Somehow I can't believe

..that something's gonna happend

Är hemma nu efter lite skola och mat har jag fått i mig (y) kunde banne mig inte bli bättre ;)
Dagen började med Kör som var lite skoj, hihi. Eller ah, det var nog bara jag och Mina som tyckte det var roligt..när vi sjöng sista sången. But I won't tell you more about that :P Men duktiga kan jag säga att vi va iaf, för vi bestämde att vi ska prata Madrid imorgon när hon slutar (y) så när jag slutar (jag slutar typ tjugo i tre och hon slutar halv fem!!) drar jag till bibblan och pluggar PA! Nu taggas det kan jag lova!
Svenska sen med info om hur man anmäler sig till Universitet/Högskola och en massa om jobb och blablabla..eftersom jag är helt inställd på att börja plugga så stängde jag av lite när hon börja prata om alternativen. Dock blev mina val lite svårare efter den lektionen! Kerstin börja prata om nån yrkeshögskola där man fick åka och praktisera i Barcelona!! Hello... Sen blev det ju inte bättre av att Madridmänniskan hördt av sig när jag kom hem och skickat med vilka kurser man kan läsa på engelska, OCH DÄR FANNS MIN DRÖMKURS!! Pengar någon?? Kan ju knappast dra mig ur i sommar nu när Mina är på..hmmmmmm
Klasstiden sen var ju..mysig?? Lite prat om att det bara är 6 veckor kvar för oss innan betygen ska vara klara och sen självklart om studenten. Ja, och tydligen så bestämde vi att vi ska på dansföreställning den 21 april..blev väldigt förvånad när alla var taggade att gå. Brukar klassen vara det?? Nä, nåt var på sniskan där I think!

Haha, när jag kom av bussen stod morfar och väntade med bilen och...vad fn hade han druckit?? Han var helt hyper och satt och sjöng och skratta och jag vet inte vad! (okej, han brukar vara så..men nu hade han lagt i en växel till!!) Aja, rolig är han ;)

Lägger in en video på när Adam var här.. :(  jag vill också träffa honom. (lägg märke till att Eddie är med :P)




Nu ska jag fixa lite PA och kanske försöka leta fram lite Latinböcker eftersom vi ska ha sagostund på måndag och prov på torsdag..

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0