From the beginning

Eurovision rapport: Tom Dice kommer representera Belgien i Oslo, låt är dock inte vald ännu:)

Seminarium idag, gick över förväntan och jag sa faktiskt lite saker utan att hon behövde säga mitt namn. Duktig flicka;) Religionen sen med redovisningar av folk som varit i kyrkan. suck. Oj vad jag kände att vi var sämst, alla andra hade verkligen fixat en jätte bra redovisning, medans vi stod där framme med pytte lite att säga och hade inte försökt hittat nån fakta eller någonting!! Bajs, men ah, sånt är livet ibland.

Fick veta också att Agnes och Martina ska och titta på New Moon på lördag, och jag som sa till mamma att jag hade ganska mycket pengar över och att jag kunde gå med dom på bio eftersom dom absolut inte skulle gå innan den sista (då jag får mer pengar..). suck. men ah, har kommit på att pengarna inte är ett större problem, istället får jag det lite knepigt med att ta mig hem, lät inte på mamma som om hon hade nån lust att komma och hämta mig.. Good Luck Emma med livet!!
Vet inte hur det blir imorgon heller, åka hem vid 11 eller stanna kvar och gå på klasstiden?? Ah det är den stora frågan i livet..det lutar nog åt att vara kvar, då kan jag ju hålla agnes sällskap efter latin lektionen medans hon väntar på Martina:) We will see..

Nu vill det till att plugga Latin som bara den, ett MVG skulle ju sitta riktigt fin kan jag säga. Meeen vi får se hur det blir med det. Borde göra lite PA också, men det borde väl räknas lite att vi ska laga ett av recepten på söndag?? Jo det tycker iaf jag och det är för det mesta den viktigaste åsikten;)

Jag borde inte känna som jag gör, jag vet att det är fel
Har jag verkligen rätten att fortsätta leva trots det?

Mamma är på väg att åka snart. Gull blire med hundar och katter (not)
Personligen kan jag inte sluta tänka på skolan i Madrid!! Mamma sa att jag får söka en massa stipendier och om jag har tur så kanske jag kommer upp i den summa som jag behöver. I want, I want, I want!!
4½ år håller utbildningen på och det lät så himlans bra. Jag tror man kunde välja att fördjupa sig i två språk utöver spanska och engelska. Sen stod det nåt om att åka på praktik i 6 veckor till LA!! Mitt hjärta bankar..

Nu blev det ett väldigt rörigt inlägg, hoppas nån fattade och orkade läsa:)
Don't worry, be happy

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0