Dit mina armar inte räcker

Ja då ses vi på lördag...

Ja ni människor ute i den stora vida världen..vad ska jag säga??
vet inte, men jag kan berätta en liten sak..nämligen min dröm, har haft lite svårt att tyda den faktiskt. Låt mig först ge lite bakrunds info; Igår tittade jag på ett avsnitt 7:e himlen där en utav barnen hade det svårt på jobbet. Han hade precis fått sparken när hans chef hittade några papper med hans anteckningar och han fick ett annat jobb, ett jobb som han var bra på och där han fick göra det han ville. Så, nu min dröm:
Jag jobbar på någon slags bröllopsgrej där man kan komma och fika och ordna med allt inför sitt bröllop. Jag trivs inte och min chef inser det. Istället får jag ett jobb på samma ställe där jag får jobba med all musik som ska hållas i, bland annat ska dom ha en typ "nattklubb" som jag får hålla i. Kan säga också att det här är i Spanien och alla pratar spanska.. Jaha, jag ger mig ut på stan för att fråga människor vad dom helst lyssnar på för musik så jag kan fixa något som alla gillar, hela tiden klädd i en sjukt fin bröllopsklänning (?)
Iaf, tillslut träffar jag på HÅRET!!!! I min dröm är vi jätte bra kompisar och han vill gärna hjälpa mig + att han tycker att jag är jäätte fin i min bröllopsklänning.. sen upprepas typ allt igen.
Någon som är bra på att tyda drömmar??
Jag väljer iaf att tyda såhär; I framtiden kommer jag bo i Spanien och jobba med musik, samtidigt som jag kommer gifta mig med Håret;) fast jag vet inte..Indian kom med där på ett litet hörn också men asså, nä jag vet inte.
Hihi, kul kul

Okej om du just orkade läsa det jag skrev så var du väääldigt duktig..:)
Goodnight and Goodbye


Kommentarer
Postat av: martina

jag läste :D

hihi, men jag är inge duktig på att tyda drömmar. :(

2009-11-14 @ 22:03:40
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

men visst var väl min tydning ganska så bra??:P

2009-11-14 @ 22:49:29
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: martina

ja, den låter asnajs ;)

2009-11-14 @ 22:54:45
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0