More than me and you



Tyckte att det vore väldigt roligt att börja dagens inlägg med en liten gullig bild på Ramos:)
Tänkte verkligen skriva en pratbubbla till, men jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle skriva, så jag låter eran fantasi flöda helt och fullt!!

Dagen har varit ganska så nice. Vaknade vid 5 imorse, klockan stod på ringa klockan 6, men jag bestämmde mig för att jag kunde duscha efter skolan så jag fick sova en halv timme extra..ett av de klokaste valen jag gjort kan jag säga;)
Åkte bussen som alltid är propp full till skolan, men guess what!!! Det var kan inte ha varit över 10 pers på den bussen, såååååå sjukt skönt så ujujuj. Kom till skolan typ 40 minuter innan vi började, det funkar ju det med om man känner för det;)
Avslutning sen mad show i aulan, tycker det är lite mysigt att alla program engagerar sig och dessutom är bra!! Och att det faktiskt finns en rektor som man klarar att lyssna på varje år, både i juletid och sommartid! Det är vad jag kallar Karolinska Läroverket!! Oj så jag kommer sakna den skolan sen..man kanske ska ta och bli lärare iaf och se till att få jobba där:)
Sen var det mys med klassen, åh, MYS!! Och inte nog med det så gick familjen till fröken brogrens veranda och käka lunch..blev en julskinksmörgås med den gooooodaste varma chokladen!! Mums x 100

Skulle ha blivir hockey, jag var faktiskt astaggad på hockey!! meeeeeeen, när mamma säger att det kommer bli runt minus 20 grader ute ikväll och att jag kanske borde vara hemma så jag blir frisk innan julafton så tänkte jag om..får bli en annan gång. Och tro mig, det KOMMER bli en annan gång!! Nu har jag juuu en anledning att gå, typ..har ju dissat, meeen jag kan säga att jag lite ser fram emot att odissa;)
Hoppas bara att tjejerna kan förlåta att jag inte följde med idag. Vet att iaf Martina verkade lite sur på mig igår för att jag inte hängde med till Marieberg. Så, Förlåt!!!

Aja, nu ska jag kolla Madagaskar (igen), ha det bra och lev väl:)
Godnatt AlleNalle, hihi

Goodnight and Goodbye


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0