You should've come home

...than you might still have me

Dagarna kommer och dagarna går. Känns som om tiden bara går för att den måste och igentligen bara vill stå stilla. Det där är så konstigt, när jag var i Madrid så gick allting så fort och nu känns varje sekund som en timme typ... Heeeelt sjukt!
Aja, spenderade iprincip hela dagen igår och hela dagen idag till att fundera på framtiden. Har varit inne och kollat de kurser man kan välja på att läsa i mitt program i Luleå och det lockar mer och mer kan jag säga. Funderar på att strycka Örebro helt och tacka nej till min reservplats. Det ringde till och med en kille från Luleå som undrade om jag hade några frågor om studerandet i Luleå och lite sådana saker, skit gullig var han :) 
Men sen slår tanken ner i mig att det är till Luleå jag ska!! Längst upp i norr typ! Det är inte direkt att jag kan sätta mig på bussen och komma hem på några timmar, här snackar vi flygresa eller tåg i 24 timmar..jikes. Jag kommer alltså sitta fast i en pytte lägenhet långt bort från både familj och vänner på ett program som verkar intressant, men vad fn gör jag om jag upptäcker att jag suger på allt som har med programmet att göra?? Typ som musik.. På det sättet är det ju sjukt mycket skönare att komma in i Örebro där man typ bara får titta på film hela dagarna. hmmm, tänkandet går vidare..

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0