I want my baby back

..it's so cold

Yes, då var det skola imorgon igen då. Planerade en nice sovmorgon och sen lite fika/lunch innan latin med familjen på vårat lilla mysiga ställe, men sen går man dum som man är in på facebook och ser att det är Markurells som gäller. Skriver till Evelina och hoppas hoppas att hon ska säga; "Nej lilla Emma, det är inte imorgon" men istället blir det ett svar med att vi börjar 8.30:(((((( Emma's sad.

Men ah, helt ärligt ska det bli lite skönt att komma in till stan (y) Funderade på om jag skulle ta och gå och kolla den där väskan imorgon också. Men jag vet inte, det är en massa saker som ska göras här hemma och jag hatar att lämna allt till mamma när jag vet hur ont hon får. Aja, vi får se..hon säger att jag ska köpa väskan, men jag vet ju inte om hon bara säger så eller om hon menar det. Hmm

Hahah, fick ett litet meddelande på msn från en av dom där portugiserna med frågan om vart jag var ifrån. När jag svarade "I'm from Sweden" blev svaret tillbaka "Great!"....???? Jaha, varför va det så bra?? Jag fattar nada om jag ska vara ärlig;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0