I was so wrong for so long

...I know I should've treated you better

Ja, som alla säkert vet vid det här laget och som ingen Barca-fan har låtit mig glöma så förlorade Real i lördags. 2-0 blev det, vilket enligt mig och de flesta Real-fans tyckte var ett felaktigt resultat. Jag kommer nog aldrig glömma Raúls blick när domarn blåste att hans mål var ogiltigt! Kommer aldrig glömma eftersom jag inte fattar varför han gjorde det, och kommentatorerna fattade nog inte riktigt heller. Jag kommer aldrig glömma eftersom det är troligt att det var kungens sista match. 
En sak lyckades muntra upp mig lite. En intervju med Ramos där han säger att de ska kämpa till döden för att vinna ligan! Jag hoppas de inte kämpar tills de dör, för då kommer jag lägga mig ner i sängen och gråta och aldrig mer resa mig därifrån. Meeen, det kommer nog inte hända! Det räcker med att de kämpar så bra dom kan. (Jag kommer alltid älska dom, vad som än händer...)

Försöker göra lite PA och en sak är ju iaf positiv..fraserna är typ klara! wihooo :) nu har jag bara allt annat kvar, men med plugg nonstop from now on så ska jag nog hinna med det och plugg inför torsdagens latinprov. Har haft ont i halsen hela dagen och huvudet är ju inte på topp..hoppas verkligen jag inte håller på och blir sjuk!! Är nog bara stressen. hoppas jag. verkligen.

Dagen annars? Ja..lite engelska, lite spanska, lite värmeterapi med glass och lite latin. Ganska soft. På spanskan satt vi och kollade Google Maps över Madrid (uj vad coolt det är att man kan göra så det känns som om man går på gatan!!) och evelina blev så avundsjuk så jag tror minsann hon bestämde sig för att komma och hälsa på oss några dagar i sommar (y) 
Latinet var lite mysigt också med sagostund. eller ah, först var det en massa prat om balen och Violeta prata om nån sminkös som kommit till hennes klass förra året och några nappade på det i våran lilla grupp med (y) 

Måste maila Violeta och Kerstin nu. Violeta om tyska fraser som inte är översatta än och Kerstin om Universitetstudierna eftersom det står att jag inte är behörig! Så konstigt..

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0