Beat me 'til I'm black and blue

Har kommit på en hjärtkrossande grej...jag kanske inte kan se mina bästaste och finaste killar som gör mig så glad på lördag. Har ap mycket att göra i skolan och är redan mega trött, dessutom börjar ju inte matchen förrens 22. Ah, vi får se hur det blir, men det lutar alltså mot att det inte blir något El Clasico för mig. Kanske att dom äntligen kan vinna då eftersom dom aldrig gör det när jag tittar :( Men, jag får ju förhoppningsvis se Real - Barcelona på onsdag när det lugnat sig lite..

Sitter nu och försöker plugga lite inför tentan på fredag. GOSH!! Jag kan ju det som är...egentligen. Det är ju bara att jag har så svårt att få ner de rätta orden så det låter rätt på pappret. Det är alltid mitt problem ;) Fick det rätt en gång...på filosofi tentan, haha. Men jag hoppas verkligen att det ska ordna sig på fredag. Och det kommer det! I know.

Fick spela in nyheter på radion idag igen. Såg att Emma mailat mig igår kväll när jag kom hem och undrade om jag kunde ta det. Självklart liksom. Det läskiga var dock att jag fick läsa dom på engalska också! HJÄLP! Han som spelade in får nog klippa lite för jag hakade upp mig några gånger, men det blir nog bra det där :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0