Maybe I should drop it

Innan jag börja berätta om något annat så har jag bara en sak att säga; Jag Ska Tatuera Mig!! :D Har gått och funderat på det nu juuuu och så skrev jag på Andreas blogg att jag funderat på att tatura in en rad från en av Dandy låtarna och han svarade (vilket är första gången han gjort till mig!!) att jag skulle köra på! Att det vore en ära :) Jag är så jäkla rädd, men fatta vad skojs!! Ska bara fundera på var jag ska göra det. Vill ha på armen, men då kommer jag skrika och gråta som bara den! haha, aja, några förslag? :)

Måste bara berätta att anledningen till att jag inte bloggat ens kalendern över helge är för att det har varit mega mycket att göra! Julen närmar sig ju helt klart med stormsteg och mormor ville ha lite städat så det var bara att på med bästa städhumör och gå ner dit. Sen är det ju sju kilometer snö ute och bor man på landet betyder det ut och göra något åt saken. Mitt rum har också blivit städat och granen har nu hittat in. Mamma beskrev den som världens fulaste gran och den kan med all sannolikhet vara med i den tävlingen! Haha, men jag tycker den börjar bli lite gullig, så det funkar nog :) 
Sen fick morfar åka in en stund till sjukhuset i ambulans. Blev lite orolig när mormor berättade efteråt att han nästan svimmat av hjärtklappningen :( men men, han fick komma hem igen med bara lite starkare mediciner så jag hoppas han är okej. Vore ju inte jätte kul att spendera julen på sjukhuset, och det vore defenitivt inte kul om han mår dåligt... :( 



Granen...



...och min super fina blå/glittriga blomma <3

Nu är det på hög tid att fortsätta pluggandet inför omtentan på onsdag. Är fortfarande skitsur över att jag fick den där omtentan och tycker allt att de kunde skriva varför.. Men det är bara att bita ihop och gå dir och skriva ;) OCH bara för att jag vill göra ett långt inlägg med många bilder så slänger jag in en eller två på min nya favorit. Lånade filmen av Ia som visade sig vara en miniserie. Sååååå bra, och jag börjar banne mig bli lite lost i Austen själv. Lite små kär i Darcy hinner man också med ;) Varför kan inte alla vara lite som honom? Måste leta efter Stolthet och Fördom och kolla igenom den, ibland blir man lite undrande när hon vet exakt vilka människorna är och man själv sitter och undrar vad som händer i den riktiga.. :)





Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0