Talk to me, tell me your name

..no one ever looked so fine

Haha, hur kan man bara så där börja gilla Ricky Martin när man aldrig gjort det förrut?? Heel sjukt, men nu har jag iaf gått och blivit besatt av "She bangs" och så är det med det..
Dagens har varit precis som vanligt, bara väldigt kall. Ni vet ju hur jag har en förmåga att bli lite små röd om kinderna och så..idag var för fn ena kinden nästan lila!! Ohh, iiiiiiiilla..

Imorgon är det dags, SKOLA!! Både skojs och hate..hate för man måste gå upp tidigt på morgonen = inte sitta uppe halva natten och lyssna på musik = my life..skojs, för jag har inte träffat människor på jag vet inte hur länge och sista terminen på karro:( let's make it the best ever!!
Men jag känner på mig att den här terminen kommer bli bäst! En månad och sen börjar ju Melodifestivalen (och jag & Mina ska ju till Conventum där någon gång i mars<3), innan det så är det ju nattinnebandyn! Fotbollen börjar samma dag som man kan söka till universitet/högskolan. Och efter det så är det uppladdning inför ESC och mitt i allt ska projektarbetet vara klart:) Och, ah, när sen ESC väl är över så är det helt plötsligt bara 5 dagar kvar till studenten och så var gymnasiet avklarat..

Blev plötsligt lite stressad och bör nog göra lite PA..så ha det så bra som ni kan och så ses vi när vi ses

Well if lady luck gets on my side
We're gonna rock this town alive

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0