There's no halo round my head no

...

Skulle vilja börja med att göra en efterlysning..NÅN SOM HAR LUST ATT VARA PÅ STAN/KRÄMAREN MED MIG PÅ LÖRDAG?? Skulle betyda sååå mkt för mig..'vad är väl en bal på slottet', har kommit på att det faktiskt passar in på mitt liv i det här sammanhanget..'vad är väl en dag på krämaren med Melodifestivalen' :)) Så ja..nån som kan och vill??

Men nu till andra saker:) Dagen har varit en aning lustig full med prat om Måns!! Ihih. Helt ärligt så tror jag inte att fnittrandet kommer sluta förens denna vecka är förbi;)Så är det..typ
Men men..matten var ju skojsig. Hittade inte matteböckerna hemma så jag tänkte att de nog låg i skåpet. Sen när jag satt på bussen (och njöt av mello låtarna:P) så kom jag på att de inte låg i skåpet utan troligtvis i min gamla väska..hmm. Turis att jag hade Evelina som kunde dela bok och papper med mig:)
Sen var det hål med lite flum och 'Manboy' sång med Martina:D:D (därför blev det den fina rubriken!!)
Spanskan var också lite flum och prat och sånt:)
Engelskan var mest prat med Sofiaom hennes reas och ESC, väldigt trevlig och lite avis blev jag allt på hennes resa..sen fick vi sluta tidigare och jag missade bussen. Hmf. Meeen, Sofia var snäll och visade först sin lägenhet (som var sjukt snygg!!) och sedan körde hon ut mig till Mellringe:) A big thank you!!



Och jag..Higuain var med i någon tidning som skrev om typ de 10 bästa målskyttarna eller nåt:D
Ja, han var självklart en av de 10 och tydligen så är han inte så långt ifrån att vara bästa skytten i La Liga!! Åååhh<3<3<3

Nu blir det American Idol:)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

manboy ujuj haha ;) du är flummig!

men jag kanske kan & vill joina dig :)

2010-03-02 @ 19:18:11
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: emma

Haha, jag vet! Men det är nåt med Örebroluften denna veckan;P

YOU DO?? Åååhhh!!!

2010-03-02 @ 19:26:28
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0