Where do you go when your lonely

Uj, söndagskväll..vem kunde tro det??
Ser först på facebook att det brinner på ett ställe, tänker inte mer på det. Åker ner till stallet och märker att det har typ frysitsönder i rören så det sprutar vatten från taket!! Hämtar morfar och efter att flyttat fram och tillbaka på busen + hösilage så stänger vi i alla fall tillslut av pumpen så nu finns det inget vatten alls i stallet. Där var det tur att vi redan under dagen fixat med vatten i hinkar till alla hästarna. Kommer hem, får veta att stället som brann var hos en av min systers gamla klasskompisar och deras hästar hade försvunnit!! Dessutom så behövde dom stallplats när det väl hittat hästarna, vilket vi ju inte kunde erbjuda eftersom rören gått sönder..hmm.
Dessutom så har jag inte läst engelskan som jag sa att jag skulle, som jag lovade mig själv att göra!! Inget PA är gjort heller..blä och fy!!

Men människor..allt är ju inte skit här i världen och min söndagkväll har ju även bjudit på lite bra saker:)
Real vann sin match med mål av Higuain<3 I SNÖN!! fast här var det ju inte helt bra, jag såg inte:( Snö på bernabeu och jag såg inte:'(



Aja, fortsätt med det bra.. fick lite bra låttips av Agnes och Martina, bådas låtar visade sig vara riktigt bra. Men inte tillräkligt för att få bort mig från Ricky Martin;) Men sen får jag en låtlista av Evelina, kan ju säga så här; hittills har jag inte hittat en enda dålig och jag har inte lyssnat på Ricky Martin på ett bra tag, inte heller känner jag nån lust att göra det!! JAG TROR JAG ÄR BOTAD!!! hehe, eller nåt;)

Hmm, känner på mig att det var nåt mer..men aja skit samma
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0