When dreams comes true

..that's when magic happends

Det är en sak som jag känner att jag måste dela med mig av..
Igår ringde min morfar på kvällen och sa att min mormor inte mådde så bra, mamma åkte ner dit men efter att de pratat med nån sjuksyster eller nåt så kom de fram till att de skulle vänta för det var inte så farligt (men lite orolig blev man allt..). Sen idag så bestämde de sig iaf att åka in till vårdcentralen, vilket man ju ändå inte blir super gald över..
Sen får jag trängas med en stor klumphund på soffan när jag äter, och dessutom ska denna klumphund ha sin nos i mitt hår..INTE okej!! I'm not happy:(
Sen är det lite saker här och där som jag inte orkar ta upp, men det är iaf sånt som inte gör mig jätte glad precis..

MEN, sen går jag in på reals hemsida som jag alltid gör när jag är lite nere..och det funkar verkligen varje gång!! Nu fanns det ett klipp med the one and only (Higuain) där han först pratar lite om senaste matchen och sånt, men sen kommer det..; han säger typ att han inte kan tänka sig en karriär utanför Real och ser en framtid i detta lag:)))) I do hope so!!!! Såå mkt kärlek <3<3<3



Och ja..när jag sen hittar en bild som ser ut som den ovan (Ramos, Higuain, Garay) så blir man ju inte jätte ledsen heller;)

NU måååste jag verkligen gå ner och jobba så jag kanske kan skicka efter en Realtröja, de är ju på rea och allt nu, me like:))

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

hoppas din mormor blir bättre!

2010-02-24 @ 18:28:26
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: HEVE DOSKI - BLATTEBRUDEN !!

sv: hahahahaha :p

2010-02-24 @ 20:53:53
URL: http://hevedoski.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0