Who's gonna but your sneakers back on

...and lift your feet right off the ground

Okej, jag är en dålig människa! Här sitter jag och skriver på bloggen efter att kollat runt på lite andra saker på internet samtidigt som Olas senste skiva spelas i stereon (jag vet, men vad ska jag göra när människan har lärt sig och gör bra musik??) när jag igentligen borde sitta och läsa.. Stackars Katrina sitter säkert och koncentrerar sig för att komma på en film och allt sånt. Jag måste verkligen börja läsa. Usch och fy och blä. Diskurs är inte min grej! Men som sagt, det måste ju göras.

Gick upp 20 i 6 imorse. Tröttheten ligger allt där och knager. En tupplur på det här också kanske? Sen har jag en liten fin tidning som jag inhandlade igår med Idol-juryn på framsidan (jag är helt kär i dom där 3 asså!! Skönaste människorna evvvvver!!). Ah, schemat är fullspäckat med onödiga saker som ska göras + lite nödiga saker som jag helst skippar. Time to go back to work.

Goodnight and Goodbye

P.S Världens bästa gjorde ett mål igår. Igentligen två, men det andra målet dömdes som självål istället. Vann gjorde dom också. PUSS

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0