It's snowing outside

I fortsättningen ska jag klaga som sjutton här på bloggen (jag vet vad ni tänker; "har hon inte redan gjort det eller", men nixpix, nu blire värre) för allt blev lite bättre efter gårdagens inlägg :) Låt mig förklara;

Skolan idag var lite bättre än jag igår kände att den skulle vara. På introduktionen till den här delkursen såg det ut att bli rätt okej och föreläsaren vi hade sen och även kommer ha några fler gånger var ganska bra och rolig. Med andra ord ska jag nog klara av det här också. Sen har jag nu börjat plugga lite inför tentan och det känns som att jag kanske ska kunna klara det också. Om jag klarar den på fredag så är det ju klart sen liksom och jag behöver inte oroa mig längre :)
Sen när jag kom in i bilen så satt till min lilla förvåning morfar där och han påpekade direkt att Spanien förlorade mot Portugal förra veckan med 0-4. Trots piken han kom med där mot mitt älskade Spanien så spred sig helt klart en glädje i hela kroppen. Att han får komma hem och dessutom verkar vara som vanligt måste ju betyda att han mår bättre, iaf för nu och kanske kan hålla sig över jul. Blev väldigt orolig där ett tag och det var tur att Andreas Carlsson var på Marieberg i lördags så jag fick annat att tänka på när ambulansen kom. Men som sagt, allt är förhoppningsvis bra nu för ett tag :)

När jag kom hem sen såg jag ett mail från Emma på Lösnummer mailen och fick feedback på artikeln om Svenska Kammarorkestern. Det var inte överdrivet mycket som behövde ordnas till tycker jag och hon skrev att jag utvecklats massor i språket sen jag började på Lösnummer och att jag ska vara stolt över det, och det är jag! Så skönt att få höra det kan jag säga efter att jag tycker att jag skriver som en apa! Glad blev jag :)

Och idag är ju de två första deltävlingarna klara till Melodifestivalen och finns ute. Självklart behöver ni inte leta runt för att hitta dom, jag kommer lägga ut dom här lite senare idag, måste dock plugga lite mer först. Men som sagt, de kommer snart ;)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0