Just gonna stand there and watch me cry

Blunda ett ögonblick och öppna inte förrens du läst klart inlägget. Eller ännu bättre, läs det inte överhuvudtaget...det är endast skrivet för att jag ska få ur lite av det som ligger inne och trycket och är inte menat att alla ska läsa och må dåligt över..

Nu lägger jag seriöst snart ner. Jag fattar ju ingenting och helt ärligt, hur svårt kan det vara? Omtentan idag gick piss och jag kommer få göra om den igen om det ens går. Annars blir jag väl utkastad från programmet och blir skyldig csn en massa pengar. Sen när jag väl hittar en utbildning som är tillräckligt lätt för mig att förstå så kommer csn neka mig pengar för att jag sabbade allt den här gången. Kanske är lika bra att kasta alla drömmar i papperskorgen och lägga sig på en barkbänk direkt. Kommer ju sluta där ändå. Vissa drömmar ska bara inte gå i uppfyllelse...
Sämsta kompisen är jag också. Lovade Mina att följa med på SKRIKA idag och vart är jag nu? Jo, hemma för jag mår så jäkla pissigt för den där jäkla tentan. Det är ju liksom inte Minas fel! Inte heller är det hennes fel att vägen är så dålig att det inte är världens roligaste att ta sig in till stan. Men vem får lida? Jo, Mina. Hoppas bara hon kan förlåta att jag är så jobbig ibland. FÖRLÅT!

Nu har jag klagat klart så nu kan ni öppna ögonen igen...
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0