Shine a light and send it on

...

Varför ska man behöva välja? Varför kan man inte ha allting om det gör en lycklig?

Dagen har spenderats inne i Örebro. 5 DVD:er, 1 spargris och 1 klocka blev inhandlade. DVD:erna var väl kanske lite överdrivet, men jag är beroende av filmer just nu så det gick inte att inte köpa!! Spargrisen hade jag faktiskt planerat så jag kan spara och åka tillbaka till Madrid och klockan blev en present från studenten :) 

Kollade runt lite för att få in lite information i hjärnan som jag inte har orkat tänkt på sen jag kom hem (ja, jag vet att jag har varit hemma en hel vecka och gjort typ ingenting!) och fick veta att Lena som vann Eurovision 2010 även ska representera Tyskland i Eurovision 2011!! Snälla, det är väl ändå att ta i? Såååå bra var hon väl inte..att tävla två år i rad är att ta i tycker jag allt. Visst att man som typ Carola är med och tävlar för sitt land två gånger, men om man har vunnit ett år så kommer man ju inte tillbaka och tävlar året efter också! Man får ju vara med det året iaf och göra den efterlängtade första akten i finalen. Hur sjutton gubbar gör dom den om Lena är med och tävlar? Hon kan ju knappast både vara med och tävla och göra första akten. Det har ju fungerat förut att artister vinner och kommer tillbaka året efter för att försvara sin titel, men då har man inte haft det här problemet eftersom det första akten har kommit på senare åren. För mig är just första akten bland det som är mest spännande, vad ska dom hitta på att göra med låten? Men men, som sagt så blir det intressant att se vad de hittar på. En kör kanske? Som sjunger Satallite..vi får vänta och se ;)

Sen kolla jag runt lite på Reals hemsida och hittade en liten intervju med Ramos som såg ljust på framtiden och trodde på Real den här säsongen. Den nya tränaren är tydligen bra och de nya spelarna är typ exakt vad de behöver (y) Ser bra ut med andra ord :)

Goodnight and Goodbye

 

 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0