Like I was the only one

...you stay by my side

Gårdagskvällen blev ju jätte rolig..not! Att det kommer hästfolk hit gör ju inte att det blir mindre prat om häst i det här huset, vilket inte är mitt favoritämne precis ;) aja, dom stannar ju inte sååå länge och de håller sig nog för sig själva eftersom de har en del att stå i. Det är ju fältävlans-sm i Karslund och de är med i ett av lagen :)

Själv har jag städat och kollat på film, med andra ord tjänat lite pengar och gjort lite skolarbete :) Började med att titta på "Upp" och oj vad sorglig/rolig den var! Jag förstår att den belönats med två Oscars, för den var riktigt bra. En ganska bra film att göra första uppgiften i skolan om :)
Just nu tittar jag på en film i en serie där den sista filmen fick hela 11 Oscars. Ehm..kanske lite invecklat, men jag kände att jag ville hålla mig till statyetterna så här på fredagseftermiddagen ;) aja, det är iaf Sagan om Ringen som jag tittar på..om ni nu inte redan listat ut det.





Det var tänkt att jag skulle till Mina, men jag hade helt missuppfattat situationen och trodde att Spaniens match började klockan 4 men den började tydligen kvart i 9. Samanfattningsvis så kunde jag inte åka och hinna tillbaka hem och fortsätta städa, försöka göra nåt på gruppuppgiften och vänta på att mina gruppmedlemmar hör av sig. Hmm..jag hoppas Mina inte är allt för ledsen på mig..en liten typisk emma-grej bara, missuppfatta precis allt! Men jag tittar nog här hemma istället och ser vad jag kan göra åt saken. Hoppas som sagt på att bli förlåten.. :) Håller tummarna på att en av mina älsklingar och minas älskling tar hem kvalet, nu siktar vi på ännu en EM-vinst :D PUSS



Nä..ska försöka se om filmen kan bli lite mindre spännande nu så man kan slappna av något! Hoppas på att en Legolas kanske dyker upp inom kort ;)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0