Don't stay and look at me

Om ett litet tag..måste bara samla mod först

Bussen var bara cp imorse..först kom den typ 5-10 minuter försent, sen när den väl kom så var den fullsatt och åkte förbi, sen kom det ingen extra buss förrens typ 5 över halv och jag började 5 i. tror ni jag hann in i tid eller?? Nix, men jag tror det gick bra iaf. Film blev det och om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag fattade den helt och fullt. Aja..sen blev det svenska med fika, klasstid och sen The End:)

Gick runt lite på stan med Agnes, Evelina och Jakob sen. Det var ju kul, men helt ärligt så ger jag upp nu. Jag ska inte ens försöka förstå vad mina vänner gör, för det blir bara fel iaf. Men ett litet fint (?) ljus inhandlade jag iaf tills imorgon.
Fick ett mail från CDON också. Det stod att orderbeställning hade kommit så långt så de kunde inte ändra den, konstigt när jag skickade den direkt efter att jag beställt den..blir så arg så det är inte sant!! Jag vill ju ha skivan, men jag hade ju inte köpt bara för att, då hade jag ju väntat ett tag. bajs

Nä, finns väl inte så mkt mer att säga om min dag i sig. Har inte hänt så mkt egentligen. Mina sa att jag skulle vara inloggad på msn för att hon skulle berätta om sin plan för att få mig att gå på balen..Good Luck säger jag bara! Jag är inte normal! Jag har ingen längtan om att gå på Studentbalen! Så är det bara. Men jag sitter väl och lyssnar på vad hon har att säga så får vi väl se:)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0