I'll be your cure

...just tell me where to start

Första skoladagen avklarad med betyget godkänt. Väldigt mycket information om kursen MKV och lite om Filmprogrammet. Efter all viktig info tillsammans med alla som läser medie- och kommunikationsvetenskap så kom Mina och hämtade mig och vi körde in till stan och tog en lunch med god mat och mycket prat. Nästan all prat handlade om Spanien och efter ett tag började känslorna svälla en del, speciellt när det blev prat om vissa lärare, jisses vad jag vill tillbaka!! <3
Mina berättade också att Barbro ville att vi skulle prata i flera grupper, inte bara en!! Jikes! Vi som hade tänkt att ta en klass, men icke sa nicke.. men det är väl bara att bita ihop och göra ;)

Imorgon blir det ytterligare en heldag, kvart över tio till fyra..får hålla ut den första veckan och hoppas det blir lättare sen :)

En liten nyhet som förtjänar ett stort utropstecken! Svante Stockselius lämnar Eurovision!! Hur sjutton ska vi klara oss nu?? Och kunde han inte vänta några år så jag kunde ta hans jobb sen? Världens bästa latingrupp gav ju det som förslag, var det ingen som lyssnade då eller? höhö, aja jag får försöka överleva ändå ;)



just det..det var en sak till. Real spelade lika i sin match igår :( men det är bara att ta nya tag och gå på igen, iår ska vi ta katalanerna!! 

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0