Close the door

Nu var det klart..vaccinerad!!
Hihi, så kul det var. Ser först en kille i kön som är jätte lik Gren och efter att jag stirrat lite smått ett tag så upptäcker jag att det ÄR Gren;) Love Love Love, eller ah, han var där med sin flickvän..:(
Sen när vi kommer in på mässan efter x antal timmar så ser jag Svante, sms till Martina!! Sen efter ytterligare x antal minuter så inser jag att våran kö gått mycket mycket snabbare än den andra och upptäcker att jag står precis bredvid Svante (medans Gren fortfarande står bakom mig..).
Sen när jag kommer till ett ledigt bås så sitter Bene där, Haha. Åh shit, jag måste ha varit lite otrevlig för mamma mia vad nervös jag var..aja, to late now:)
Fick också vet att min kära kompis Mina vill förinta alla människor på jorden..hihi, ojojoj, jag och Evelina kunde se hennes horn börja växa fram:P

Gick runt på mässan och kollade universitet och folkhögskolor på förmiddagen, fick med så många kataloger hem så ojojoj. Meeeeen, jag måste säga att jag blev bra sugen på Madrid universitetet:) Men ah, vi får se.

Ska se om man kanske kan läsa på lite i häftet tills den så trevliga dagen imorgon, ching chong;)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0