Complete til nothing

Hej på er!
Hoppas fredagen rullar på och att ni kör på fredagsmyyyyyyys ikväll. Det tänkte jag göra. Robin ska ge sig på att sjunga bland annat You raise me up som är typ både mammas och Ias favoritlåt. Gissa om jag inte kommer vara den enda som faller i kärlek i honom ikväll ; )

Imorse vaknade jag klockan fyra och bestämde mig för att försöka sova vidare lite. Jag somnade väl lite av och till innan jag gick upp kvart i sex. Inte okej med de här tentorna asså! Jag kommer ihåg Karrotiden när det var så där tidigt för det mesta. Usch vad hemskt! Dock att sen vara på skolan var ju allt annat än hemskt, men det är en annan femma. Tentan iaf kändes ganska bra, dock betyder ju inte det att jag fått godkänt. När jag förut har räknat på hur mycket poäng jag kan tänkas få så har det mest varit "om de är generösa så får jag godkänt", men idag var det mer som "mja, kanske godkänt även om de är på dåligt humör när de rättar". Det är en fråga som jag är lite osäker på, klarade jag den så är det godkänt, men jag är inte helt hundra på att jag gjorde det. Det kändes som att jag skrev rätt, men då jag inte är helt hundra vill jag inte ta ut något i förskott. Håll tummarna! : )

Radio skulle det bli idag också, men icke. Efter tentan åkte jag med hela la familia till Mberg för handling på Jula samt lite fika/lunch. Kycklingmacka som grillades blev det för mig vilket var väldans muuuuuumsigt. Höhö. Sen åkte jag tillbaka till universitetet för just radion, men det blev inte direkt som jag tänkt. Jag väntade i cirka 25 minuter utan att det kom någon som ville hjälpa mig spela in. Hmmm. Jag fick någon kod förra gången, men jag vet ju inte hur man använder sakerna så det hjälpte ju knappast. Då jag inte orkade vänta längre och insåg att jag hade saker att göra här hemma så åkte jag. Har nu mailat dem och frågat var de tog vägen, men vi får se om och vad de svarar...

Nu ska jag packa, packa, packa och laga min Madridmugg som jag nästan gråtit tårar över efter att den gick sönder.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0