For every way that you stole my heart

...there's something 'bout your love that tells me I need you
Nu har jag typ bestämt mig! Örebro blir inte av med mig :D Om jag inte kommer in (och chansen är väl liksom inte så jätte stor..) på andra intagningen till mitt program så söker jag igen nästa år och försöker hitta nåt annat att göra medans jag väntar på att ett år ska gå. Sen har jag lite andra planer och så, men dom ska vi kanske inte prata så högt om ;)
Jag och Ia hälsade på Busen idag och jag insåg att jag saknat honom sjuuukt mycket. Till min lättnad så kommer han hem nästa vecka <3 PUSS!!
Sen har jag kommit på att jag Ä L S K A R Ryan Tedder (surprise, surprise) OCH Jonas Brothers :D I Madrid köpte jag säsong 1 och 2 av JONAS och jag kan för sjutton inte sluta titta!! Dom är ju så sjukt super söta ju! Kevin är bara så <3 och i hemlighet tror jag att jag börjar falla lite för Nick :) suck. puss. nåt. Det gör det lättare också att komma över att alla skaffar flickvän av mina "riktiga" killar, som K och Barcelona. Bajs på dom och puss på kändiskillarna som är sötast anyway! ;)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

och så säger du inte att du köpte dom!!! :O :D jag vill låna dom nån dag :D

2010-07-25 @ 14:40:55
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: emma

Jag visste väl att det var nåt jag glömde berätta!! haha, jupps du får låna dom nästa gång vi ses...om jag kan slita mig från dom ;P

2010-07-25 @ 23:11:25
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: martina

haha ja det måste du göra :D eller så kan vi ju se på dom tillsammans :D

2010-07-25 @ 23:29:18
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: emma

det tycker jag låter som en finfin idé :D ..men du, det finns ju ingen svensk text på dom, men det kanske funkar ändå? :))

2010-07-27 @ 22:37:55
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: martina

vi får hitta nån dag som passar! :) vi får väl snacka mer på msn... ;) och jarå, det går jättebra.. jag har klarat mig utan svensk text när jag har kollat på youtube så.. ;D

2010-07-27 @ 23:57:20
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0