Pieces of me that you put together

Dagen har varit lång, men saker har blivit gjorda som jag hoppades skulle bli gjorda och ett mail till Emma om på onsdag har blivit skickad så jag är ganska nöjd :)

Imorse blev det PM skrivande och vi blev ÄNTLIGEN klara! Nu ska vi bara skriva nån kritik eller nåt på en annan grupps PM så är vi klara för seminariet på torsdag. Produktivt och bra.
Sen fick jag vänta några timmar eftersom det var möte med tidningen halv fyra. Satt och hoppades, och hoppades, och hoppades att en viss person inte skulle komma på mötet bara för att sen inse att det dagen till ära var just den personen som höll i hela mötet! Haha, lyckat ;) Men men, jag tror det gick okej ändå. Sitta och kolla ner i bordet och försöka inte kolla på människan i fråga går ju ganska bra...iaf tills vidare ;P Nä, jag måste skärpa mig!! Prata med han istället kanske?? mmm, låter inte så dåligt.,,
För att gå vidare och komma ifrån samtalsämnet så kom mamma och hämtade mig efter allt det andra och vi övningskörde lite. Fick ju lite läxa av min lärare att intensiv träna hemma så vi kan gå igenom allt imorgon så jag är redo för halkan om två veckor. iiiihh. Helen, i receptionen, trodde att det skulle räcka om jag betalade 5 lektioner till också. Vet inte det jag, men hoppas kan man ju!! :D:D:D

Fick ett litet sms också om att min tröja och halsduk är påväg. Trevligt trevligt :) ..och på torsdag kan man köpa biljetter till Melodifestivalen ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0