Little Time on the other side

Inget nytt på¨västfronten. Samma sak går runt i huvudet på mig heeela tiden, samma människa, samma saker, ingenting nytt!!
Hade en liiiten trevlig dröm inatt, Higuain var med i den;) Men ah, jag fattade inte riktigt allt som hände men men:)
På tal om Higuain så spelar Spanien mot Argentina imorgon. Ramos mot Higuain<3 behöver iaf inte sitta och vara nervös en hel match eftersom jag hejar på båda lagen, världens två bästa landslag (fast ah, hade inte Higuain ingått i Argentinas lag så hade det varit helt och hållet Spanien som gällt:P)

Hände inget speciellt i skolan idag, på matten trodde jag att jag gjort fel eftersom det var så enkelt men det visade sig att det var så där lätt..aja, på religionen hände verkligen ingenting, Hasse berättade några historier och sen fick vi jobba själva. Vårat arbete gick ut på att vi skulle lära varandra vägen till kyrkan på söndag typ. Goood

Ikväll blir Eddie, rösta rösta röösta!! Curley Sue ska han fösöka sig på. Tänkte först att han åter igen tagit vatten överhuvudet och enligt hans blogg så är jag inte ensam över att tycka så. Meeen han lovar att han kommer göra den GRYM!!! man kan ju hoppas att han håller vad han lovar:)

Nu får ni gå och göra vad ni vill, ha det bra:)
Goodnight and Goodbye


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0