I've got a confession

"Leende guldbruna ögon..."
Varför förföljer den låten mig?? Självklart sjöng Team Ola den i körslaget (och ojojoj, min mamma äääälskar verkligen Ola!!) och ah, självklart börjar jag tänka på honom, jag kanske inte vill tänka på honom.. Så ah, tack Agnes!!

Tidigare idag var jag duktig och skrev klart spanskan..blev kanske lite mycket preteritum och lite lite imperfekt. men aja, det går nog bra:) Började på svenskan också, men helt ärligt så fattar jag inte. Hur sjutton ska man få in sitt ämne i det hela?? Är jag helt tom i skallen eller är det nån mer som har så här stora problem??
Engelskan måste bli klar också..har haft hundra år på mig att göra den, men jag är så otaggad på engelska så det är helt sjukt. Längtar så tills den är över, fast då är ju allt över och..ah nä låt oss inte tänka så långt fram i tiden.

Eddie igår..vet inte vad jag ska säga, kändes som han hade gett upp och det gjorde att jag blev på världens sämsta humör. Men sen hängde han ju inte ens löst, så det var ju good. Nästa vecka sjunger han duett med Reza och om jag får som jag vill så blire "If only you". men vi får se, "Someone new" är ju för bra också, men den kan nog Mariette och Calle få;)

Just cause I can't go on
Just cause I die when you're gone
And just cause I think of you in bed
Don't let it go to your head
If I looked in to your eyes
One too, too many times
& memorized every word you said
Don't let it go to your head

Real spelar just nu och den bästaste och gulligaste människan i världen gjorde just mål<3
Har kommit på att han (alltså Higuain om nån nu inte förstod det..) för det mesta har sina händer på de som står vid sin sidas knän när det tar lagbild inför matcher..vet inte varför men gull är han;)

Don't get any big ideas
Goodnight and Goodbye


Kommentarer
Postat av: martina

du är inte den enda som har problem.. :P

2009-11-08 @ 11:14:47
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0