This aching heart ain't broken yet



ÄR SÅ SJUUUUKT TAGGAD!!!

Pustar ut och säger tacktacktack. Under hela första halvan av föreläsningen idag satt jag och var super nervös för grupperna som vi skulle bilda eftersom jag inte känner en kotte i den stora gruppen som jag är i. Skulle varit så mycket lättare om jag bara kunde slå följe med Katrina. Men, när rasten kom såg jag några som jag kände igen från min grupp och dessutom går film som jag lyckades slå ihop mig med. Dom verkade riktigt trevliga och det kommer nog bli riktigt bra :)
Efter föreläsningen blev jag hämtad av Mina och vi åt lite lunch ihop, pratade forboll (surprise surprise) och om morgondagen. Efter en stund på stan körde Mina ut mig igen till Universitetet och möte på tidningen väntade. Lite info för oss nya skribenter bidde det. Fick låna en diktafon också så jag slipper oroa mig för det till intervjun på onsdag :)

Imorgon blir det bäst! Adam i Stockholm :D:D:D Tdligen har jag missat en massa så jag sitter nu och försöker ta igen lite. Ett fan har tydligen gjort en bok till Adam från oss svenska fans och man kunde vara med i den om man ville. Lite sent för mig att gå med i det nu, så sämst att man inte fick veta sånt tidigare liksom! Nu är jag i full fart med att försöka luska ut om han kommer signera nåt eller så. Ska bli såååååååå kuuuuuuuul :D:D:D
Får se om jag och Mina bestämmer oss för att köa länge och få bättre platser eller gå runt mer på stan och få lite sämre platser. We'll see :)

Innan jag avslutar ska jag bara informera om att Elisabeth Andreassen kommer vara med i Melodifestivalen med låten "Vaken i en dröm". Ikväll klockan 9 är det webbjoker final på tv också så vi får veta vilka två som går vidare då med :) Bra kväll med andra ord :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

åh, är det imorn ni ska på konserten? :) ha så kuuuuuul!

2010-11-08 @ 21:54:06
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

jupps it is och jag är sååååå taggad med målade naglar och ALLT! ;D

tackis, det ska jag :)

2010-11-08 @ 22:04:22
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0