I know that we are young

...but I just can't be with you like this anymore

Då var svenskan avklarad!! Iaf redovisningen om Mello (y) blev ju inte precis jätte lyckat och om jag fick chansen att göra om det skulle jag göra det bums!! Men men, man ska inte haka upp sig på sådana saker ;)
Dagen började iaf med lite finputsning av PowerPointen till just svenskan, innan morfar hämtade mig. Sen åkte ha och jag till sjukhuset där vi skulle vänta på mormor och medans vi väntade så gick vi in på cafét och dog oss varsin smörgås. Haha, näs vi satt där så kom det en tiggare som ville att morfar skulle bidra så han kunde åka till Västerås, medans min morfar satt där och hörde inte vad han sa..ehm, liiite invecklat bidde det. men iaf, tillslut kom mormor och tog sig en smörgås hon med och sen kunde jag åka till skolan och ha min redovisning. (y)

Har försökt göra lite PA, men jag tror jag kört fast. JAG ORKAR INTE!! Hmm..får väl bara bita ihop och kämpa på. Evelinas kompis skickade mig iaf fraserna jag behövde så då var det löst! Lite skönt att bli av med det måste jag säga.. :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0