Take me higher

En ny dag. En ny tid. En ny värld.

Sitter här, försöker göra lite Filosofi, lyssnar på världens bästa vinnarlåt genom alla tider!! Så sjukt bra, kan inte stänga av..Aja, men det är väl lite klassiskt Emma liksom;)
Filosofin går bajsbajsbajs..fattar ärligt inte vad jag ska skriva! Har gjort ca 1 A4-sida och tycker det räcker, men sen går man in på facebook och läser att människor har skrivit FEM sidor!! What am I gonna do??
Fy för allt arbete som hör till skolan och som man inte har valt själv!! Blir ju inte bättre av att huvuden känns tungt, halsen krånglar och näsan rinner..mamma kom på den smarta idén att ta en vecka tidigare jullov, känns väldigt lockande faktiskt.

Sen har vi ju valen inför framtiden att tänka på. Måste för fn ta itu med det snart! Jag vill verkligen plugga vidare direkt, men vad?? Ska man spela safe eller chansa och gå på det man vill?? Om det senare, vilket ska man satsa på?? Shit, jag döör..har iaf kommit på att jag nog inte vill lämna Örebro, gamla fina Örebro. Men vad kan man läsa här då, måste nästa gå på safe då. Oj vad det snurrar i huvudet när jag tänker på det.
Kanske ska plastikoperera rösten och söka till Idol istället, det vore ju alltid nåt. Då hade man ju förhoppningsvis en framtid, en ROLIG framtid. Inte tråkig safe framtid. Det är kanske bättre att chansa lite i livet och ta lite risker. I don't know, vi får se vad som händer..

Blir en väldigt lugn Lördagskväll..jag och mamma tänkte titta lite på senaste Harry Potter filmen:)
Ta hand om er..

Du vet att jag alltid finns här om det är nåt, jag lovar att inte gå någonstans..
Goodnight and Goodbye

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by.. 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0