Don't look back

Take a breath, take it deep
"Calm yourself" he says to me
If you play, you play for keeps
Take the gun, and count to three
I'm sweating now, moving slow
No time to think, my time to go

Idag är det fredag igen om nån hade missat det. Helt ärligt är det oklart om jag missat det eller inte. Huvudet hinner inte riktigt med. Den har inte riktigt gjort det den här veckan. Ta bara när mina två lärare skulle förklara/fråga mig om något och jag stod där som ett frågetecken. Emma är i obalans! Men helt ärligt orkar jag inte bry mig just nu.

Dagen har iaf bestått utav latin och matte. Inte mina bästa lärare precis. Jag menar ämnen (där ser ni att min hjärna är ur funktion). Latin gick typ okej, förutom att det var en människa i kapitlet som pratade som jag vet inte vad! Men men, så är det, Violeta får väl försöka förklara på måndag:) Matten var väl inget särskilt heller. Förstod tillslut vad det var vi gjorde:P
Fick också veta att Ösk spelar ikväll, men det visste jag ju..en helt annan vecka och jag hade suttit på behrn nu, men nu är det som det är. Martina la upp en länk till Svenskafans på sin blogg där det var en intervju med Porokara, gjorde mig lugnare kan jag säga:) lite kul var det också när det stod längst ner att Roni skulle spela på "Behrnabeu";) så jag liksom!! hihi

Fick också veta att det är Hockey på måndag..mot VÄXJÖ!! Hmmm, det tar emot att säga det, men det var ju inte så tokigt med hockey (om man bortser slagsmålet som var mitt framför ögonen på mig!!) och det är ju liksom mot Växjö! Blir till att fundera på saken, och kolla om det är okej för mina kompisar att jag hänger med, och om pengapåsen tillåter;)

Sitter och tittar på Let's Dance nu, och jag gör det inte för att se dansarna! Nix, det är Devin och Eddie jag kollar på;) så gulliga..båda två:P Lite gladare blir man när man ser glada människor (y)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: agnes

det är mer än okej att du följer med :D du BORDE följa med ;)

2010-01-22 @ 22:00:51
URL: http://fakestar.blogg.se/
Postat av: martina

klart du ska med! :D

2010-01-22 @ 22:57:35
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0