Say what you wanna say

..sky's the limit

Dagen efter och Emmas ångest har försvunnit. Just nu är jag glad för Annas skull och det ska nog gå bra i Oslo :) Varför har mitt humör ändrats så snabbt nu då?? Jo, jag läste lite kommentarer på ESC och det var ju ganska så positivt vill jag lova. Typ alla var eniga om att Sverige är absolut bäst på att ställa till med show och att den svenska finalen nästan är bättre än själva Eurovisionfinalen. Och ah, dom var ganska positiva trots att "This is my life" är en ballad. Det är ändå en ballad som sticker ut lite från de andra balladerna.. (y)

Ska försöka få lite gjort nu eftersom jag ska vara klar med latingrejen imorgon och jag har inte ens börjat. Inte så duktigt av mig kanske.. Sen har jag en massa engelska att göra, men det är inte lika brådskande :)
Imorgon drar ju fotbollen igång igen, efterlängtat som sjutton kan jag lova!! Om det blir nån uppladdning eller inte vet jag inte, kanske kanske inte. Funderar på att försöka få med Agnes till typ Carlings eller HM iaf, för jag behöver verkligen en tröja eller två.. men men, vi får se vad som händer :)

Ikväll blir det mer Melodifestivalen, "Dagen efter" först kl 8 och sedan reprisen från igår kl 9. Sen får vi se om jag går upp och tittar kvart i 4 imorgonbitti. Det brukar ju liksom ändå vara så svårt att sova.. men aja, det får vi se ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: agnes

skönt att jag inte är den enda som inte ens börjat med latinet ;)

2010-03-14 @ 18:28:53
URL: http://fakestar.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0