Stupid Stupid Love

Det var en gång en flicka. Denna flicka hade svårt att bestämma sig. En dag kom hon fram till den tidpunkt då hon blev tvungen att välja om hon skulle kasta sig ut i havet eller stå kvar på klippan och ta sig till andra sidan på något annat sätt. Flickan valde att hoppa... to be continued

Dagen började sisodär kan jag säga. Seminarie direkt på morgonen där jag inte läst allt och det jag läst förstod jag ytterst lite om. Då blir det svårt. Speciellt när läraren väljer att hela klassen ska diskutera samtidigt. När vi nu sitter och säger att vi mycket hellre vill sitta i grupper och diskutera för att vi får ut mer då så kan han väl förstå det? Nope. Han ville ha helgrupp vilket ledde till att det knappt var någon som sa ett ord. Smart. Nu måste jag försöka få fram några ord på torsdagens seminarie för att få betyg på delkursen. Tack för det! Gillade Åsa bättre för hon såg att man var delaktig även om man inte öppnade munnen. Det är ju liksom bara sån jag är. Jag är aktiv, men utan att prata så mycket. End of story.

Efter seminariet och föreläsning åkte jag iaf för att plocka upp Beatrice. Vi spenderade några timmar på stan och sedan åkte vi till Willys. Blev faktiskt lite handlat på stan. Jag köpte ett par treggings som jag velat ha ett bra tag nu samt hårmousse och heat protection. Sen hittade jag en jacka och en tröja på New Yorker som jag blev jätte kära i. Tänkte dock till lite i ekonomin och valde att inte göra ett köp. Kanske blir det dock att återvända för de var verkligen jätte snygga! Hmmm, får se. Nu när jag kom hem spenderade jag dock 2 000 på bara några klick. Poff. Med det sagt är jag nu anmäld till manuskonventet med Steve Kaplan som är nästa vecka. Lite nervös är jag allt nu, jag känner ju INGEN som ska dit. Det kommer ju typ vara folk i branschen som är där...GAH! Aja, det är väl ett sätt att få en fot in antar jag. Om inte så kan det ju vara riktigt intressant med seminariena med Steve. Han är ju ändå verksam i Hollywood i de stora bolagen så något roligt och vettigt måste det ju komma ur honom. Hoppas!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0