The only true feeling

Vill börja med att ge en stund till Brittany Murphy.. Känns så långt bort att människan är död, hon var ju inte särskilt gammal liksom. Vad var det egentligen som hände?? Hörde bara att hennes mamma hittat henne medvetslös i duschen. Så sjukt hemskt så det är inte sant! R.I.P

Vill också ge en liten stund till Eddie Razaz!! Grattis på födelsedagen, både till dig och din mamma:) Coolt att fylla på samma dag som sin mamma! Haha, aja..grattis!

Har gått runt nu i två dagar och tänkt på segern i lördags. Går inte att släppa! En sån otrolig känsla att titta på grabbarna och när de också bjuder på en sån show, WOW!! Ingenting går upp mot den känslan man får när de går ut på planen. När man ser de spela. När de gör mål. Hur dåligt eller bra man än mår så ändras alltid den känslan när man ser dom (speciellt Higuain!!). Man blir varm i hela kroppen. Man känner ett speciellt lugn samtidigt som man blir nervös över hur det ska gå i matchen. Finns inga ord som kan beskriva! Men om man blev tvungen att använda några ord så skulle jag nog använda två! De enda ord som kommer i närheten att beskriva den här känslan är; kärlek och magi..
Om man känner så när man sitter i soffan hemma, tänk hur man kan känna på plats då!! Där har ni anledningen till att jag så gärna vill till Madrid:) För att känna den där känslan..fast starkare!!
Har funderat på att leta efter posters med grabbarna på för att sätta upp i mitt rum..snacka om att känna sig hemma. Snacka om hur bra man skulle må, att alltid ha tillgång att se dem utan att ens behöva lyfta ett finger!
Om man blandar känslan man får av Real med att lyssna på Black Eyed Peas så har man verkligen hittat hem, Oj va bra dom är!!! Där kan man prata om riktig musik. Det är så musik ska låta!! Det är så livet ska vara!!



Vill bara säga Tack till alla som har röstat på min mix (finns fortfarande tid att rösta mer, så sluta inte:P). Ligger nu på 18:e plats utav typ 550!! Mitt mål är att hamna på en 20:e plats, så nog är jag glad för den placeringen jag är på nu:) Ska bara försöka hålla det här nu och inte gå ner en massa placeringar:) Men Tack iaf..

Ha nu en riktig bra kväll och mys med julgodis och julmust!!:)
Goodnight and Goodbye


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0