When the moon is rising

Jag tror läsningen får vara nu. Har förstått lite iaf och nu börjar min hjärna dö så jag kommer ändå inte få in något mer i skallen. Seminariet får gå som det går. Ingen verkade liksom särskilt säker idag på vad det kommer handla om eller hur det är uppbyggt. Väldans lätt då liksom...not!

Min "klass" börjar kännas riktigt bra nu ändå. Vi blir mer och mer tajta. Som Maria, en av de i min "klass", sa idag; när vi var i bion för första gången som grupp satt vi helt utspritt, idag satt vi i en klump tillsammans. Känns väldigt skönt. Känns liksom bra att kunna prata lite med dom också om det som händer i skolan liksom. Idag kom vi fram till att vi är jätte oförberedda på nästan allt. Den manusanalys som ska in nästa vecka har vi liksom inte ens fått något om hur man gör denna analys. Där ligger ju jag ett litet steg före som läser en manuskurs vid sidan, men de som inte gör det och kanske inte är så intresserade av just manus kommer ju få det jätte svårt. Tror iaf vi skulle prata med läraren om det imorgon. Vi måste ju få veta! 

Sen kan jag avslöja att jag nu öppnat yttligare ett sparkonto där jag endast kommer spara till Madrid. Känns skönt att inte behöva mixa pengarna. Sen sprang jag in en snabbis på Åhlens innan jag åkte hem för att köpa upp de 50 kronorna som vi fick från dom. Det blev en DVD med filmerna (500) days of summer samt Juno. Två filmer min föreläsare i manuskursen hela tiden pratar om och som han han verkligen rekommenderar att vi ska se. Bra köp! Ska sätta mig ner och se dom så fort jag får tiden....vilket kommer bli typ till jul! Haha, nädå..ska försöka ta mig tiden snart. MÅSTE ta mig tiden snart.

När jag nu ändå håller på och babblar kan jag ju fortsätta babbla om det här med tiden. Den räcker inte till! Nu i veckan måste jag försöka ta mig iväg till bion för att se Crazy, Stupid, Love och nästa vecka är det bion igen för den där med de tre musketörerna. Båda för att recensera till Lösnummer. Ni vet ju att jag verkligen gillar att recensera filmer så ni förstår ju hur gärna jag vill ta tiden till dessa två. Dumma plugg! Det får faktiskt ta och lugna ner sig lite. Punkt slut!



Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Jasmin

Hejsan kolla gärna in min blogg, läs några inlägg, kommentera något. Vem vet du kanske gillar den?

Annars hur mår du? :)

2011-09-27 @ 17:34:46
URL: http://jaasses.webblogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0