer säker få omtenta ändå. Blir inte förvånad alls, blir mer förvånad om jag faktiskt skulle klara den. Ska läsa lite mer i boken så fort jag fått lite mat i magen så får jag se. Hoppas på det bästa ändå.

Goodnight and GoodbyeDreaming is believing

Men kollar ni på Idol eller? Kom fram en kille vid namn Robin och jag kunde svära på att jag sett honom förut. Eftersom jag aldrig varit längre ner i detta avlånga land än Göteborg släppte jag snabbt tanken på att jag faktiskt hat sett människan förut. Plötsligt händer det! Han berättar att han är med i gruppen What's UP! Haha, inte undra på att jag kände igen honom. Det är ju Saades grupp juuuuuuu, som jag och Martina såg i Stockholm när vi var på signeringen med JB. Ooooooh my Gosh. SÅ kan det gå. Som pricken över i sjöng låten jag lyssnade på för första gången igår och tänkte "Ojjjj, vilken helt underbar låt! Den kommer spelas flitigt i framtiden". Haha, världen är bra liten ibland. 

Kan meddela också att det inte blir någon tripp till Stockholm imorgon. Jag får verkligen inte ihop det med tid och sånt så jag får hoppa över det. Är jätte ledsen över det för jag såg verkligen fram emot det. Har ju aldrig sett Erik live och han är så sjukt bra! Teardrops. Men men, förhoppningsvis kanske han kommer till Örebro snart och jag kan se han då. Att Gavin kommer hit är väl inte så troligt, men det var ju främst Erik jag ville se så. Aja, man får se det positiva...nu får jag ju veta lite mer om mina skolvänner samt hinner träna och plugga lite. Alltid något. Får satsa allt på den 16:e oktober istället :)

Goodnight and Goodbye

So this is what we hope for

Klar med recensionen. Känner dock att jag kanske inte gjorde som man skulle. Det viktigaste var att få fram mig i texten, men jag har fastnat i att skriva recension som det ska vara till Lösnummer. Haha, men men. Då får han väl klaga då! Skit samma. Recensionen blev helt okej. Filmklippet är också valt, blev självklart Pippins song. Kan ju liksom inte bli bättre än så. GREAT! Då är ju de uppgifterna klara. Börjat läsa i boken har jag gjort också och det enda jag oroar mig för är att boken är för gammal och det är den nya vi ska läsa. Aja, det löser sig nog :)

Ska försöka skriva lite på artikeln till tidningen nu tänkte jag. Haha, hur det nu ska gå. Äsch, det blir nog bra tillslut på något sätt. Måste skriva synopsisen också, men jag får se om jag väntar till typ tisdag med den. Ska se om jag får svar från cancerfonden som jag mailade en fråga till som kan vara hjälpfull. 

Just det! Jag var på M-berg idag med la familia. Köpte lite saker men kom på att jag verkligen måste till Lindex. Ett inköp som vill göras är den där svarta hatten jag skrivit om förut. mmmm. Vill ha! Haha

Goodnight and Goodbye

Goal

Gårdagens match vanns med 4-2 av mina grabbar. Det som är extra värt att nämna här är nog ändå att Higuain blev inbytt i 85:e minuten och slog in ett mål 2 minuter senare. GREAT! Känns det inte som att han är tillbaka nu eller? Iaf att han börjar närma sig sin gamla form. Awww <3


(bildkälla realmadrid.com)

Goodnight and Goodbye

Time for a picture

Dagen för Reals årliga fotografering har kommit! Två bilder från fotograferingen kommer här nere <3
(bilder från realmadrid.com)

Goodnight and Goodbye

Not over you

Nu är det löst. Jag är anmäld till tentan nästa fredag, har hoppat av 3D-kursen samt blivit anmäld till den nya kursen (det sista iaf enligt studievägledaren). Trots att jag har en hög av arbete att göra nu i helgen och framöver så känner jag en lättnad. Min helg/vecka ser ut som följer (lägg då till att jag eventuellt måste läsa nyheter till Radio Campus. Vi är endast två stycken den här terminen; HJÄLP!):

Idag: Åka in till bibblan för att låna bok som det ska läsas 150 sidor i till tentan.
Lördag: plugga, plugga, plugga
Söndag: Inlämning av recension på Horrible Bosses
Måndag: Redovisning med presentation plus filmklipp + eventuellt upp till Stockholm för showcase med Erik Segerstedt och Gavin DeGraw
Tisdag: Föreläsning hela dagen!
Onsdag: Deadline - Synopsis
Torsdag: Första deadline med artikeln om It's Så samt enkäten till Lösnummer + pressträff Hjalmar
Fredag: Tenta i dramteori + Hjalmar premiär

Som ni ser är det en liten grej inlagt som jag glömt berätta! Fick ett mail igår om att jag vann tävlingen om att få komma till Stockholm för spelningen med Erik och Gavin. Sjuuuuuukt glad är jag. Får ta med mig en kompis också. Är dock inte helt säkert att jag kan åka då det börjar 18 och jag slutar 16. Så bajsigt! Men jag har mailat min lärare och kollat om jag kan smita ut lite tidigare. Vore ju så guld liksom! Hur ofta vinner jag något genom att ge en motivation till varför just jag ska vinna? Just det: ALDRIG! Men nu gjorde jag :D

Nä, lite lunch i magen nu då så jag kan åka och fixa boken sen.
Goodnight and Goodbye


So not like yesterday

Livet är hårt ibland. Älskar uttrycket "Dagens i-landsproblem". Varför tycker vi så små saker vänder vår värld upp och ner? Helt galet egentligen, men jag antar att det är allt vi vet. Vi har ju liksom tak över huvudet och mat på bordet som vi inte behöver oroa oss över. Då börjar det andra knaga i hasorna. That's life!

Kanske ska berätta lite om dagen? Jag gör det! Började med föreläsning imorse och Charlie måste ju vara jätte gullig och säga att vi är en jätte bra grupp och att allt kommer gå jätte bra. Great. Jag som ville byta. Pga detta hade jag under dagen lite svårt att välja om jag skulle byta eller inte. Nu har jag tänkt och kommit fram till att det är meant-to-be att jag ska byta. På studievägledaren lät det som att om jag kände att jag orkade med att hoppa in i den nya kursen så var det inga problem. Klart jag orkar! Det jobbigaste var liksom att få läsa 150 sidor, men det verkade vara på svenska så det ska nog gå. Allt ska nog gå. Jag känner jätte mycket mer avslappnad när jag tänker på nya kursen. YEAY!

Vid lunch sen gjorde jag en intervju med Lotta som är introduktionsansvarig. Fick dock inte riktigt ut det jag ville, men hon verkade inte veta mer så det får väl vara som det är. Trodde i allmänt att hon skulle veta mer, men men. Får se vad andra Emma får fram. En artikel ska det nog bli ändå. Yesbox. 

Vid 1 kom Martina och hjälpte mig med photoshop och få över en bild i Cinema 4D. Tjejen är som sagt guld! Nu verkar det ju inte som jag behöver det, men det kändes faktiskt mycket bättre efteråt. Turis ska man ha ibland med finfina vänner. Som tack tvingade jag henne vara med i den enkät jag ska göra till kommande nummer av tidningen. Haha. Stackars! Får se om hon kommer på något svar på frågan bara :)

Det får vara allt för nu!
Goodnight and Goodbye

Someone told me it was love

Men asså...ser det ut som att min plutt tycker om att vara objekt för min kamera? Nope. Men jag älskar honom och tänker lägga ut två jätte konstiga kort på honom ändå. Bara för att ;)

Kommer lite kort på Ia & Hilda också, men Ia var tydligen tvungen att acceptera bilderna först så ni får vänta lite ;)

Goodnight and Goodbye

When hearts are crying

Nu har jag gjort det. Jag har mailat studievägledaren. Ska se om jag skulle kunna byta kurs. Har tänkt fram och tillbaka och kommit fram till att det är absolut bäst. Om jag har tur får jag börja den kurs Beatrice läser, "Filmberättande och analys A". Den känns mycket bättre och jag slipper känna panik precis hela tiden. Den känns också mycket närmare manus som jag nu lyckats fastna för. Känner att det kommer bli så mycket bättre om det nu skulle funka. Håll tummarna! 

Imorgon åker jag in till universitetet och har en föreläsning (måste ju närvara ifall jag nu inte får byta). Sen ska jag intervjua Lotta som är introduktionsansvarig om It's SÅ och sen ska jag träffa Martina. Tjejen är guldvärd och ska hjälpa mig lite med photoshop, återigen ifall jag nu inte skulle få byta. Får se om jag hinner iväg till gymmet också, skulle vara guld. Blir dock bara en kort vända för jag ska hjälpa mamma handla så jag får kanske inte bli super svettig, men lite sådär går väl. Ingen som märker ändå juuu, haha ;)

För någon vecka sen plockade jag och mamma lite svamp och jag tog kort på en sjuuuuukt stor en. Har glömt lägga upp den så här kommer den nu :)

Goodnight and Goodbye

I say it with a kiss

Goda nyheter gott folk! Argentina spelade match mot Nigeria och min pöjk himself gjore två av de tre målen som Argentina vann med. Det tredje målet gjordes av Di Maria så alla var av Real spelare. Men ja, ni förstår vad detta betyder va? Jooooo, H är tillbaka! :D Hoppas bara på att han får visa upp det i Real också. Förstår ni hur mycket det värmer i hjärtat eller? Awwwwww

(bildkälla realmadrid.com)

Goodnight and Goodbye

Once and again

Nu är jag återigen med i en tävling. Denna gång på Ellos och för att vinna en resa till London. Min chans att vinna är dock noll då det gick ut på att skapa en egen outfit. NI förstår ju själva, inte riktigt min grej. Mode har aldrig varit min starka sida. Lyckades dock få ihop ett bidrag så gå gärna in och "gilla" det :)

Länk till mitt bidrag: http://to.ly/b6Jp

Supernatural

Gäsp! När mamma öppnade dörren till mitt rum och dessutom sa att det regnade ute var jag inte snabb upp ur sängen. Lyckades dock ta mig upp efter ett fåtal minuter för att käka lite frukost. Just nu sitter jag och väntar på att Ia ska komma och vi ska åka iväg till gymmet. Trots min trötthet är jag faktiskt lite taggad att börja träna igen efter mitt korta uppehåll. Tror också jag ska börja äta soppa och endast soppa. Såg ni liksom killen på Idol? Han gick ner 31 kilo på 2 månader genom att bara äta soppa! Time to gooooooo ;)

Igår fick jag åka in till skolan lite tidigare för när det väl gick att ladda ner mitt program så skulle det ta 30 minuter vilket jag inte hade. Väl i skolan kom jag på att jag ju ändå inte kunde göra något eftersom jag fortfarande inte fattar ett skit av photoshop. Haha, lyckat. Nope. Aja, tänkte iaf ladda ner programmet idag och sitta med lite tutorials och bara försöka lära mig. Om det så är det sista jag gör så ska jag lära mig det där programmet!! Haha
Aja, igår var det ja. Manusföreläsningen var guld! Älskar läraren. Han var väldigt ärlig och kunde otroligt mycket, precis som det ska vara. Bland annat sa han att skriva manus inte var någon konstform som alla trodde utan "a punishment from God". Haha. Borde kanske känna mig lite avskräckt från detta yrke men av någon anledning är jag mer säker än någonsin på att det är just det här jag vill göra i framtiden! Men men, vi får väl vänta och se. Han var helt övertygad om att vi innan vi avslutat kursen kommer falla i en grop och undra om vi verkligen tänkt oss för innan vi valde den här kursen. Upplyftande? Ja, faktiskt när han sa det ;) 

Goodnight and Goodbye

The Last Goodbye


(bildkälla)

David Cook - The Last Goodbye

The streets where I used to walk

Jag har gjort en upptäckt som få mig att se svart. Är inte alla sökande i Idol typ yngre än mig? Både Olle och han super snygga som Cecilia hittade. Båda mycket yngre än mig. USCH! Jag känner mig gammal. Det var bättre i början då alla var äldre än mig. Var tar tiden vägen?

Idag börjar jag inte förrens 17:15. Föreläsning om struktur i ett manus står på schemat då. Tänkte fortsätta med hemstudierna på 3D:n fram tills dess. Måste dock kanske åka in efter lunch och sätta mig där. Det står på hemsidan att demoversionen ska bli tillgänglig idag, men än är den inte det. Får väl ge den någon timme. Tror jag ska skicka iväg ett mail till Charlie också och kolla vilken typ av Cinema 4D vi ska ha, det fanns liksom 4 stycken! Ujujuj. Aja, detta ska nog gå på ett eller annat sätt :)

Sitter också och väntar på mail från Lotta som är introduktionsansvarig på universitetet. Jag ska ju intervjua henne om It's SÅ till kommande nummer av Lösnummer. Hon verkar dock väldigt upptagen  (vilket kan förstås då det är mitt uppe i introduktionen). Har fått mail om att hon ställer upp på en intervju, men inte tid. Det är alltså det jag väntar på. Ger henne idag också och sen testar jag nog att ringa. Mailade henne liksom på nytt igår. Aja, det där blir nog bra. 

Kan avslöja också att jag nu varit med och tävlat om resan till LA och en dag med Andreas Carlsson. Fick Ia att tävla åt mig också med riktigt bra motivering. Tror hon har större chans att vinna än jag har, men men. That's life :)

Goodnight and Goodbye

The world turns but I stand still

Jag är stressad. Jätte stressad. Drömmer typ varje natt om hur jag kommer försent och inte hinner vilket resulterar i att folk blir arga och ledsna. Varje gång jag vaknar så har jag ångest över tanken att kanske kanske var det där på riktigt. Kom jag inte försent till skolan? Har jag gjort den där människan ledsen osv. Jobbigt. Inte hjälper det ju sen att typ alla i min klass är nästan klara med sina loggor och jag inte ens börjat. J a g  f a t t a r  j u  i n t e!! GOSH! Varför ska det vara så svårt? Under föreläsningen på förmiddagen började jag fundera på om jag kunde byta till en annan kurs eller om jag bara kunde läsa den senare delkursen i visuella effekter och lägga in manuset i mitt program. Dessa tankar dog dock när min lärare kom fram helt super gullig och hjälpte mig lite grann med text och så och uttryckte orden "Borta bra men Emma bäst" ;) Nu kanske det ska läggas till också att hans fru heter Emma så det var liksom något han kunde ha tänkt på ett tag :P

Har kommit lite längre fram nu... Imorgon ska jag dock ladda ner demo-versionen av programet på min dator och kötta som bara den där. Mitt problem stavas Photoshop och föra över något jag gjort där till Cinema 4D. Ja, nu ska kanske läggas till att jag aldrig ens varit inne i photoshop så jag kan inte skapa något där varav mitt problem. Måste nämligen få till loggan där som ska in till min text. en kort animation på det där renderingen inte bajsar på mig och så VOILA! min logga is done och jag kan få ett litet fint godkänt. Suck. Tror ni det kommer gå eller? Nja, jag tvivlar också...
Försöka lite till med det här nu då innan filmen börjar 17:15. Ännu en anledning att älska Manuset; filmvisningar!! ;)
Goodnight and Goodbye

Time to let you know

Eftersom jag har noll intressanta saker att berätta så kör jag lite uppdatering kring Mello. Kände att det var ett tag sen nu...

Det är nu, och har varit några dagar, öppet för att skicka in bidrag till Mello 2012. Bland annat har det ryktas om att en på universitetet har skickat in ett bidrag till webbjokern. Dock tycker jag att jag hör överallt att dessa människor "ska vara med i webbjokern" men riktigt så skulle jag väl inte säga att det är. Upplägget har liksom ändrats och det kommer tillslut endast vara 32 bidrag som tävlar mot varandra i webbjokern och dessa 32 bidrag utser SVT 21-30 september. Sen är det som en minimello där vinnaren får en plats i den riktiga tävlingen. Det kommer vara fyra deltävlingar där folket röstar fram en finalist i varje deltävling och SVT tar fram en. De åtta finalisterna kämpar sen om folkets röster och ja, som sagt, den som vinner kommer vara ett av bidragen i stora Mello. Därför tycker jag alltså inte att man redan nu kan säga "Vi är med i Webbjokern". 

Städerna för den stora Mellon är klara också. Örebro är dock inte en utav dom. Så här kommer det se ut:
Deltävling 1: 4 februari i Växjö, VIDA Arena
Deltävling 2: 11 februari i Göteborg, Scandinavium
Deltävling 3: 18 februari i Leksand, Tegera Arena
Deltävling 4: 25 februari i Malmö, Malmö Arena
Andra chansen: 3 mars i Nyköping, Rosvalla Nyköping Eventcenter
Final: 10 mars i Stockholm, Ericsson Globe

Lite uppdatering. Ska försöka hålla det uppdaterat så bra jag kan nu när det börjar närma sig :)
Goodnight and Goodbye

For my love that comes at night

Jag tror jag dör en smula. Mitt program som jag skulle ladda ner kostar minst 2 000:- och demo grejsen släpps inte förrens den 6:e. JAG BEHÖVER NU!! Om det är någon som är bekant med Cinema 4D och skulle kunna hjälpa mig så snälla, snälla säg till. Är så sjukt rädd att jag inte ska klara kursen bara för att jag inte fattar de enklaste grejerna. Saken är ju den att jag vill kunna det eftersom det är så sjukt roligt och sitta och leka lite. Blir så sjukt snygga grejer om man gör det som man ska också. Nästa vecka måste jag försöka sitta ner i datasalen och verkligen kötta på! Har ju artikeln om It's SÅ att skriva till tidningen också plus att jag MÅSTE få in några träningspass. Tror jag får abstinens. GAH! Några extra timmar varje dag skulle banne mig inte skada. 

Aja, idag då? Var iväg och fotade Ia och Hilda när de var i Dylta för en ridtur. Haha, fasiken vad jag älskar att leka fotograf! Tog över 100 bilder. Okej, det kanske var 10 utav dom som blev riktigt bra, de andra är väldigt tveksamma, men ändå. Fick den briljanta idén av Ann från ridskolan att jag skulle åka till tävlingar och ta lite kort och sedan låta folk köpa om de vill. Nu är jag inte alls av den kompetens att jag kan sälja bilderna, men i framtiden kanske när jag börjar lära mig? Ska nog banne mig sätta det som ett litet mål. En dag. En dag.

NU sluter sig nästan ögonlocken, jag behöver sova!
Goodnight and Goodbye

I'm still loving it

Ojojoj, vad jag inte orkar med saker så här på dagarna/kvällarna. Min träning har blivit starkt påverkad av det kan jag säga. Varken kroppen eller hjärnan orkar. Nu har jag dock skrivit upp mina scheman och annat jag har inbokat i min kalender så jag kan se lite mer när jag faktiskt kan åka iväg och träna. Har fått veta att för 50:- styck kan jag träna på Actic i Haga också, är ju lite närmare om jag vill åka in någon dag när jag inte redan är i stan. Muy Bien! 

Igår på 3D-kursen kom Charlie fram till mig och frågade om jag förstod det vi gick igenom. Eftersom jag fattade allt han gjort sa jag ja men att jag behövde lite hjälp med en annan sak. Han missförstod dock mitt problem och svarade på något helt annat. Haha, jag kommer så dö på det här! Idag tänkte jag att jag skulle spendera hela dagen i vårt rum med datorer och verkligen få in allt i skallen. När jag kom dit så funkade ju dock inte mitt kort och hon jag skulle prata med sa att jag skulle komma tillbaka efter lunch. Fick alltså vänta x-antal timmar till lunch och gjorde lite annat nyttigt så länge. Väl efter lunch gick jag tillbaka men det var ännu inte fixat. Tydligen skulle de försöka fixa tills imorgon. Tjena liksom, som att det hjälper mig... Nope! Men men, ska se om jag kan försöka ladda ner programmet och sitta här hemma och lära mig. 

Lunchen med Mina var muy bien. Gick runt lite på stan efter det och träffade bland annat på Katrina och hennes syster. Trevlans. 

Manuskursen var sjukt bra. Älskar verkligen den kursen! Är nu klart att jag ska skriva ett manus med titeln "Drömmen om Real" och handlar självklart till viss del om Real. Tror det kan bli bra, är riktigt taggad. Dock är min research på cancer kanske inte det jag hade tänkt mig, men det är nödvändigt då en av karaktärerna är sjuk i cancer. Måste försöka hitta en typ som passar just mitt manus. Hjärncancer är en väldigt het kandidat just nu kan jag avslöja iaf. Nu vet ni!
Vi fick även en upplevelse av drama. Vår lärare sa helt plötsligt att hon behövde ta en lite paus vilket slutade i att ambulansen fick komma och hämta henne. Har inte hört något mer om hur det är med henne, men Oliver (vår andra lärare som är sjuuuuuuuuuuukt söt!!) skulle ringa oss om det var något och än har han inte slagit en pling så jag antar att det inte är något. Lite skakigt där ett tag, men men. Turis att vi bara hade en pitch kvar och killen det gällde ville inte ens skriva det manuset så det var ganska lugnt. Nu håller vi bara tummarna att min lärare är fit-for-fight nästa seminarie :)

Nu får ni inte mer från mig för just nu. Hoppas ni har det bäst när jag inte hinner med att uppdatera :)

Goodnight and GoodbyeRSS 2.0