You and me are playing with fire

...it's taking us higher

Har precis kollat på "Inför Eurovision Song Contest 2010" och jag måste säga att jag är upprörd! Jag tycker panelen är helt fel och kan typ ingenting. Tre gånger har jag fått skrika rakt ut för dom har sagt nåt i presentationen som är helt fel!! Sen tycker jag att visa saker dom säger om bidragen är bara elakt och iblan skäms jag över det dom säger! Nä, till nästa år tycker jag att dom borde ha bättre människor! 

Vill ta lite ESC allmänt också och inte bara klaga över programmet som var ikväll (fast ah..det har typ varit så varje vecka!)
Anna gjorde sin första rehearsal idag i Telenor Arena och det blev succé!! Tydligen satt allt och hon gick ut i rutan, det blir nog bra nästa torsdag :)
Sen vill jag återigen ge en liten stund till Grekland! Detta fantastiska land! Det är verkligen som om Gud har skapat fyra män med sina bara händer och sedan satt ner dom i Grekland för att dansa i ESC 2010!! Jikes..så synd att man inte kan rösta i semi-final 1, annars hade jag banne mig gjort det!! En finalplats hoppas vi på och en placering bland de tio bästa :):):)



Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0