Crazy love hurts


HUR mycket kommer jag sakna denna kille? Buhu

Av någon anledning har mitt huvud börjat värka på dagarna, och kvällarna för den delen. Vet ej varför. Föreläsningarna blir dock lite jobbiga när huvudet gör ont : ( Men men. Dagens föreläsning gick ut på komedi. Det mesta kändes igen, både det som sades och det som visades, från manuskonventet med Steve Kaplan. Att Christo redan innan sa att det mesta skulle komma därifrån var ju lite...mja ni vet. Men man tackar väl aldrig nej till lite komedi? Nixpix : )
När jag kom hem fortsatte jag med packningen. Nu är typ hela garderoben nedpackad. Att se hela garderoben tom stack lite i hjärtat. Dock måste jag försöka få ner kläderna i byrån. Var ska de få plats då? Haha.
Kanske är därför huvudet gör ont nu när jag tänker efter. Med allt som rör flytten. Hela livet ändras ju liksom. Klart det är rörigt i huvudet. Haha, smarto ; )

Imorgon är det redovisning som gäller. Mina reklamklipp ska visas och analyseras. Det jobbiga är att under föreläsningen kom jag på det perfekta klippet som jag ville visa, men på vägen hem hade jag ju självklart glömt vilket klipp det var. Typiskt mig! Det är väl knappast någon som blir förvånad när jag imorgon efter jag redovisat kommer på vad det är för klipp? Haha.
Imorgon är det även Breaking Dawn som gäller för mig. Jag och Mina ska äntligen gå och se den. Lite vänder det sig dock i magen då alla som sett den typ pratar om att den är sjukt blodig. Usch. Och bara tanken på att jag faktiskt var tvungen att lägga ifrån mig boken pga att jag blev helt svimfärdig kanske inte är den bästa. Blir halsgrejs kan jag säga som jag kan gömma mig i. Synd bara att jag planerat den svarta, lilla och inte favoriten: den stora, blå. Hmmm. Aja, det ska nog gå. Måste bara smsa Mina och se så allt är okej, har inte fått något svar på facebook : (

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

ääääääääh, den var väl inte allt för blodig vad jag kommer ihåg :D (minnet kanske inte alltid är så bra, men vad jag kommer ihåg sååå.. hahah)

2011-11-29 @ 21:16:06
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0