I never win first place

..but I DO support the team

Kollade runt lite på svenskafans inför matchen ikväll och ja, vad ska man säga? Killen som skriver har helt fattat galoppen;

"..det som imponerar mest är inte att man vinner utan hur man vinner. De gamla takterna är tillbaks då Real Madrid spelar ut sina motståndare och vinner vackert. Och det är stjärnorna som lyser mest och bäst. Cristiano Ronaldo (som varit med och slått ut Lyon tidigare - men MaU 08) har varit outstanding sen han kom till klubben och gör mål på mål mest hela tiden. I senaste matchen blev det två efter två vackra assist av Ricardo Kaká (som varit med och slått ut Lyon tidigare - med Milan 06) som äntligen acklimerat sig till laget och börjat uppnå sin fulla potential. Lägg därpå till att dessa herrar endast spelar andrafiolen i anfallet då den nya kungen i Madrid Gonzalo Higuaínargentinaren som nyligen är tillbaka från skada och som comebackade med att göra vad han gör bäst - mål!"

Yes, inget gör en lyckligare än några bra ord om världens bästa <3 Hoppas Hoppas Hoppas att jag får se matchen ikväll!! Dom spelar ju också mot Sveriges bästa spelare - Kim Källström. Aja, vi får se:)

Ska försöka se var min katt är eftersom hon har gått och blivit sjuk:( Mamma prata om att vi kanske skulle få ta bort henne..:'( I hope not!!

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer
Postat av: agnes

ajdå :( klappa kissen lite från mig också!

2010-02-16 @ 18:48:15
URL: http://fakestar.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0