At the horizon

Ni vet de där ögonblicken då man bara stannar upp och förundras över naturen. Då man önskar ända in i hjärtat att man hade kameran med sig. Då man ändå accepterar att ögonblicket är just där och just då och till för bara just dig, ingen annan och det ska inte delas med foton för omvärlden. Det är ditt ögonblick. Jag hade nästan ett sånt ögonblick idag. Jag och Ia gick ner till stallet då jag kände att jag ville komma ut och göra något istället för att sitta inne hela dagen och plugga. Plötsligt var jag tvungen att stanna för det var så vackert med solen som precis börjat gå ner. Ögonblick.

För att plugga på inför den här omtentan som förföljer mig går jag igenom de tidigare tentorna. Den jag gjorde senast står först på listan. Det som gör mig så arg är att jag på två frågor har svarat precis som det står i boken fast med mina egna ord och därför inte fått poäng. Om jag fått poäng på dessa hade jag fått mitt godkänt. Frustrationen bubblar inom mig och om jag visste vem som rättat hade jag gått dit och krävt en förklaring. Det dåliga är ju liksom att den som rättat inte lämnat en endaste liten kommentar. Hmmm. Tack för det...
Jag har också börjat läsa lite mer på manusen som ska läsas till manusanalysen. Hur ska detta gå? Det är ju långa manus också! Aja, mitt hopp ökade dock lite då jag kom på att jag måste kolla meddelanden på blackboard då min handledare brukar skicka där, vilket hon också hade gjort. Mitt betyg på treatment blev G++. Haha, jag som bara man kunde få G eller VG, men icke! Nu är jag lagom taggad att plugga som bara den för att få upp det där G++ till ett VG i de övriga delkurserna. Det som var + var dels min berättelse som hon gillade samt marknadspotentialen som hon tyckte var "God!". Jo man tackar. Det var väl inte helt del. De övriga sakerna går att jobba upp. Kompis, det går bra nu ; )

En liten sak till bara som jag ville berätta. Jag har nu skickat min ansökan för att jobba som volontär på Göteborg International Film Festival som går av stapeln i slutet av januari/början av februari. Eftersom jag icke varit på någon filmfestival tänkte jag att det är dags nu + att Brian (min föreläsare i manus) pratat om att det är en riktigt bra plattform för att träffa producenter och sälja in sitt manus. Om jag jobbar som volontär så får jag även se filmer och vara med på seminarium och grejsor utan att behöva slänga ut allt för mycket pengar. Dessutom har jag ju länge nu velat jobba på en biograf och om jag får komma dit och jobba får jag ju äntligen se hur det är. GULD!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0