I know how I feel about you now

..but I don't know where it takes us

Dagen har varit blöt! Men det får man väl ta nu när snön försvinner :)
Annars så blev det musikal på morgonen, riktigt bra måste jag säga. I'm a big fan of musikaler! Dom värkar så roliga..om man ändå kunde sjunga, dansa och spela teater!! :(
Sen körde vi på med latin och MERA GREKISKA!! Ihihi, meen det är ju kanske inte världens bästa latin men men, man kan inte få allt man vill här i världen ;) Efter det så blev det äntligen möte med Ilona, och nu är det över!! Måste säga att det inte riktigt blev som jag tänkt mig, men men. Det där ordnar sig nog i längden (y) Nu har jag bara rumänska (sandro..) och grekiska (grekiska killen..) kvar och hur det går med det har jag ingen aning om!! Har iaf mailat både så det är väl bara att hålla tummarna nu..

Vad har jag mer gjort idag?? Jo, tävlat om biljetter till Adams första möte med de svenska fansen!! Åååhhh, vad jag vill gå!! Och det finns typ inga biljetter att köpa så jag måste vinna för att kunna gå..:( oooooom jag skulle vinna (vilket är en på miljonen ca..) så ska jag försöka tjata på min kära syster att hon följer med..tror inte det finns nån annan som gillar honom :)

just nu lagar jag lite mat så den är klar när mamma kommer hem (y) då blir hon glad hoppas jag (eller ja, det var iförsig hon som ringde och sa att jag skulle göra det men men)
Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0