On the first page of our story

Okej, nu gör jag så här att jag börjar med bra och positiva saker och så tar vi mitt klagande i slutet. Och ja, det är en del klagande en dag som denna vilket jag tror att de flesta förstår.

Bra saker alltså. Gårdagen började med en film i skolan, "Radio Days". Skum, men lite små rolig film. Efter det var det en föreläsning som både jag och Katrina halvt somnade till och sen ett stycke fotografering samt ett Lösnummer möte. Bilden blev helt okej för en gångs skull, men sen är ju Emma en sjukt bra fotograf om jag får säga det själv och eftersom det här är min blogg så får jag ju det ;) Trevligt att först fotograf-Emma gillade artikeln om Kirsten och sen att mammas jobbarkompis som är journalist också gillade den. Smilgroparna upp ;) Kvällen sen var (trots allt) super! Tanken var att jag, Mina, Karro och Ullis skulle till O'Learys och kolla på El Clasico och bara älska Real. Riktigt så blev det inte. Alla nämnda var där, men Martina joinade också vilket bara var väldigt trevligt! Kul att träffa tjejen igen, var typ evigheter sen sist och det lyste upp det som senare blev lite sämre (mer om det i klagodelen :P). Sen visade det sig ju att Karro och Ullis hejae på Barcelona! Haha, aja det funkade ju iaf ;)

Idag blev listan till Melodifestivalen klar! Några av de nya namnen (speciellt ett) får mig lite att tappa hakan och le STORT. Vem hade väl trott att vi någonsin skulle få se RedOne i Melodifestivalen! Sen är ju Saade tillbaka igen efter att han sa att det inte skulle bli något mer Melodifestivalen för honom. Haha, här ändrar man sig snabbt ;) Sebastian Karlsson, Linda Sundblad och Linda Pritchard är några nya namn också. Eftersom inte alla låtar är klara och det har blivit en dikvalicering och det är lite luddigt kring det så skriver jag inte upp låtarna och alla artister, ni får vänta om ni inte redan har koll på dem ;)
Körlektionen idag gick riktigt bra också. Nu har tydligen en av mina lärare (haha, jag har så många så jag vet inte vem som är min riktiga lärare:P) planerat och bokat teori och uppkörning. Så, om jag klarar allt på första gången (vilket jag har lite svårt att tro...) så har jag körkortet den 27 januari :) Det är väldigt trevlans!

Men nu, kära vänner, kommer klagandet. Och det är mycket!
Det första och största jag vill ta upp är självklart El Clasico. Jag H A T A R att förlora mot Barcelona. Jag H A T A R att höra Barcelona fans skrika högt och sjunga när de slår Real. Och, jag H A T A R att gå in på McDonalds när det sitter Bacelona fans som känner igen mig och Mina från O'Learys och pekar mot oss och fnissar. Yes, men trots allt det här så mådde jag okej igår när jag la huvudet på kudden. Antar att jag har börjat bli van att inte vinna mot Barca. Sen kom det. Dagen efter. Tidningarna skriver både ett och annat ord och ilskan bubblar inom mig och jag vill bara skrika på allt och alla. Varför klagar dom bara på Real? Visst, dom spelade inte så sjukt bra igår, men att skylla alla bråk på Madrid tycker jag är fel. Lite Barcelonas fel var det allt också. Och sen tonen skribenterna har när de skriver. Som att de hånar Real (jag vet att det troligtvis bara är i mitt huvud, men ändå..). Det känns verkligen så och det gör mig arg. Börjar fundera på om det är fel av mig att kolla på Reals matcher. När jag har tittat på El Clasico så har Madrid aldrig vunnit och nu på den senaste veckan när jag äntligen fått se mina killar så har Ramos blivit utvisad i båda matcherna och Higuain varit skadad eller suttit på bänken. Bläääää, liksom. Tur att killarna finns där sen och kan plocka bort mina dåliga tankar genom att säga att det bara är i början av säsongen och det blir bättre. Sötisar. och jag saknar Higuain..några minuter är allt jag ber om :(

Mer klagan? Oh yes! Fortfarande på journalister. Varför skriver alla att Melodifestivalen kommer bli dålig när artist efter artist som är riktigt bra avslöjas. Dessutom är det riktigt bra låtskrivare. Hur fn kan man då säga att det blir dåligt? Vad ger dom rätten att analysera och tro att det blir dåligt? Okej, det där var en dålig fråga. Dom jobbar på tidningen och det är deras jobb, men ändå. Jag blir ledsen och arg. Det är som att folk ger upp och inte vill ge det en chans. Det finns ju liksom något för alla och det är banne mig det Melodifestivalen går ut på. Många musikstilar som vi får rösta på och den vi gillar bäst får representera Sverige. Enkelt och super bra. Tar ett djupt andetag och vet att det finns ganska många som tror det kommer bli jätte bra. Synd bara att dom inte skriver i tidningar och ställen som jag kan läsa det på.

Nä, det får vara allt för nu :) Ha det super så länge!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

vilka vare som satt på mcdonalds??????? nyfiken tjej här!

2010-11-30 @ 20:40:26
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: martina

syns inte min kommentar? :(

2010-11-30 @ 21:09:53
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

jodå, jag kunde se din kommentar när jag loggade in på min sida ;)



Haha, det var inga speciella, men det syndes att de var Barcelona fans och det var ganska tydligt att de kände igen oss som Real fans ;)

2010-12-01 @ 09:38:08
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: martina

haha ok ^^ så det var inte dom killarna som satt bredvid oss fast på andra sidan? ;);)

2010-12-01 @ 11:51:11
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

haha, nej det var det inte. Du blev lite små kär i dom va? ;D

2010-12-01 @ 12:33:25
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: martina

haha jaaaa i en av dom (A)

2010-12-01 @ 17:36:57
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0