This is my life my friend

..and I can't be no one else

"Higuain 5
Två mål, ständigt i rörelse och dessutom en assist till Kakás 3-1. Pipita är en av världens bästa anfallare just nu. Nu måste han bara visa det i de riktigt stora matcherna också så är han snart en kandidat till de stora priserna"

Ja..vad ska jag säga?? Kan jag vara på dåligt humör när jag läser sånt?? Nope.
Såå, nu kommer allt det som jag ville säga förut;)

Kan börja med att nämna att jag pratade lite med mormor och på skämt frågade om hon hade typ 60.000 över att skänka till mig. Vad svarade hon?? Att jag skulle ta reda på mer info om det jag ville göra, när jag måste anmäla mig och sånt och sedan komma tillbaka så skulle vi se på saken!! Älskar jag min mormor över allt annat just nu eller vad liksom?? Jupps, så nu blire att räkna på vad det kan kosta att dra till Madrid och vad det kostar att åka till New York (även om min mamma inte tycker det för hon har fått för sig att det bara bor lönnmördare där:P) Åååhh, soo happy:))

Sen igår så fick jag en liten glad överaskining!! Människan som satt bredvid Anna Bergendahl i Grrenroom var Kristian!! Och nu undrar ni säker 'Vem fn är Kristian?' Joo, han var med på Sonja Aldén konserten och sjöng. Han är typ skit bra och är världens snällaste:))

Det sista jag tänkte nämna är min dröm inatt, en dröm man bara inte vill vakna ifrån!!
Den handlade om Måns<3 Jag var på nån konsert med honom och han kände igen mig från i sommras. Ja, så han gick ut i publiken och gick till mig och...gulle:))

Höhö, så låter det och jag hoppas det fortsätter låta så;) Imorgon har mamma lovat att åka iväg och köpa Mello innan hon kommer hem eftersom hon inte ville åka in idag..STORT tack:)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0